Vakkundige specialisten onder één dak
Telefonisch moeilijk te beteiken maar zeer vakkundig en vriendelijk behandeld door tandarts
Dat ze keurig op tijd lopen en netjes behandeld
Ik kon heel gauw terecht . En zeer goed geholpen.
Vriendelijk, stelt op gemak, kennis groot. Denkt mee
Ik ben bij tandarts Visser en heb alleen maar goede ervaringen. Eerst een prothese boven en nu een prothese onder. De verdoving spuiten niks van gevoeld en het trekken ging ook prima. In één zin: een fijne tandartsen praktijk met een fantastische tandarts Visser.
Keurige praktijk; prettige medewerkers; duidelijke uitleg van hetgeen gaat gebeuren.
Duidelijke afspraken voor zowel de behandeling als de financiële consequenties
Voor mij hoogste aantal sterren.
Het was allemaal fantatisch!
Gewoon goed
Fijn en deskundig.
Eee
Ik ben bang voor pijn, toch voel ik mij veilig bij Nieuwoord. Ik word vriendelijk bejegend en begripvol. Tevens zijn ze transparant en kundig. Ik heb meerdere tandartspraktijken meegemaakt maar hier wil ik nooit meer weg.
Ik ben al sinds het bestaan van dit tandheelkundig centrum klant en heb in de loop van de tijd heel wat behandelingen gehad. Altijd correct en vriendelijk behandeld met eveneens goede adviezen.
Altijd netjes geholpen en uitleg gekregen.
Mijn ervaring was goed
Zeer prettige behandeling
Rustige mensen met duidelijke uitleg
Ik ben heel tevreden. Wachttijd mondhygiënist mag korter en soms loopt de afspraaktijd uit. Het zou fijn zijn wanneer dat aangegeven wordt, dan weet je waar je aan toe bent
Wij zijn heel blij met deze praktijk en onze tandarts (Ritter). Een heel kundige tandarts en ook de tandtech-nieker (Borst) is zeer kundig en heeft een prachtige protese voor mijn man gemaakt, niet van echte tanden te onderscheiden.
Ik moest naar de tandarts voor de jaarlijkse controle en had mijn zoontje van 9 maanden mee. Mijn zoontje moest de behandelruimte uit omdat er röntgenfoto's gemaakt moesten worden (i.v.m. de straling). Assistente Richelle heeft mijn zoontje in de tussentijd opgevangen en bezig gehouden. Toen ik klaar was met de controle zat hij vrolijk en blij bij Richelle op schoot, echt super fijn zo'n assistente! Ook de tandarts was erg vriendelijk en kundig. Fijne tandartspraktijk, ik ben heel tevreden! Heel erg bedankt.
Gewoon een goede tandartspraktijk, Zeker aan te bevelen
Ik heb gelukkig geen ingewikkelde behandelingen. Behandelingen worden overlegd. Tandarts en mondhygiëniste zijn erg goed en heeft tijd voor je. Ik ben zeer tevreden.
Laan van Lichtenberg 2
3931 DR Woudenberg
Tandheelkundig Centrum Nieuwoord is een moderne, fullservice praktijk. In een voor u bekende omgeving heeft u uw eigen vertrouwde tandarts. Uw tandarts werkt nauw samen met de andere specialisten binnen de praktijk. Op het gebied van implantologie, beugels, gebitsprotheses, digitale kronen en reconstructieve tandheelkunde hebben wij specialisten in huis. Op deze manier is ons team in staat u vrijwel alle mogelijke behandelingen aan te bieden. We werken met een betrokken team dat op elkaar is ingespeeld, en veel plezier heeft in het werken met u. We werken met een glimlach, beantwoorden graag uw vragen en vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Daarbij staat duidelijke communicatie hoog in ons vaandel. We informeren u zoveel mogelijk vooraf over de inhoud en de kosten van behandelingen. Graag werken we op een duidelijke en plezierige manier samen met u. Onze praktijk onderscheidt zich door kwalitatief goede zorg met waardering voor en door onze patiënten. Kwaliteit is niet vrijblijvend: de praktijken committeert zich aan ons kwaliteitsbeleid, voldoet aan wet- en regelgeving en is actief om continu te verbeteren.