Vind het een super fijne praktijk. Als er iets is kan ik vrij snel terecht. Word door iedereen goed geholpen en iedereen is aardig . Ik kom vaak bij Eddie en die is zo ontzettend aardig. Denkt met je mee. En mocht er iets met m'n prothese zijn . Kan ik vaak al meteen terug komen. Echt een super lieve vent
Laatste jaren veel aan mijn tanden laten doen bij deze tandarts Goed tevreden over alles en kundige en vriendelijke assistenten
Je wordt op een prettige manier geholpen.
Niemand gaat als patiënt graag naar de tandarts. Ondanks grotere ingrepen heb ik, vanwege de manier waarop alles geregeld is en verloopt, vrijwel geen weerstand om naar de tandarts te gaan. Wat mij achteraf duidelijk is geworden, is dat tandarts-Steenbergen ECHT in het belang van mij als patiënt meedenkt ipv (wat ik vroeger elders mee-maakte) er commercieel (zogenaamd) werd mee-gedacht. Ik ben zeer tevreden bij tandarts-Steenbergen.
Het gehele proces van het maken van een afspraak tot en met de controle door de assistente en de tandarts verloopt vlekkeloos. De uitstraling van de praktijk, de receptie en alle medewerkers geeft vertrouwen. Iedereen is erg vriendelijk!! Doorgaan zo dan blijf ik met plezier komen.
Alles wat er gedaan moest worden is ook zo gedaan.
Ben al jaren bang om naar de tandarts te gaan maar hier stellen ze mij op mijn gemak.
Best wel betrokken en vakkundig personeel. Receptie zeer vriendelijk en behulpzaam. Praktijk wordt wel steeds commerciëler. Er moet omzet gemaakt worden
Top team
Altijd vriendelijk en kundig Zeer tevreden met mijn tandarts
Is al verteld in bovengenoemde vraag, ben tevreden tot nu toe
Professionele aanpak van mijn probleem
Mag iets minder snel , vaak heel even maar controle en van kamer naar kamer , dat is onpersoonlijk
Prettige praktijk, alles duidelijk en altijd goed geholpen.
zeer goed
Altijd vriendelijk personeel die goede uitleg en behandelingen geven, ze nemen de tijd voor je
Klantvriendelijk en kundig
Tevreden met de behandeling zonder enige complicatie of zorg
Kundige tandarts die in overleg handelt
Fijne tandarts.
prima sfeer en een goede behandeling
Goed geholpen
Deskundig en vriendelijk personeel. Vakkundig en vriendelijk geholpen. Top