Hulpzaam, vriendelijk en hygiënisch top
Mijn ervaring met de medewerkers is voldoende. Er is ruimte ter verbetering mbt wacht tijden. Mijn ervaring is dat ik altijd minimaal 20-30 min moet wachten tot ik aan d beurt ben ( ondanks de afspraak tijd )
Goede tandarts en ook het personeel van assistente tot aan mondhygiëniste , iedereen super aardig . Deze praktijk is niet alleen deskundig maar leeft ook met de patiënt mee. Voor mij geen andere tandarts meer
Super prettig personeel, niet te formeel, maar wel heel professioneel. Nieuwe locatie is prachtig sinds locatie van Welkom.
Fijne en erg behulpzame mensen die met je meedenken om tot de beste oplossing te komen erg blij met deze tandarts
Wordt altijd vriendelijk en goed geholpen
Altijd prima service, ook als je met spoed heen moet. Tandarts Kim is echt geweldig, een aanrader bij angst voor de tandarts en een probleem gebit.
Prima, zorgvuldige behandeling.
Ik loop altijd bij de mondhygiënist of bij mijn eigen tandarts Kim. Ze vragen altijd hoe het gaat met mij en ze helpen mij rustig en ze leggen altijd netjes duidelijk uit!
Ik heb super erge angst voor de tandarts en sinds ik hier word behandeld ( 2 maanden ) ben ik van mijn angst af en ben ik meerdere behandelingen ondergaan. Ze nemen de tijd voor je en zorgen dat je tanden weer gezond zijn.
Замечательный отзывчивый коллектив, опытных специалистов. Принимают, очень тепло и внимательно. Выслушивают все пожелания. Объясняют все возможности решения проблем. В коллективе есть русскоязычные специалисты, что было спасением .
Er is goede persoonlijke aandacht, en behandeling met de modernste middelen. Ook de prettige bereikbaarheid van de locatie is een pre.
Mijn tandarst heeft gedoel en de jeuste advies ,di mog ik naachekken bij kaakhiruurg
Mijn angst voor de tandarts is enorm groot. Jaren lang zat ik ergens en rende ik weer weg. Bij deze tandarts weten ze me gerust te stellen. Ik kom nog steeds niet met plezier, maar ik blijf terugkomen, want ik voel mij gehoord en gezien
Als je een vraag hebt wordt het je goed uitgelegd!
zeer tevreden
Ik heb alleen positieve ervaringen met Mondzorg Velperweg!
De ervaringen tot nu met de praktijk zijn positief. Ze nemen de tijd voor je en zijn erg betrokken
Altijd naar tevredenheid behandeld
Vriendelijke en geduldig
Voor het eerst in mijn leven maak ik uit mezelf een afspraak, wat bijzonder is voor iemand die echt wel bang is voir de tandarts.
Ik ben al jaren patiënt en dit bevalt mij zeer goed. Vriendelijk en vakbekwaam
Velperweg 101 b
6824 HH Arnhem