Geweldige ervaring bij deze tandarts
Wij hebben een fantastische tandarts,die altijd overal op onze vragen goede uitleg geeft. Is ook heel begripvol en legt alles goed uit. Jeroen is top.
Vriendelijk en duidelijk over behandelingen
Prettig duidelijk bij behandeling
de tandartsen zijn vriendelijk en helpen goed
Heb niet veel te melden gewoon dat Elise een goede tandarts is
Ik ben goed en vakkundig geholpen.
Controle kan nooit in 10 seconden klaar zijn
Ik ben echt blij met mijn tandarts Wat een vakvrouw
Vriendelijk, meedenkend, deskundig
het was goed
ik heb een schooltandartstrauma en door de jaren heen gaat het steeds beter cq fijner om erheen te gaan. Elise is top
Ik wordt vol aandacht en met zorg geholpen
Heb als tandarts Isa Christis. Heb in mijn leven (ben 62) slechts vier tandartsen gehad, onder wie de tandarts waar mijn eigen moeder nota bene tandartsassistente was. Isa vind ik tot nu toe de beste. Goed in haar uitleg, technisch ook zeer bekwaam. Geen enkele van haar behandelingen leverde ook maar de geringste napijn op.
Aardige tandarts,neemt de tijd. Legt goed uit wat er gaat gebeuren en stelt je op je gemak.
Meteen geholpen, duidelijke uitleg en eerst prijsafspraak. Lieve tandarts en assistente
Tot nog toe een goede behandeling en de eventuele problemen worden opgelost
Ik voelde me op mijn gemak omdat er uitgelegd word wat er gedaan word. Goede zorg.
Goede uitleg en goede behandeling, achteraf weinig pijnklachten
Er wordt duidelijk en vriendelijk aangegeven wat men gaat doen en hoe en wanneer het niet gaat dit aan te geven. Er wordt op een professionele manier gewerkt met moderne technieken. Tevens is het welkom altijd warm.
Ondanks dat het de tandarts is toch zeer prettig
Neemt goed de tijd en is zeer kundig
Overloop 50
5704 EL Helmond