heel goede verdiensten
Mondhygiënist zéér veel last van gehad,en dat ligt nogal uiteen per behandelaar vind ik.Tandarts even binnen en vervolgafspraak gemaakt. Echt niet te doen hoe druk dat jullie zijn want ik vind dat ik veel te lang moet wachten om te vullen. Voor de rest is iedereen heel aardig altijd bij jullie!
Mijn zoon en ik worden altijd goed behandeld! Fijne en zorgzame service!!!
professionaliteit
Werkt netjes en sekeur.
Ze staan je vriendelijk te woord en luisteren naar je. De tandartsen nemen de tijd voor je, ze leggen alles prima uit. Ook als je angsten hebt voor bepaalde behandelingen.
Personeel is aardig, en er wordt goed werk afgeleverd.
Een goede praktijk met moderne apparatuur. Enige minpuntje ervaar ik de afgelopen jaren het verloop van het personeel. Binnen 2 jaar heb ik nu 3 tandartsen en 3 mondhygiënisten gehad.
Vriendelijk en deskundig
Voorheen een angstpatient, totaal verholpen
Had kiespijn, kon gelukkig snel terecht. Foto gemaakt en "wortel" schoon gemaakt. Pijn nam daarna exponentieel in heftigheid toe. Volgende ochtend direct gebeld. Andere tandarts (Isa) had nogmaals naar foto gekeken en wilde me direct zien. Ontsteking zat dieper, niet goed. Advies was: kies verwijderen of behouden. Verder wortels liggen schuin dus kan niet ter plekke. Direct gekozen voor behoud. Behouden betekent naar endodontoloog. Kon gelukkig snel mbv de tandarts (Isa) een afspraak regelen en kreeg een stevigere pijnstiller mee. Endodontologie kliniek (PVEBrabant), constatering was: nog net "op tijd". Als het toch moet, dan adviseer ik ga naar PVEBrabant, super vriendelijke en "understanding". Isa dank voor de tip.
Kennis van zaken en minstens net zo goed als mijn vorige tandarts uit Mierlo.
Helemaal tevreden.
Uitstekend,
Bij tandarts Jeroen Liebregts geweest voor 3 implantaten. Hele fijne man, deskundig en rustig. Ingreep viel alles mee en ondanks dat het hele traject nog niet afgerond is, ben ik erg blij met de manier van werken tot heden.
Uitstekende ervaring met deze tandarts praktijk
Heel goed
Fijne bejegening omdat ik foto’s moest laten maken waarbij aangegeven werd dat dit weer 5 jaar geleden was. De mondhygiëniste werkt met prettige apparatuur en neemt altijd een moment voor een persoonlijk, geruststellend en duidend gesprek. De waarnemende tandarts dr. Put was vriendelijk, kundig en het onderzoek van de tong een mooie aanvulling op de standaard behandeling.
Ik ben ontzettend tevreden over de zorg die ik ontvang bij tandarts George Huselman en zijn assistente Anita. Vanaf het moment dat je binnenkomt, word je hartelijk ontvangen en voel je je direct op je gemak. Tandarts Huselman is een echte professional met veel expertise. Hij neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen en werkt nauwkeurig en pijnloos. Zijn rustige en vriendelijke benadering stelt je meteen gerust. Assistente Anita is eveneens fantastisch. Ze is vriendelijk, deskundig en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Ik kan deze praktijk van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een deskundige en vriendelijke tandarts. Een dikke vijf sterren!
Very perfectionanl
Wij voelen ons op gemak in de praktijk bij onze tandarts.
Ik heb een misbruik verleden en daarom is de tandarts en mondhygiënist spannend. Hier gaan ze daar super mee om waardoor ik er met minder spanning naar toe ga. Ook mijn Hulphond is altijd welkom. En ze werken met de nieuwste technieken waardoor het minder pijn doet.
Ik ben een hele bange patiënt en hoe deze mensen daarmee omgaan is geweldig!! Kundig aardig en zien de mens achter de patiënt !!
Kies gedeelte afgebroken. Gebeld en eerst volgende werkdag kon ik terecht.
Overloop 50
5704 EL Helmond