zeer tevreden probleem meteen opgelost
stukje kiesje afgebroken pijnloos en goed gerepareerd
vriendelijke mensen
Het is een goede tandarts, word altijd netjes geholpen
Verbetering in wachttijd
Het is nooit prettig om een kies te moeten laten vullen/restaureren, maar tandarts en assistente waren zeer begripvol en hebben goed werk geleverd. Ik ben dan ook uitermate tevreden met het resultaat. Ik durf intussen zelfs weer te eten aan die kant! En het fijnste is: op loopafstand!
Heel goede ervaring ,ben al vele jaren klant
Goede afspraken en behandelingen. Meedenken.
Fijn personeel, professionele behandeling, duidelijke uitleg
kom er voor gebitsreiniging en dat wordt prima verzorgd en bij geadviseerd
Er word goed naar je geluisterd en er komt bijna altijd een oplossing op korte termijn
Tevreden al ruim 40 jaar
Mooie praktijk vriendelijk personeel,goed overleg over eventueel een behandeling.
Ontspannen sfeer.
Snel en vakkundig geholpen
Iedereen is super vriendelijk en meedenkend! Ik rijd er graag een half uur voor!
Vriendelijk personeel en prima geholpen.
Beetje bij de handde secretaresse rest prima
Gewoon prima, alles in overleg, kundige tandarts en assistenten. Je wordt netjes te woord gestaan, niets op aan te merken. Kwalitatief hoge zorg.
De tandartsen en assistenten zijn zeer kundig. Daar zijn we erg tevreden over. Wat we wel willen opmerken zijn 2 zaken: 1. De afspraaktijd (starttijd) wordt bijna nooit gehaald. Je zit dus vaak nog wel 10-15min te wachten, soms meer. 2. We zijn met een gezin en krijgen dan eerst een assistent die de algehele reiniging/polijsting voor haar rekening neemt misschien 30minuten. Daarna komt de tandarts 10minuten langs voor de laatste/uiteindelijke controle. Dit voelt als een soort van fabriek <- niet ernstig/veel, en komt bij meerdere tandartspraktijken voor.
Prima behandeling
Fijne tandarts praktijk, en prima geholpen . Alles netjes uitgelegd.
Ik was voor de eerste keer,goed geholpen en rustig de tijd genomen tot zover tevreden
goede service
Medicijnstraat 120