Ik kom hier al vanaf mij jeugd en ben zeer tevreden met de tandarts
Vakkundig opgelost
Pijnloos verdoving zetten ik was altijd heel bang nu niet meer mijn tandarts is G
Eerlijk en super opvolging
Vriendelijk personeel, alles wordt in overleg met de klant gedaan en uitgevoerd, uitvoerige informatie over tijdstip van de afspraak.
Zeer professioneel
Tanden worden niet goed gereinigd het polijsten duurde nog geen 30 seconden en alleen me voortanden werden gedaan, er werd geen advies gegeven en was geen tijd voor vragen.
Great service and great people. The best in Tilburg.
Kom al heel wat jaren in deze tandartsenpraktijk, ben dan ook zeer tevreden over hun werkwijze, je wordt snel en vakkundig geholpen. Nog een bijkomend voordeel is dat deze praktijk beschikt over diverse professionele zorgverleners. dus kort samen gevat alles onder een dak. Deze praktijk is een echte aanrader!!!
Iedereen bij jullie is zeer deskundig en er is weinig wachttijd.
Controle en schoonmaken van gebit naar tevredenheid.
Ik heb al meerdere malen aangegeven dat 1 Tandarts wil. Maar zonder bericht krijg ik steeds een andere. Heb er denk ik al 5 of 6 gehad. Tandarts zelf kijkt echt letterlijk 2 tellen in je mond.
Ik heb bij verschillende tandartsen en cosmetisch tandartsen consult gehad voor kronen . Ik ben vrij perfectionistisch en verwacht dat ook van een tandarts. Ik ben zeer content met mijn kronen en krijg veel complimenten van mensen over mijn gebit. Ik durf weer breeduit te lachen. Ook de kleur vd kronen mocht ik zelf mee bepalen en was nog witter te maken dankzij het eigen laboratorium waar ze de kronen hebben.
Ik ben één van de klanten die klant was vanaf het begin van de praktijk. Ik ben altijd zeer tevreden geweest en geen enkele twijfel aan het vakmanschap van Jan , die kennelijk door wil gaan tot ie in het harnas sterft. De toko zit organisatorisch goed in elkaar en ben blij met iedere reminder die ik voor een behandeling steeds krijg..
Behandeling professioneel begeleiding uitstekend financiële afhandeling goed.
Ik had veel problemen met het klikgebit. Ging steeds los zitten. Johan heeft uiteindelijk wel een goede oplossing gevonden. Wat de tandartsen betreft krijg ik de indruk dat alles snel snel gaat. In februari had ik een controleafspraak en uiteindelijk was er geen tandarts beschikbaar en heeft Johan mij gelukkig geholpen. Er werd niets gerekend en dat is sympathiek. De mensen aan de balie zijn vriendelijk en behulpzaam
Al jaren bij dezelfde tandarts. Zo ook de rest van het gezin. Neem een hoop angst weg. Altijd vriendelijk.
Sinds mensenheugenis ben ik al patient, ervaar het als zeer kundig,prettig, hulpvaardig en ""patient-vriendelijk"".
Vriendelijke staf en ze weten waar ze mee bezig zijn.
Niets bijzonders: controle, foto en tandsteen verwijderen. TA en mondhygiëniste leggen goed uit. M.i. geen onnodige behandelingen.
Ik had flinke pijn, al een week lang, vooral 's nachts, en een noodkroon. Aanvankelijk zou mijn definitieve kroon nog niet geleverd zijn, kon de dienstdoende tandarts mij niet helpen (want ik was onder behandeling van Jan Steenbergen, en die had geen dienst), en was de ochtend totaal volgeboekt. Uiteindelijk bleek de definitieve kroon de dag ervoor geleverd (toeval), kon Ge mij helpen ipv Jan Steenbergen (na overleg met beide heren) en was Ge ook bereid mij tussen allerlei andere cliënten door te helpen. Dat gebeurde, ook al duurde de behandeling wat langer doordat ik tussen de bedrijven door geholpen moest worden. Fantastisch, grote dank, en ik heb geen pijn meer!
Snelle afhandeling
als ze bij mij de verdoving plaatsten gaat het bij mij nooit goed en word ik door de assistente goed in de gaten gehouden ook door de tandarts die legt het allemaal precies uit, er wordt zelfs extra tijd ingepland voor mij.
Kruisvaardersstraat 157
5021 BC Tilburg