Oplossingsgericht en meedenkend.
Ik weet niet zeker dat ik geholpen werd door Marvin maar ik dacht van wel. Hij is vriendelijke dan wie ik eerst had, Teun. Sorry
Goede behandeling met duidelijke uitleg
Deze tandarts is de beste! Goede service, behandelingen en advies. Er wordt goed geluisterd naar de klant. De mensen zijn er vriendelijk en denken mee.
Ik kom al zo,n 40 jaar en ben altijd tevreden geweest en nog.
Xx
Goed en vriendelijk en behulpzaam
Ik kom hier al decennia en deze praktijk gaat met zijn tijd mee. Altijd de nieuwe snufjes die het voor de patiënt comfortabeler maakt. En dat wil je toch.....
Super snel geholpen nadat ik belde met pijnklachten
Ik ben goed behandeld
Ervaring met goede gevolgde
Tandarts T. Dijkstra is zeer deskundige, heeft al jaren mijn gebit geholpen - behandeld - in onderhoud. Doet wat precies nodig is. Het is een geweldige tandarts!
Prettig
Erg tevreden over het contact en service. duidelijke informatie
Ik kom op locatie Oss bij tandarts Teun. Naar de tandarts gaan zal nooit mijn hobby zijn maar mijn ervaring is positief bij Tandarts Steenbergen. Duidelijke afspraken en goed overleg over eventuele kosten.
Goede ervaring en tandarts blijft heel rustig. Ben altijd wat angstig. Zo ook de assistente is altijd vriendelijk
Snelle hulp bij mijn protheseprobleem
sinds ik overgestapt ben naar deze praktijk en laatste 1/2 jaar wat oude vullingen plotseling loslaten etc , werd iktoch snel geholpen .
Fijne en vriendelijke personeel
Korte wachttijden als men een afspraak heeft en deskundig advies, overleg en behandelingen
alles naar wens
Duidelijke info over de gebitsstatus.
behandelingen zijn goed en ook voor het gebit goede zorg
Komen alle afspraken na
Medicijnstraat 120