Kon dezelfde dag al terecht.
Als er iets is wordt nog dezelfde week een afspraak gepland en het euvel direct verholpen indien mogelijk. Ook wordt de verrekening met de zorgverlener meteen verrekend.
Aardige mensen en super kundig
Zeer prettig
Ik heb speciaal voor deze praktijk gekozen, omdat de eigenaren ook verbonden zijn aan kaakchirurgie van Radboudumc. Medewerkers zijn toegankelijk en vriendelijk. Maar vooral erg profesioneel. Dat gaf de doorslag. Na de ingreep ben ik als patient bij tandarts Jorien Boot en Floortje Hooijmakers gebleven. Ik gun iedereen een ook een goede tandarts en preventie assistente. En ik hoop dat zij nog lang mijn gebit nakijken. Ik heb geen angst voor de tandarts. Nooit gehad. Maar ik vind kwaliteit in werk gewoon belangrijk.
Prettige sfeer en goede behandeling
Ik ben uitermate professioneel en erg vriendelijk geholpen. Gedurende het hele ingreep heeft de Tantarts mij op de hoogte gehouden van de stappen die doorlopen werden en gevraagd hoe ik mij voelde en of ik pijn had.
Toppy
Prima tandarts
Naast een kundige ook een zeer plezierige tandartsenpraktijk!
Ik ben heel blij met deze praktijk. Ze nemen de tijd, zien je als mens, stemmen af en zijn super deskundig. Maar vooral heel vriendelijk en geruststellend bij angstige patiënten
altijd correct en goed geholpen. zeer vriendelijk Zowel Floortje en Laura toppers
Fijne tandarts praktijk waar hele lieve mensen werken.
We zijn zeer tevreden over tandartspraktijk grave. altijd correct geholpen.
Prima!
Er zou een verwijsbrief geschreven worden voor de kaakchirurg. Geen reactie van de kaakchirurg, het bleek dat de telefoniste het niet door had gegeven. Toen er vervolgens de verwijsbrief verstuurd was, was mijn telefoonnummer niet vermeld, waardoor de kaakchirurg mij niet kon bereiken. Dit kostte allemaal extra tijd en met pijn is dat heel vervelend.
Het is bijzonder fijn dat de praktijk regelmatig op Zaterdag ochtend open is. Ik kon er snel terecht en werd door Joshua goed en vriendelijk geholpen.
Zoals gebruikelijk met veel aandacht en zorg behandeld
Mijn ervaring bij deze praktijk is heel positief! Met een gerust hart liet ik hier een implantaat plaatsen en dit verliep perfect. De implantologen die hier werken zijn echt experts in wat ze doen en stelden me op mijn gemak. Ik werd zowel behandeld door T. Xi als J. Liebregts. Ook de assistentes waren heel vriendelijk en kundig. Ik ben blij dat ik de behandeling hier heb laten doen.
er wordt goed geluisterd naar de patient
Prima behandeld
Bij het plaatsen van 4 implantaten tegenlijk, wat ik best spannend vond was het de duidelijke uitleg van wat men ging doen, hoe en waarom, de beste manier om de angst weg te nemen. Ik heb er niets van gevoeld geen napijn gehad en goed de adviezen opgevolgd.
Ben heel netjes en correct behandeld.
Nette ontvangst. Goede uitleg over wat er gaat gebeuren. Goede communicatie tijdens de behandeling.
Door omstandigheden een aantal jaren niet naar de tandarts geweest. Ons aangemeld (mijn man en ik) en al binnen een week aan de beurt. Plezierige ontvangst en gedegen onderzoek. Fijne ervaring
Trompetterstraat 32
5361 ER Grave