Ik vind het fijn dat je op 1 punt met alles geholpen kan worden.
Patiënt van het eerste uur, inmiddels diverse veranderingen meegemaakt maar de tandzorg is altijd goed geweest. heb altijd dezelfde tandarts ( thanks Isa) waar ik heel blij mee ben. In het verleden werd je wel gespamd met herinneringsberichten maar dit is inmiddels niet meer, dat was toen wel een ergernis. mails, apps, en telefonisch, iets teveel van het goede. nu na de verbouwen in mooie frisse praktijk met veel leuke medewerkers. Ik en mijn gezin zijn er blij mee.
Altijd eerlijk advies
Ze ziin zeer geduldig en behulpzaam en denken zo met je mee. Ik heb zelf altijd heel veel schrik gehad van de tandarts. Maar Elise stelt me zo erg om met mijn gemak,dat ik er graag naar toe gaat. Geldt ook voor onze 2 meiden,vooral bij de jongste
Super vriendelijke mensen die daar werken Voel me altijd op mijn gemak.
Goed geholpen door tandarts mondhygiënist...en inplantoloog Alles onder 1 dak
Een tandarts die luistert, uitlegt en dan op een menselijke manier je gebit maakt.
Altijd goede reiniging en maken niet onnodig foto’s Ook kundig bij mijn dochter die erg angstig is voor de tandarts.
Ontzettend rekening houdend met mijn zoon zijn ASS. Duidelijke uitleg en alles stap voor stap.
Deze praktijk werkt met een ervaren, deskundig team en wij hebben altijd een goed gevoel over ons halfjaarlijkse bezoek. Ook de behandelingen zijn altijd goed bevallen.
Vind dat er te snel naar iets gezocht wordt. Bijv mondhygiënist inzetten zonder overleg.
Geweldige ervaring bij deze tandarts
Wij hebben een fantastische tandarts,die altijd overal op onze vragen goede uitleg geeft. Is ook heel begripvol en legt alles goed uit. Jeroen is top.
Vriendelijk en duidelijk over behandelingen
Prettig duidelijk bij behandeling
de tandartsen zijn vriendelijk en helpen goed
Heb niet veel te melden gewoon dat Elise een goede tandarts is
Ik ben goed en vakkundig geholpen.
Controle kan nooit in 10 seconden klaar zijn
Ik ben echt blij met mijn tandarts Wat een vakvrouw
Vriendelijk, meedenkend, deskundig
Overloop 50