Goede uitleg wat er gaat gebeuren
Protege implantaat middenvoor, goed gemaakt.
Was tevreden
Tevreden
Er is een probleem geconstateerd bij een implantaat. Heb hier zeer goede uitleg gekregen over het probleem en hoe te verhelpen.
perfect behandeld
Barst in mijn prothese! Bel de praktijk, mag meteen komen, en om 15.00u weer ophalen! Weer als nieuw!
Ik ben behandeld door een tandprotheticus naar mijns inziens met zeer veel kennis van het vak.
Bij aankomst wordt je snel geholpen en geven voldoende uitleg wat er gaat gebeuren.
Altijd vriendelijke en professionele personeel.
Fijn ontvangen en goed behandeld
De behandeling is niet helemaal goed verlopen ,omdat ik nog een spits gevoel van mijn prothese voel
ik be zeer te vreden over de behandeling
In een rustige praktijkruimte wordt goed geluisterd naar de patient door vriendelijke en deskundige behandelaren. Het maken en/of verzetten van afspraken loopt soepen en flexibel
Moet bekennen dat ik wat opzag om een oude brug te verwijderen en daarvoor 2 implantaten te plaatsen. Zelfs het verdoven met naald was pijnloos. Achteraf viel het mij enorm mee. Ik ben oprecht zeer tevreden over de wijze waarop ik behandelt en geholpen wordt.
Een super fijne tandarts waar echt aandacht voor je is. Er wordt ook naar jou als klant geluisterd. Ze bieden vaak verschillende mogelijkheden, behandelingen of opties aan en de zorg is goed. Ook tijdens controles is er aandacht zoals het polijsten van de tanden. Het personeel, ook achter de balie zijn ook erg vriendelijk.
Goede ervaring met behandeling en uiteindelijk resultaat
Ze zijn vakkundig, en fijn dat ik steeds dezelfde assistenten heb, dat je dat mag aangeven.
geen lange wachttijd....controle goed verlopen , en nog tips erbij
Geen opmerkingen
Gezellig
Al jaren klant en zeer tevreden
De reden dat ik ben weggegaan bij jullie, is omdat jullie mijn moeder op een ronduit respectloze manier hebben behandeld. Hoezo wordt een telefoniste boos op iemand die bang is voor de tandarts? En hoe haal je het in je hoofd om gemene opmerkingen te maken omdat iemand een rekening in delen heeft betaald – terwijl die rekening volledig is voldaan en die telefoniste daar helemaal niks mee te maken heeft? Misschien wordt het tijd voor een cursus klantvriendelijkheid.
Medicijnstraat 120
5342 JT Oss