Snelle service met reparatie gebied, heel fijn
Wordt je altijd netjes behandeld en geholpen. Goede service.
Goede omgang met personeel
Ik heb altijd best wel schrik als ik naar de tandarts ga. Bij Steenbergen doen ze er alles aan om je op je gemak te stellen. Ook denken ze mee aan mogelijkheden hoe je gebit het beste te behouden binnen jouw mogelijkheden.
Vakkundig, heldere uitleg en goede tips over mondverzorging. Fijne mensen. Ik kom er graag voor de controles en als er meer nodig is.
Ik voel mij daar goed geholpen en vakkundig behandeld.
Mijn ervaring is goed/prima
ik woon 1 uur rijden vanaf de praktijk, maar heb de afstaand er graag voor over.
Na meer dan 20 jaar niet naar de tandarts te zijn gegaan en ik steeds meer kiezen en kronen verloor, zette ik te stap, uit noodzaak. Ik wist zelf wel hoe slecht mijn gebit was, maar zelfs de mensen om mij heen zagen het niet. Ik was opgehouden met voluit lachen zodat je niet in mijn mond kon kijken. Ik lachte met mijn lippen op elkaar. Op aanraden van mijn vrouw maakte ik een afspraak met haar tandarts Marvin om tot een behandelplan en offerte te komen. Er was veel te doen, zelfs meer dan ik verwacht had. Marvin legde me verschillende scenario's voor en ik wist wat me te wachten stond. Ik koos een uitgebreid behandelplan met een doorlooptijd van 6 maanden. In de 6 maanden heb ik stap voor stap kennis gemaakt met de tandarts, de assistenten, het secretariaat en met Eddy die de mooie prothese gemaakt heeft. Professioneel en sympathiek. Als ik geweten had hoe prettig een tandartsbezoek kon zijn, dan was ik veel eerder gegaan. Ik lach weer met mijn mond open. Met vriendelijk groet, Erik
Afspraak herinneringen worden zowel via SMS als Email verstuurd. Behandelingen worden keurig volgens afspraak nagekomen.
Ik heb een klikgebit en voor jaarlijkse controle die weinig voorstelt en 10 minuten duurt moet ik 58 euro betalen . Dan was er een kant van een gootje die over de brug past afgebroken , vervanging daarvan euro 23.80 , ik maakte daar een opmerking van eventuele kosten over die de prijs misschien nog gedrukt hebben. Bij een KIA auto krijg je 7 jaar garantie bij zo'n flutgootje van een paar millimeter 0,0
Korte wachttijd en prima service.
Hallo ik ben pas patient Ik ben heel tevreden iedereen was aardig en ervaren. Ik raad steenbergen zeker aan
Prima gegaan allemaal
Bezoek verloopt soepel en snel. Prettige medewerkers en tandarts.
Fijne behandeling. Er is een vervolgafspraak gemaakt.
Goed ontvangen en behandeld.
Nemen de tijd en in samenspraak behandelen.
Perfecte behandeling
Goede snelle behandeling.
Het is een fijne tandarts En de omgeving is prima en prettig
Ik kon mijn moppen vertellen bij hun
Meestal lang wachten voor je geholpen wordt.
Uitstekende behandeling. Zowel door assistente ( schoonmaken) en aandacht van de tandarts
Hele fijne praktijk. Ook met spoed wordt je heel snel geholpen.
Medicijnstraat 120
5342 JT Oss