Iedereen is vriendelijk en staat je te woord. Wachtruimte is ruim en comfortabel. Makkelijk aanmeldsysteem. Je krijgt duidelijkheid en een eerlijk antwoord bij een behandeling. Ik ben gewoon super tevreden met deze tandartsenpraktijk.
Super fijne en goede tandarts!
Geduldige en bekwame mensen
Goeie mondhygiënist ben tevreden!
Duidelijk, professioneel
Vriendelijk ontvangst en goede behandeling. Werd goed verteld wat ze gingen doen en namen de tijd.
Ik kon snel terecht
Eerste tandartsenpraktijk waar ik niet doodsbang naar binnen loop.
Afspraken altijd goed ingepland, wijnig wachttijd, deskundige tandartsen, vriendelijk ontspannen sfeer. Duidelijke offertes vooraf aan een grote ingreep. Ik ben erg tevreden.
Ik vind de tandartsen, mondhygiënisten, assistenten en medewerksters aan de balie altijd even vriendelijk. Ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad bij deze tandartspraktijk.
Korte wachttijden en vriendelijke mensen.
Fantastische praktijk met alle kennis en kunde. Daarbij de leukste tandartsen! En assistenten ook allemaal even aardig en de sfeer is er top!
Goede communicatie M.b.t de afspraken, vakkundig personeels. Klantvriendelijk
heel goede verdiensten
Mondhygiënist zéér veel last van gehad,en dat ligt nogal uiteen per behandelaar vind ik.Tandarts even binnen en vervolgafspraak gemaakt. Echt niet te doen hoe druk dat jullie zijn want ik vind dat ik veel te lang moet wachten om te vullen. Voor de rest is iedereen heel aardig altijd bij jullie!
Mijn zoon en ik worden altijd goed behandeld! Fijne en zorgzame service!!!
professionaliteit
Werkt netjes en sekeur.
Ze staan je vriendelijk te woord en luisteren naar je. De tandartsen nemen de tijd voor je, ze leggen alles prima uit. Ook als je angsten hebt voor bepaalde behandelingen.
Personeel is aardig, en er wordt goed werk afgeleverd.
Een goede praktijk met moderne apparatuur. Enige minpuntje ervaar ik de afgelopen jaren het verloop van het personeel. Binnen 2 jaar heb ik nu 3 tandartsen en 3 mondhygiënisten gehad.
Vriendelijk en deskundig
Voorheen een angstpatient, totaal verholpen
Had kiespijn, kon gelukkig snel terecht. Foto gemaakt en "wortel" schoon gemaakt. Pijn nam daarna exponentieel in heftigheid toe. Volgende ochtend direct gebeld. Andere tandarts (Isa) had nogmaals naar foto gekeken en wilde me direct zien. Ontsteking zat dieper, niet goed. Advies was: kies verwijderen of behouden. Verder wortels liggen schuin dus kan niet ter plekke. Direct gekozen voor behoud. Behouden betekent naar endodontoloog. Kon gelukkig snel mbv de tandarts (Isa) een afspraak regelen en kreeg een stevigere pijnstiller mee. Endodontologie kliniek (PVEBrabant), constatering was: nog net "op tijd". Als het toch moet, dan adviseer ik ga naar PVEBrabant, super vriendelijke en "understanding". Isa dank voor de tip.
Overloop 50
5704 EL Helmond