Hele fijne tandartsenpraktijk waarbij alle aandacht uitgaat naar de patient. Vind naar tandarts gaan niet fijn maar men stelt je daar helemaal op je gemak.
Fijne tandartspraktijk waar kundige , aardige mensen werken … Altijd ook even tijd voor een persoonlijk praatje . Je voelt je er niet alleen patiënt…
prettig en bekwaam
Fijne praktijk met vriendelijke medewerkers. Communicatie zowel terugkeken als via afspraken systeem is prima en tijdig.
Dr. Liebregts heeft mij prima geholpen en ik ben tevreden met het resultaat. Alllen heeft hij na het plaatden van de brug op element 2.3 t/m 2.5 de hoektanden verhoogd. Daardoor raken de tanden van die brug de ondertanden niet meer. Dat is helaas wel jammer.
Heel fijn en niet angstig. Je wordt goed geholpen en begeleidt. Tandarts Xi, vertelde precies wat hij deed tijdens de behandeling. Erg rust gevend.
Ik was bij de praktijk met mijn kleinkinderen. Ik vind de benadering van de kinderen erg goed.
Ineens staat er bij je mail niet wie je tandarts is Tijden die veranderen in de herinnering mail ipv pas op er is iets veranderd of ff bellen
Altijd even vriendelijk. Nooit lang hoeven wachten. Goede behandeling afgestemd met mezelf. Kan deze stand zeker bij iedereen aanbevelen
Goede en prettige medewerkers die duidelijk en goed communiceren.
?
Onder de indruk van de ruime openingstijden. Goede organisatie en vriendelijke werkwijze .
Altijd de eigen tandarts
Vriendelijk en deskundig
Goede uitleg van wat er gedaan zal worden. Vriendelijk, niet gehaast. Ondanks ik geen fan ben om naar de tandarts te gaan, voelt het goed en heb ik vertrouwen in de tandarts.
Mijn ervaringen zijn tot nu toe prima. Tandartsen hebben soms de neiging om niet naar de klant te luisteren en hun ding te doen. Maar in Grave leggen ze uit wat ze gaan doen en overleggen hoe en wat. Heel plezierig. Ook de assistentie is altijd goed gehumeurd.
Mensen die luisteren naar mijn wensen, maken iets moois wat ik gezien de ervaring elders niet meer had verwacht. Toppers.
Zie boven.
Prima behandeling en tijd aandacht voor vragen.
Ik ben daar meerdere malen geweest voor m’n implantaat en ik ben daar erg fijn geholpen . Ze zijn allemaal even vriendelijk. En erg goed in wat ze doen ze hebben plezier in hun werk en dat stralen ze ook uit.
Een hele fijne praktijk waar ik zelfs ma verhuizing niet ben weggegaan. Als je angstig bent voor de tandarts, is dit een hele goede praktijk om naartoe te gaan. Ze zijn rustig, meelevend, leggen alles uit en slepen je door de behandeling heen. Mijn angst is sterk afgenomen sinds ik hier kom. Kortom, super!
Goed en op tijd geholpen
Goed behandeld
Trompetterstraat 32