Goede en vriendelijke medewerkers van balie tot tandarts
Kom hier al heel wat jaren en word altijd goed en vriendelijk geholpen. Ik ben zelf angstig om naar de tandarts te gaan, maar sinds ik hier kom is dat wel stukken minder geworden. Ze doen hun best om je op je gemak te stellen. Verder zijn ze gewoon goed in wat ze doen! Je hoeft hier ook nooit lang te wachten.
Had een afspraak met tandarts voor controle en een afspraak met de mondhygiëniste
Altijd even vriendelijk van assistente tot tandarts. Altijd goed geholpen en als nodig is ook de juiste behandeling.
Prettig contact en uitstekende behandeling
Ik wordt altijd snel en goed geholpen.
Ze zijn erg klantvriendelijk, er word goed uitgelegd wat men gaat doen. Ik zou de praktijk een ieder aanbevelen.
Ik heb een nieuwe brug gekregen. Ik ben. Zeer tevreden hoe ik behandelt ben.
Vriendelijke assistentes, kundige tandarts.
Op tijd, goed advies, prima behandeling
Klantvriendelijk, deskundig en transparant. Ik kon snel terecht voor een wortelkanaalbehandeling.
Ik kom al van kind als aan al bij hun. Nu ga ik voortaan samen met me kind.
Tandarts is nooit leuk natuurlijk maar deze is top
Beste mondhygiënist in de regio
Super tandarts! Altijd tijd! Heb je last kan je altijd meteen terecht duurt geen weken voor je weer eens terug mag komen. Geweldige assistentes altijd vriendelijk. Tilburg in een woord top!
Kruisvaardersstraat 157
5021 BC Tilburg