Goede klantvriendelijke bejegening en behandeling en dat al sinds heel veel jaren.
Naar dat ik was uitgeschreven bij mijn vorige tandarts kon ik al heel snel te recht
Ik heb een goede ervaring betreft de behandelingen ik vind de tandarts niet echt (echt niet)leuk om naar toe te gaan maar het moet af en toe met een verdoving maakt het allemaal niet uit maar er zijn leukere dingen om naar toe te gaan. Kortom een goede en leuke praktijk.
Ik kan eindelijk weer lachen zonder mijn hand voor mijn mond te moeten houden
Vakkundig en goed geholpen. Aandachtspuntje: Hoofdsteun behandelstoel is nog steeds niet gemaakt.
Ik kom al bij Steenbergen sinds ik tanden heb volgens mij. Altijd een goede en accurate service. Geen onnodige extra afspraken maar bij elke half jaarlijkse controle meteen tandsteen verwijderen en schoonmaken. Mede daardoor heb ik een super goed, gezond gebit.
Ik word hier altijd snel en correct geholpen , het is een hele fijne tandartspraktijk. Daarbij wil ik ook nog even melden dat ik speciaal vanuit Bosschenhoofd naar Tilburg kom voor deze tandartsenpraktijk. Dat zegt denk ik genoeg.
Ik vend tandartspraktijk Steenbergen egt goed
Bij laatste controle gesproken over behoud eigen gebit. Was duidelijk verhaal. Ook het voorgestelde traject.
Heel tevreden leuk en professioneel personeel geven advies en denken mee!
Flexibel en gewoon goed
Altijd vriendinnen en gastvrij ontvangst. Prima service, net netjes en correct geholpen. Duidelijke uitleg en kosten berekening.
Heel vriendelijk prima personeel
Altijd vriendelijk! En denken altijd mee, om zoveel mogelijk aan de patiënt tegemoet te komen.
altijd vriendleijk en goede tandarts met duidelijke uitleg en mijn hulphond is altijd welkom
Altijd een goed advies enhulp bij een probleem. Fijne benadering van arts en het personeel.
Mijn ervaring is dat ik snel en vriendelijk word behandelt .Ook word ik keurig aan mijn afspraken herinnerd , wat ik als zeer prettig ervaar
We worden al jaren prima geholpen, zowel door de dames achter de balie, de lieve assistenten als door de tandartsen.
Vullingkje los in een kies en ff afspraak en 6min later weer buiten.
Zie hierboven.
100 % tevreden
Fijne tandarts
Altijd behulpzame en aardige medewerkers. Je kunt bij klachten heel snel terecht. Behandelingen zijn goed. Geen overbodige handelingen.
Kruisvaardersstraat 157
5021 BC Tilburg