Fijne tandartspraktijk. Fijne medewerkers
eer goed
Super service
Gemoedelijk, vriendelijk, netjes.. Top tandarts en personeel!
Vlot geholpen lieve mensen en vooral rustige uitleg
Fijne snelle behandeling gehad
Vooral omdat ik erg lang heb moeten wachten tussen de afspraak van mondhygiënist en tandarts, totaal ben ik een uur en 10 minuten binnen geweest!
Zeer bekwame tandarts, eventueel noodzakelijke behandelingen worden vooraf altijd duidelijk besproken.
In de ogen van de assistente is het altijd lente!
Prima geholpen door mondhygieniste en tandarts. Geen 5 sterren omdat ik tussendoor enige tijd moest wachten. In totaal kost een controle mij zo een uur. Vind ik lang.
Naar de tandarts gaan zal nooit mijn hobby worden, maar hier blijf ik in ieder geval komen
altijd super geholpen zijn toppers heel blij mee, en altijd eerlijk advies en hulp !
Netjes behandeld.
Zoals altijd netjes op de afgesproken tijd en deskundig en vriendelijk geholpen door zowel de tandarts en de assistente
Wij komen altijd met het hele gezien, we worden dan in verschillende kamers geholpen. Hierdoor zijn we altijd weer snel klaar. Dit is erg prettig.
Gewoon goed
Lief en aardig.kort en krachtig
Brug schoongemaakt en binnen 50seconden de brug er in gelijmd/gezet!Snel hoor! En zat gelijk goed!
Goed contact met de tandarts
Perfect.
Vriendelijk personeel Behandelingen worden altijd in overleg gedaan,zodat je geen hoge rekeningen krijgt.
Prettige ontvangst; Als leek idee dat het allemaal vakkundig gebeurt;
Had een stuk van mijn kies afgebroken, werd meteen geholpen en er werd direct een nood kroon geplaatst. buiten dat het personeel erg vriendelijk en behulpzaam was, zijn ze ook zeer vakkundig en krijg je goede uitleg wat ze gaan doen! ik zou deze tandarts 110% aanbevelen. grote klasse voor het team en go on !
Ben zeer tevreden op de manier waarop je als patiënt wordt behandeld
Medicijnstraat 120
5342 JT Oss