Heel goed, erg prettig, goed mens, erg goed zelfs.
Ik ben tevreden met mijn behandeling
Opbouw voor een kroon verliep niet omdat mijn tandvlees enorm bleef bloeden, Amir (fandarts) heeft adequaat gehandeld en ook de nazorg.
Altijd vriendelijk en duidelijke uitleg.
alles ntjes
Goede tandarts.
Ik vond het een hele fijne en vriendelijke tandarts praktijk.
Controle en/of behandeling naar volle tevredenheid. Ook prettige bejegening en goede informatie. Een enkele keer kan de wachttijd iets uitlopen.
Gewoon in 1 x goed
Was al patiënt in de eerste praktijk van tandarts Moussian en niets op aan te merken. Zeer deskundig en empatisch. Ook de anderen zijn zonder meer goed. De receptie medewerksters, assistentes, mondhygiëniste en tandarts Shakhin niets op aan te merken. Bereikbaarheid per telefoon of mail prima.
Dr Shakhin is een top tandarts. Ik ben al meer dan 20 jaar bij deze tandarts en elke keer heel goed geweest.
Ik werd goed tewoord gestaan en mijn vragen direct beantwoord.
De laatste behandeling was begripvol en geduldig.
Tandarts luisterd goed en na de behandeling kreeg ik een duidelijke uitleg over de conditie van mijn gebit.
Ben heel goed geholpen
Met mousian en najat perfecte ervaringen. Zooo menselijk en professioneel
Mijn ervaring met Mondzorg Velperweg is goed; de behandeling is kort maar effectief.
Chapeau
Naast de behandeling ook advies en evt. uitleg. Besteed de nodige aandacht qua esthetische afwerking zover mogelijk is.
Veel aandacht voor mijn klacht. Goed behandeld en daarna duidelijke uitleg wat er is gebeurd en wat de tandarts heeft gedaan. Ook informatie hoe erna te handelen. Ben heel blij met moussian. Een hele betrokken en kundige tandarts.
Ik word goed en deskundig geholpen.
elke keer weer wordt je vriendelijk ontvangen, heel prettig geholpen door ervaren behandelaars.
Dit is mijn tweede bezoek aan Dr.Michael Moussian. Ik heb goede hulp en professioneel advies gekregen voor verdere behandeling.
Keurige dienstverlening, vlotte afhandeling.
Kom al jaren bij tandarts and mondhygiënist. Duidelijk uitleg, goede zorg en altijd prettige bezoeken. Praktijk denk mee bij afspraken plannen en schuiven.
Velperweg 101 b
6824 HH Arnhem