Snelle service

Snelle service met reparatie gebied, heel fijn

• de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort behandelstoel etc.)
  • de persoonlijke hygiëne, (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
  • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen N.v.t.
  • de uitleg die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling N.v.t.
  • de begroting die u ontving van de kosten van de behandeling (digitaal, schriftelijk of mondeling vanaf een bedrag €250,- en verplicht schriftelijk of digitaal vanaf een bedrag van €500,-) N.v.t.
  • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling N.v.t.
  • In hoeverre bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? Nee
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener u zou worden onderzocht of behandeld? N.v.t.
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) N.v.t.

Goed voor de klanten

Wordt je altijd netjes behandeld en geholpen. Goede service.

• de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? N.v.t.
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Tandarts

Goede Tandarts,

Goede omgang met personeel

Altijd meelevend en meedenkend

Ik heb altijd best wel schrik als ik naar de tandarts ga. Bij Steenbergen doen ze er alles aan om je op je gemak te stellen. Ook denken ze mee aan mogelijkheden hoe je gebit het beste te behouden binnen jouw mogelijkheden.

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Mondhygiënist

Beste tandarts ooit!

Vakkundig, heldere uitleg en goede tips over mondverzorging. Fijne mensen. Ik kom er graag voor de controles en als er meer nodig is.

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.

Een heel fijn team wat fijn samen werkt!!!

Ik voel mij daar goed geholpen en vakkundig behandeld.

Mijn ervaring is goed/prima

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener u zou worden onderzocht of behandeld? Nee

top verzorging an altijd op tijd.

ik woon 1 uur rijden vanaf de praktijk, maar heb de afstaand er graag voor over.

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.

Ik lach weer met mijn mond open

Na meer dan 20 jaar niet naar de tandarts te zijn gegaan en ik steeds meer kiezen en kronen verloor, zette ik te stap, uit noodzaak. Ik wist zelf wel hoe slecht mijn gebit was, maar zelfs de mensen om mij heen zagen het niet. Ik was opgehouden met voluit lachen zodat je niet in mijn mond kon kijken. Ik lachte met mijn lippen op elkaar. Op aanraden van mijn vrouw maakte ik een afspraak met haar tandarts Marvin om tot een behandelplan en offerte te komen. Er was veel te doen, zelfs meer dan ik verwacht had. Marvin legde me verschillende scenario's voor en ik wist wat me te wachten stond. Ik koos een uitgebreid behandelplan met een doorlooptijd van 6 maanden. In de 6 maanden heb ik stap voor stap kennis gemaakt met de tandarts, de assistenten, het secretariaat en met Eddy die de mooie prothese gemaakt heeft. Professioneel en sympathiek. Als ik geweten had hoe prettig een tandartsbezoek kon zijn, dan was ik veel eerder gegaan. Ik lach weer met mijn mond open. Met vriendelijk groet, Erik

Afspraken worden goed nagekomen

Afspraak herinneringen worden zowel via SMS als Email verstuurd. Behandelingen worden keurig volgens afspraak nagekomen.

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.

Garantie tot de voordeur !

Ik heb een klikgebit en voor jaarlijkse controle die weinig voorstelt en 10 minuten duurt moet ik 58 euro betalen . Dan was er een kant van een gootje die over de brug past afgebroken , vervanging daarvan euro 23.80 , ik maakte daar een opmerking van eventuele kosten over die de prijs misschien nog gedrukt hebben. Bij een KIA auto krijg je 7 jaar garantie bij zo'n flutgootje van een paar millimeter 0,0

• de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.

Prima geholpen.

Korte wachttijd en prima service.

Uitstekent

Hallo ik ben pas patient Ik ben heel tevreden iedereen was aardig en ervaren. Ik raad steenbergen zeker aan

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.

Alles goed vakkundige mondhygiënist. Vriendelijk. Duidelijk.

Prima gegaan allemaal

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.

heel fijn, kundig, werken op tijd.

Bezoek verloopt soepel en snel. Prettige medewerkers en tandarts.

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail) N.v.t.
  • de termijn voor het maken van een afspraak N.v.t.
  • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie N.v.t.
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.

Netjes, vriendelijk duidelijk over te voeren behandeling.

Fijne behandeling. Er is een vervolgafspraak gemaakt.

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.

Goed ontvangen en behandeld.

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.

Nemen de tijd,en doen hun werk goed

Nemen de tijd en in samenspraak behandelen.

Perfecte behandeling

Goede snelle behandeling.

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.

Het is een fijne tandarts En de omgeving is prima en prettig

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.

Ik kon mijn moppen vertellen bij hun

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? Ja

Goede en deskundige Tandarts

Meestal lang wachten voor je geholpen wordt.

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.

Uitstekende behandeling. Zowel door assistente ( schoonmaken) en aandacht van de tandarts

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail) N.v.t.
  • de termijn voor het maken van een afspraak N.v.t.

Hele fijne praktijk.

Hele fijne praktijk. Ook met spoed wordt je heel snel geholpen.

Medicijnstraat 120

5342 JT Oss