Ik ben al sinds 15 jaar klant bij deze praktijk en altijd heel tevreden!
Goede en aardige medewerkers
Goede uitleg over (teruggetrokken) tandvlees, verdere behandeling en controle
Goed en goed bereikbaar en niet ver weg.
prima sfeer
Tandarts zeer kundig en neemt alle tijd voor goed overleg. En nazorg.
T
10 *******
Ik krijg van Dima Shahin het beste ervaring en service in der Nederland.
Er wordt naar je geluisterd, wensen worden gerespecteerd, vriendelijkheid, professionaliteit.
Prettige omgeving. Ook als je even moet wachten. Ik heb vertrouwen in de zorg die geboden wordt.
N.v.t
Kundig, zorgvuldig, meedenkend
Goede uitleg en overleg vooraf Aandacht vd cliënt tijdens de behandeling
Precies wat ik al heel lang op zoek was
Volledige tevredenheid
Zowel de tandarts als de tandartsassistente hebben mij goed geholpen. Ze zijn vriendelijk, zorgzaam en deskundig.
Ik heb de behandeling als prettig ervaren.
Ik word goed behandeld. Mooie praktijk! Het uitlopen van een afspraak is soms een probleem.
Prettig, deskundig en rekening houdende met de vragen die ik heb als client. Inmiddels al langdurig bij de praktijk onder behandeling /begeleiding en nog nooit weg gegaan met het gevoel dat het niet is gegaan zoals het zou moeten.
Ik heb een klacht ingediend en kreeg de controle alsnog zoals het hoort
Mijn tandarts-arts is de beste en gekwalificeerde specialist.
Bij binnenkomst een warm welkom en vriendelijk en geduldige hulp bij de aanmeldzuil. Deskundige en inlevende tandarts en assistente. Wederom een goede behandeling en advies bij de preventie assistente. Zeer tevreden. Enige minpunt was het frequent binnenlopen van een mevrouw over afhandeling van administratie met de tandarts. Na de behandeling was er ruimte voor omdat de volgende afspraak nog niet direct na mij was gepland.
Geen beoordeling
goede begeleiding, efficient, klantvriendelijk en goede know-how!!!
Velperweg 101 b
6824 HH Arnhem