Kundigen tandarts
Er wordt goed gecommuniceerd en uitgelegd als je vragen/wensen hebt. Fijne tandarts.
Sinds kort bij deze tandarts en zeer tevreden. Je wordt snel en goed geholpen en er wordt eerlijk en duidelijk gecommuniceerd. Erg prettig
Gewoon goed niks op aan te merken !
Prima behandeling
Klant /patiënt vriendelijk, proffesioneel, zeer hygiënisch. Ik zou geen andere tandartspraktijk willen. Heb deze al dik 40 jaar.
Alles netesop tijd wordt het gedaan eb ben ik heel er dankbaar en tevreden hiermee.
Voor een brug, kroon of implantaat, ik heb ze allemaal van praktijk Steenbergen , geef ik een 10 . Ik beoordeel vanuit mijn kennis als ex-tandtechnicus . Vriendelijke balie bij binnenkomst eigen techniek ruimte met kennis van zaken kortom niets mis mee.
Ik ben heel tevreden over de behandeling
Ik ga altijd met een gerust gevoel naar de tandarts en mondhygiëniste. Alles gebeurt in goed overleg met de klant.
Hele fijne praktijk.
Sinds ik bij Jan en Gé cliënt ben ga ik zonder zenuwen naar de tandarts. De snelle en vakkundige manier van werken vind ik prettig. Snel er vanaf en een heel goed resultaat.
Altijd goede en professionele behandelingen
Receptie is makkelijk bereikbaar en heel vriendelijk. Echter been ik erg bang voor de tandarts maar krijg ( behalve één keer en ik ben klant al jaren), heel goede behandeling en ik wordt ook vriendelijk benaderd, waardoor mijn angst inmiddels iets minder is geworden. Daarbij, er is een leuke en comfortabele wachtruimte en de afspraken worden dusdanig goed gepland dat je nooit erg langt moet wachten . Kortom, ik ben super blij dat ik de klant ben van de Tandartsenpraktijk Steenbergen Tilburg! Ik zal de praktijk zeker aanbevelen. trouwens dat doe ik al jaren. -:)
Heel goed advies gegeven.. Veel aandacht. Heel mooi resultaat.
Je wordt vriendelijk ontvangen en snel geholpen
Altijd zeer tevreden
Zeer goed geholpen en gezellige sfeer
Vragen worden netjes beantwoord en je wordt door wie dan ook altijd netjes en vriendelijk geholpen
Nooit klachten over hun. Staan altijd voor je klaar
Altijd goed geholpen en ben tevreden
Duur en niet geholpen waar ik voor kwam twee gaatjes 2000,- gekkenhuis
Alle medewerkers staan altijd voor je klaar
Kruisvaardersstraat 157
5021 BC Tilburg