Altijd zeer tevreden met de behandeling en het resultaat. Vriendelijke tandarts en goede zorg.
Altijd naar volle tevredenheid behandeld, vriendelijk personeel, ook aan de balie en telefonisch uitstekende service, ga zo door.
Wordt veel zorg besteed aan de patiënt. Behandeling en nazorg naar tevredenheid. Aan te bevelen tandartspraktijk.
Voelt je op je gemak.
Had stukje tand afgebroken, gebeld en kon nog dezelfde dag terecht! Top!
Deskundig, duidelijk en prettig in de ongang
Word heel netjes geholpen, als je beld zijn ze altijd beleefd aan de telefoon, en je kunt er snel naar toe, petje af voor al deze mensen die er werken
helemaal goed fijne mensen en vooral het tijdig verzenden van herinnering wanneer je de afspraak hebt
zeer vakkundig
Netjes geholpen
Zeer kundige omgang met mensen met een verstandelijke beperking
Mijn beoordeling aan mijn tandarts is deskundig, prettig, vriendelijk, meedenkend, kortom top
Als patiënte met een moeilijk gebit en ook altijd een beetje angst op de achtergrond, was ik blij met de opvang tijdens mijn eerste bezoek. Iedereen was heel vriendelijk en alles verliep in een rustig, stressvrij tempo. Er werd goed naar mij geluisterd en gaan samen door alle behandelingen die moeten gaan volgen.
Goede zorg
Mondhygiëniste , heel goed. Is vriendelijk, werkt netjes, legt alles goed uit. Niet tevreden over mijn boven prothese
Slecht belde voor een afspraak vanwege een afgebroken kies. Maar omdat ik vorig jaar niet op controle ben geweest moest ik niet verwachten dat ik geholpen zou worden en zeker niet met spoed!!! Deze reactie vond ik vrij onbeschoft.
Goede ervaring . Geduldig, goede behandeling, en uitleg wat ze gaan doen. Goede informatie over de aankomende afspraak. Wij zijn heel tevreden.
Geen lange wachttijden en perfect werk wat wordt en is geleverd. Met de juiste uitleg en de eventuele kosten.
Ben altijd blij goed geholpen te worden
Altijd luisterend oor en fijne behandelingen
Ik kan nog niet zo heel veel over Tandartsenpraktijk Steenbergen zeggen omdat ik pas één keer een bezoek gebracht heb, maar de eerste indruk was iig dat iedereen zeer vriendelijk was en de werkwijze een hoge mate van professionaliteit uitstraalde (steeds bevestiging per mail en herinnering per sms).
Medicijnstraat 120
5342 JT Oss