Ik ben zeer tevreden over de praktijk. Ik kom het liefste bij Jan Steenbergen. Ik ben altijd al angstig geweest voor de tandarts en hij stelt me altijd gerust en helpt me heel goed! Een dikke 10!!
Uitstekende tandartspraktijk waar de norm ‘no nonsense’ is!
Ondanks dat ik niet sta te springen om naar de Tandarts te gaan, is mijn halfjaarlijks bezoek aan Tandarts Steenbergen niet meer "zo erg" als vroeger naar de Tandarts. Personeel is vriendelijk, heeft een luisterend oor, en je bouwt er zelf een soort van "vriendschap" op. Dat geeft een vertrouwd gevoel en maakt het halfjaarlijks bezoek minder erg. Ikzelf ben blij met Tandarts Steenbergen. Truus
Na even wachten in de wachtkamer geholpen door de assistente. Erg aardig en fijn geholpen. Daarna heeft de tandarts de controle uitgevoerd en was ik zo weer weg.
Alles was zo het hoort te zijn.
Geen angst met deze tandarts!
Snel geholpen en word goed uitgelegd wat er gaat gebeuren
Zoals altijd goed…
Nogal bang voor de radars, maar altijd geduld en rustig zodat t goed gaat
Ik ging met een paar gaatjes maar nergens last van naar tot op de dag van vandaag moeite met tanden poetsen proppen er alles tegelijk in ook
Goede behandeling. Prettige sfeer. Duidelijk uitlwg over wat er hoe en waarom.
Ik had smorgens gebeld en kon dezelfde dag nog geholpen worden.
Tevreden
Kom er al jaren, fijn personeel.
Vriendelijk
Vriendelijk en netjes geholpen door assistente en tandarts. Een klein ongemak werd direct verholpen.
Je word snel en goed geholpen. Iedereen is super vriendelijk en je staat ook zo weer buiten, de afspraak loopt ook eigenlijk nooit uit.
Echt top wou dat ik jaren eerder bij hun had gelopen
Altijd weer goed geholpen toppie
Alles goed
Tandarts praktijk Steenbergen vind ik de beste uit Brabant ik woon 100 km van de praktijk maar ik reis graag deze afstand omdat het een hele goede tandarts is
Betrokken, oog voor ouderen, sympathiek
Goed geholpen en gehoord vanwege gezondheids klachten
Wat een fijne tandarts is Ge! Tanden weer gerepareerd, zover dit kon! Vriendelijke baliemedewerkster die me fijn te woord heeft gestaan bij de afspraak!
Snel klaar 5 min wel jammer dat dat dan ook het volle pond afrekenen is daar er een jaarlijkse controlle moet vanwege de inplantaten
Medicijnstraat 120
5342 JT Oss