Altijd een goed advies enhulp bij een probleem. Fijne benadering van arts en het personeel.
Mijn ervaring is dat ik snel en vriendelijk word behandelt .Ook word ik keurig aan mijn afspraken herinnerd , wat ik als zeer prettig ervaar
We worden al jaren prima geholpen, zowel door de dames achter de balie, de lieve assistenten als door de tandartsen.
Vullingkje los in een kies en ff afspraak en 6min later weer buiten.
Zie hierboven.
100 % tevreden
Fijne tandarts
Altijd behulpzame en aardige medewerkers. Je kunt bij klachten heel snel terecht. Behandelingen zijn goed. Geen overbodige handelingen.
Bij de mondhygieniste brak een vulling af. Na een telefoontje werd dezelfde dag nog een afspraak gemaakt bij de tandarts. Heel fijn.
Als altijd uitstekend geholpen.
Men denkt mee in oplossingen op maat, houd daarbij ook de financiële kant in de gaten. Vriendelijk en correct in de omgang!
Netjes. Personeel was vriendelijk. Wachtkamer aan de krappe kant. Was voor ons de eerste keer na de overstap van een andere tandarts.
Zeer goed en professioneel
Ik ben best zenuwachtig en beetje bang, maar ik werd zo gerust gesteld door degene die me hielp. Beloofde me geen pijn te doen....en dat was ook zo
De praktijk ervaar ik als gemoedelijk en vriendelijk. Mijn tandarts, de heer G. Steenbergen is een prima, ter zake kundige man.
Gebitscontrole en tandsteen verwijdering is prima uitgevoerd. Jij
Duidelijk verhaal. Goed zorg
Top service top mensen top kwaliteit en na zorg is top
Goed geholpen, fijne mensen en je krijgt duidelijk uitleg wat of de tandarts gaat doen.
N.v.t
Erg goed ..
Vriendelijke medewerkers .goede service .denken goed met je mee
Prettige praktijk met alle geduld en begrip.
Kruisvaardersstraat 157
5021 BC Tilburg