De praktijk ervaar ik als professioneel en sociaal. Kortom geen klachten.
Tot nu toe word ik prettig behandeld door zowel de tandarts als de mondhygiëniste.
Ik heb mijn verstandskies laten verwijderen zonder pijn
dit is de beste kliniek waar ik ben geweest
Zeer vriendelijk en begane praktijk
de naam van de behandelde tandarts weet ik niet meer maar was positief
Ik was bang maar door mensen daar ben ik niet meer bang voor de tandarts daar
Luisteren naar de wens van de klant , geduldig , meedenken
Professioneel tot in details. Vriendelijk, deskundig, meedenkend.
Patiënt vriendelijke praktijk met deskundig personeel en aandacht voor de patiënt in een prachtige omgeving.
Very friendly staff, also most of them are familiar with english which is nice.
Alles goed geregeld altijd in samen spraak
Ik vond het wel iets te chique, maar aardig personeel en meedenkend. Voor de verhuizing was mijn ervaring een keer minder goed, omdat ik het gevoel kreeg dat er op mij gemopperd werd door die dame toen ze lang bezig was met mijn tandplak. De tandarts zei daarna niks en keek niet eens echt in mijn mond. Ik weet niet hun namen, maar ze waren beiden van buitenlandse afkomst,
dit is de beste kliniek en een uitstekende arts
Goede ervaringen, snel en goed geholpen.
Ik wordt altijd goed geholpen en was voor ik hier kwam altijd bang voor de tandarts. Dit ben ik niet meer door de geweldige tandarts hier.
De zorg de tijd die A.nikulin neemt voor mijn behandelingen wil ik als uitstekend melden. Zeer tevreden met Alexander.
Al jarenlang uitstekend
Zie hierboven
Degelijke behandeling en correcte omgang.
Vriendelijk en vakkundig
Ben nog niet behandeld. Net pas ingeschreven.
Vanaf het moment dat ik voor het eerst kwam heb ik het als prettig ervaren. Er is veel aandacht voor je als persoon, ik kom hier heel graag!
Aardig mensen Altijd berijdbaar Aanbieden goede zorg Ik ben tevreden
Heel goed