Supervgoed geholpen worden door de Tandarts en de assistent .
good clinic. the staff always goes out of their way to find a convenient time for an appointment. Dentist Dmitry, an excellent specialist
alles goed verzorgd
Uitstekend! Zowel professionele tandartsen als lieve mensen, 100% beter dan mijn oude tandarts, die krijgt van mij een 0.
Altijd gezellig zelf was ik heel bang voor een tandarts maar nu ga ik graag er heen
Een voorbeeldige dienst die hopelijk nog lang zal blijven bestaan.
praktijk waarin je vlot, professionaal en vriendelijk geholpen wordt.
Alleen de prijzen zijn wel gestegen na de verhuizing.
Zeer behulpzaam en vriendelijke tandarts Amir Ahmad.
Tandarts Moussian is een Triple A Tandarts.Hij heeft heel veel kwaliteiten in huis en hij is zeker een aanrader. Zina Mohammed de mondhygiënist is zeker ook aan te bevelen.
De klant op de eerste plaats
Goede ervaring
Zeer mooi ziekenhuis, vriendelijk personeel, geweldige arts en verpleegkundige. Onze bijzondere dank gaat uit naar tandarts D.A. Shakhin voor het redden van mij en mijn moeder van acute kiespijn door onze tanden te genezen. Over het algemeen zijn wij zeer tevreden omdat de behandeling pijnloos is en in een comfortabele, positieve omgeving plaatsvindt.
Mossian is mijn tandarts en Najat mijn mondhygiënist top en lieve mensen
Top tandarts menselijk en vriendelijk
Ervaren mensen, goed bereikbaar, fantastisch met kinderen.
Zeer positief en erg positief. Vriendelijke mensen
Ik weet mij gezien en gehoord; er is alle oprechte aandacht en tijd.
3 keer langs geweest voor een vulling en nog steeds niet goed.
İk bent zeer tevreden
Alles is goed geregeld van afspraak maken tot de afspraak zelf.
Vriendelijk en vakkundig advies en fijn geholpen
Tandarts Michael is enorm kundig! Daarbij ook erg aardig, betrokken en denkt mee.
Zie bovenstaande, niets aan toe te voegen!
Weinig persoonlijke aandacht, haastige tandarts. Niet op tijd (behandeling 20 min. te laat)
Velperweg 101 b
6824 HH Arnhem