Je word er goed behandeld.. :)
De controle door de tandarts was heel goed, heel attent en voorzichtig. De behandeling van de mondhygieniste was helaas grof, onvriendelijk. Voelde me onveilig. Ik zal me in de vragenlijst richten op de behandeling van de arts.
Heb geen op of aanmerkingen. Fijne tandarts!
Gewoon top
Fijne samenwerking en goede service
Deskundige en op een goede manier zorg verleend
Door de behandelende tandarts ben ik goed geïnformeerd over de voorbereiding en het verdere verloop van mijn behandeling. Ook nadat er later nog een extra behandeling nodig was bennik goed geholpen. Tanden eruit en volledig kunstgebit heeft zijn tijd nodig maar heeft bij mij uiteindelijk een prima resultaat opgeleverd. Prima mensen bij van Steenbergen Oss.
Vriendelijk en correct geholpen.
Persoonlijke aandacht vriendelijke receptie Goede behandeling
Altijd correct geholpen
Ge is een groot vakman
als nieuwe client ben ik vriendelijk behandeld en dat geeft een prettig gevoel, fijn weekend en tot snel vriendelijke groet Imelda
Goede en vriendelijke ontvangst. Op tijd aan de beurt en vriendelijk en goed geholpen.
Fijn, dat de tandarts goed communiceert over de ingreep.
Ga zo door
Alles ging zoals afgesproken. Vriendelijke ontvangst. Vriendelijke, duidelijke en rustige behandelaren. Hier hoef je geen angst voor de tandarts te hebben.
Nette en professionele behandeling. Goed overleg gehad met de tandarts en pijnloze gebitsreiniging. Zeer fijn
Een gebroken tand implanted is voor mij een langdurige onplezierige keuze. Vermoedelijk heb ik overgevoelig van nodige verdoving niet goed kunnen verdragen {tijdelijk last ogen).
Ben fijn geholpen en eenxgoede na kontrolen
Super goed geholpen
Prima personeel met veel aandacht voor de cliënt
mijn prothese was dit keer niet goed schoon
Goede uitleg
je word fijn geholpen
Al jaren klant en nog steeds tevreden
Medicijnstraat 120
5342 JT Oss