Altijd weer fijn om naar zo’n fijne tandarts praktijk te kunnen gaan. Mooie entourage en geweldig personeel.
Ga zo door
Ik kom er jaren Nog niet een keer een klacht gehad ik heb van mijn 18 jaar al een gebit kom al zeker 30 jaar bij deze tandarts zit altijd perfect
Zeer goede tandartsenpraktijk
Ik kwam doodsbang binnen maar ben zo fijn geholpen en nu erg bij met mijn kunstgebit.
heel correct, deskundig en vriendelijk
Correcte en vlotte behandeling.
Vriendelijke mensen altijd goed.
goed geholpen
Gehele proces met het onder en boven gebit Begeleiding en deskundig advies Zeer goed ervaren.
Een goede service , vriendelijkheid , meedenkend. Wij hebben alleen maar goede prettige ervaringen met tandartsenpraktijk Steenbergen.
Werd op mijn gemak gesteld, en had een perfecte behandeling
Duidelijk en vriendelijk
Ondanks dat het ‘de tandarts’ is, ga ik er met plezier naar toe.
Fijne practijk
Kom al jaren bij deze tandarts altijd vriendelijk en goede service.
Ze proberen je op allerlei manieren te helpen Erg vriendelijk
je voelt dat er aandacht voor je is
Top zoals altijd!
goede en corecte behandeling
Kreeg snel antwoord op een mail. Netjes afgehandeld
Heb een aantal tandartsen meegemaakt maar deze is echt 5 sterren waard. Zo aardig luisteren naar je leggen alles super goed uit. Ook mijn vriend die angst heeft gaat er nu met plezier naar toe.
Mijn afspraak met jan Steenbergen is altijd uitstekend
Medicijnstraat 120
5342 JT Oss