Voel me weer “schoon”

Najat werkt erg precies en zorgvuldig.

• de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort behandelstoel etc.)
  • de persoonlijke hygiëne, (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? Nee
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Mondhygiënist
  • Door welke persoon bent u (als laatste) onderzocht of behandeld? Najat Zenan

Tandarts praat nauwelijks met patiënt

Ik was voor de half jaarlijkse controle, met 2 min stond ik weer buiten. Positief omdat alles er netjes uit zag, maar jammer dat de tandarts bijna niks zei. Vroeg bijvoorbeeld niet hoe het ging oid.

• de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen N.v.t.
  • de uitleg die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling N.v.t.
  • de begroting die u ontving van de kosten van de behandeling (digitaal, schriftelijk of mondeling vanaf een bedrag €250,- en verplicht schriftelijk of digitaal vanaf een bedrag van €500,-) N.v.t.
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Tandarts

het is gewoon perfect

niets is er gek ,je wordt er gewoon perfect geholpen. kwam er vol schamte aan ( heb heel veel gebroken tanden en mis veel kiezen, van wegen mijn diabetici. maar deze schamte werd direct bij mijn weg gehaald. toppie

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • In hoeverre bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling N.v.t.
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? N.v.t.
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? de ingreep moet nog plaats nemen
  • Door welke persoon bent u (als laatste) onderzocht of behandeld? K.E. Neergaard

Niet professioneel

Er zou een klein gaatje gevuld worden bij één van mijn kronen. Standaard wordt hiervoor een verdoving gegeven. Bovendien moest er een rubberen lapje om de kies geplaatst worden, maar dat lukte de tandarts niet zo goed. Ineens schoot het lapje in mijn keelgat en kreeg ik geen lucht meer. De tandarts en de assistente stonden erbij en keken ernaar terwijl ik daar voor mijn gevoel stikkend lag dood te gaan. Het was ontzettend angstaanjagend. Net voordat ik mijn bewustzijn verloor viste de assistente het lapje uit mijn keel. Ik lag helemaal te shaken van de stress en de doodsangst en moest vreselijk huilen van schrik. Helaas was er nauwelijks sprake van empathie. Volgens mij hadden zowel de tandarts als de assistente totaal niet in de gaten wat er gebeurd was. Dus ik snotterde dat ik niet huilde omdat ik bang was voor de behandeling, maar omdat ik zojuist bijna gestikt was door dat lapje. Daar werd totaal niet op gereageerd en de tandarts ging gewoon door met het vullen van de kies, terwijl ik nog helemaal lag te shaken en te huilen. Gelukkig zat mijn man in de wachtkamer en kon hij me opvangen en troosten, maar ik heb echt geen vertrouwen meer in deze tandarts. Al jaren word ik twee maal per jaar gecontroleerd door mw. Wouterson en zij is uiterst kundig, empathisch en vriendelijk. Nu had ik voor het eerst sinds jaren een gaatje en moest dus door de tandarts worden behandeld.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? Ja
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? Ik heb nog steeds pijn door de behandelde kies en deze is ook supergevoelig. Ik weet niet de naam van de tandarts. Het was een vrouw. Heb daarom nvt aangevinkt
  • Door welke persoon bent u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

mijn ervaring is dat ik erg blij ben met mijn schijf

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) N.v.t.

Heel prettig!

Dr M Moussian en en mw Zenan zijn heel kundige en rustige, heel aardige mensen! Wij zijn heel goed behandeld!

Mijn eersteafspraak verliep prima

Op zich duurde het niet zolang,een paar foto s en de controle zat erop.

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Onbekend

Goed geholpen

Goed geholpen

• de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling N.v.t.

Werkwijze uitstekend

Mijn ervaring met deze praktijk is wat ze hebben geadverteerd klopt ze leveren kwaliteit op het werk vloer

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener u zou worden onderzocht of behandeld? N.v.t.

Klantvriendelijk, deskundig.

Ik word goed geholpen, wordt begrip getoond aan de wensen van mij.

• Door welke persoon bent u (als laatste) onderzocht of behandeld? A. Ahmad

mondhygenisten uitstekend, tandarts weinig aandacht

Zeer tevreden over de mondhygenisten. Deze nemen uitvoerig de tijd, leggen alles goed uit, en onze kinderen vinden het ook prima. Na de tandreiniging worden onze tanden altijd gecontroleerd door de tandarts. Met name de kinderen gaat hij zeer snel overheen. De laatste keer was de mond amper open, zonder ook een spiegeltje aangeraakt te hebben of naar ondertanden te kijken was het oordeel: Ok, alles in orde. Ik begrijp dat de tandarts ruime ervaring heeft, maar ik verwacht dat hij ten minste even grondig kijkt. Dat is zijn taak, en daarvoor gaan we naar hem toe. Na afloop is hij vaak wel 5 minuten bezig met codes in de computer kloppen voor zijn declaratie...met tijdsdruk heeft het dus niet veel te maken. Dit valt ons echt tegen

• de termijn voor het maken van een afspraak
  • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie N.v.t.
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? nee
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener u zou worden onderzocht of behandeld? Nee

Direct en efficient

Mijn half-jaarlijkse controle bezoeken verlopen altijd soepel zonder klachten of problemen

• Door welke persoon bent u (als laatste) onderzocht of behandeld? D. Shakhin

Ze kunnen goed met mij omgaan

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail) N.v.t.
  • de termijn voor het maken van een afspraak N.v.t.
  • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.) N.v.t.
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort behandelstoel etc.)
  • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht) N.v.t.
  • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.

Heerlijk

Heerlijk

de beste van Arnhem

ik ben lange tijd klant, elke keer duidelijke instuctie en prijs informatie voor behandeling. dit jaar al 5 x geweest ivm kunstgebit. zeer tevreden , vooral NAZORG is uitstekend, ga zo door

Prima!

Je wordt er vriendelijk vaardig & vakkundig geholpen. Dus vandaar 5 Sterren & VVV

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
  • de termijn voor het maken van een afspraak N.v.t.
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Door welke persoon bent u (als laatste) onderzocht of behandeld? Zina Mohammed

Super fijn geholpen

• Door welke persoon bent u (als laatste) onderzocht of behandeld? M. Moussian

Michael Moussian is een fijne tandarts

Hij straalt rust uit. Is vriendelijk, legt alles goed uit en is zeer kundig.

• Door welke persoon bent u (als laatste) onderzocht of behandeld? M. Moussian

Aandacht voor mijn gebit en goed advies.

Zeer kundige assistente en tandarts. Ik ben blij met zulke goede mondzorg.

Perfect.

Echt levenslange goede ervaring!

• Door welke persoon bent u (als laatste) onderzocht of behandeld? M. Moussian

Altijd behulpzaam en kwalitatief en professionele hulp en middelen

Wordt serieus genomen en zei weten wat ze doen. Het zijn professionele artsen met goede methodes. Ze hebben kwalitatief apparatuur met de allernieuwste technologie. Wordt altijd goed geholpen.

Prachtig

Ik ben zeer tevreden over het resultaat van de behandeling, uitstekende specialisten en vriendelijk personeel.

altijd een gedegen aanpak

Een goede tandarts in de heer Moussian. Altijd vragen we door hem behandeld te worden en dat gaat altijd goed.

Geweldig geholpen

Ik had een losse tand. Kon diezelfde dag nog terecht

• Door welke persoon bent u (als laatste) onderzocht of behandeld? A. Ahmad

Goed geregeld en leuke staff

Altijd met glimlach ontvangen worden en professioneel behandeld!

Velperweg 101 b

6824 HH Arnhem