Alles is goed geregeld en goed uitgelegd. Een afspraak verzetten is nooit een probleem. Een echte aanrader.
vorige eigenaar heeft in coronatijd de zaak van de hand gedaan. en is zelf als knecht gaan werken. Te veel verloop geweest of problemen, en toen plots zelf vertrokken. Veel vaste klanten in de steek gelaten met kapotte protheses .
Uitstekend en snel geholpen in een gemoedelijke sfeer. Warm aanbevolen.
Afspraken worden goed nagekomen en duidelijke uitleg en advies wat je kunt verwachten. Dit was enkele jaren geleden wel anders.
geen probleem met mondzorg moesel
Erg behulpzaam!
geen opmerkingen
Ben nu ongeveer 5 jaar klant bij deze tandarts. Komt nog steeds een beetje rommelig over deze organisatie. Controle en mondreiniging gaat soms tegelijk, maar moet soms apart. Geef dit svp duidelijk aan. Ook voor het maken van ern afspraak ( via mail) is dit niet duidelijk. Voorbeeld; je hebt al n afspraak staan, Krijgt dan n mail dat je n afspraak moet maken ( vorzorging of controle, dat blijft de vraag), Dan bel je op hoe het zit, en er wordt n afspraak ingepland. Later krijg je weer n mail dat er n afspraak is ingepland op n geheel andere datum… Rommelig allemaal. Heb er ook over geklaagd, Mondreiniging en cintrole verloopt verder prima…
Beste Henny Gerards, Bedankt dat je dit aan geeft. Wij gaan dit zeker oppakken. Ga kijken wat ik kan doen in ons systeem om de mails duidelijker te maken. Hoop dat dit dan in de toekomst beter gaat. Met vriendelijke groet, Inge Sommer Praktijkmanager.
Duidelijke afspraken ook financieel
Geen klachten, prima geholpen.
Tevreden
Snel en professioneel geholpen
Fijne ervaring met fijne assistent
Goed. Geen opmerkingen.
Ik ben ontzettend tevreden over de huidige praktijk. De tandarts is erg vriendelijk, werkt professioneel en neemt altijd de tijd om duidelijke uitleg te geven over de behandelingen. Ook de mondhygiënisten zijn zeer kundig en vriendelijk. De sfeer in de praktijk is prettig, wat een bezoek een stuk aangenamer maakt. Kortom, een aanrader!
De behandeling volledig volgens afspraken afgehandeld. En in een keer goed. Erg tevreden.
De prothese perfect gemaakt
kundig en vriendelijk
Ik voelde mij op mijn gemak , en de behandeling viel 100% mee. Fijne Tandarts. Zeer tevreden .
Goed geholpen door een vakkundig team.
Christinelaan 12
6006 CJ Weert