Beste Carla, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen deze zeer. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Moesel
Werd zeer vriendelijk ontvangen door Noor. Naast de werkzaamheden die zij uitvoerde had ze ook nog diverse goede adviezen
Beste Rob, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen deze zeer. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Moesel
Vriendelijk, duidelijk, kennis van zaken, stelt je op je gemak.
Beste Joep, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen deze zeer. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Moesel
geen
Beste Ronald, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen deze zeer. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Moesel
Er positief
Beste Henk, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen deze zeer. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Moesel
Geen opmerkingen
Beste heer/mevrouw Smolenaers, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen deze zeer. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Moesel
Dat je met kiespijn niet zomaar terecht kan bij verschillende tandartsen was vrij snel duidelijk. Maar een kennis van adviseerde om contact op te nemen met mondzorg moesel waar ik vrij snel terecht kon en ook fantastisch geholpen ben en nu in een regulier systeem zit.
Goede uitleg wat ze doet en wat de volgende stap is
Beste Marleen, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen deze zeer. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Moesel
Positief.
Beste heer en mevrouw Bukkems, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen deze zeer. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Moesel
Een afspraak loopt bijna nooit uit dus de afgesproken tijd klopt.
Beste Rina, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen deze zeer. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Moesel
Moet not een behandeling hebben
Beste Toon, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen deze zeer. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Moesel
Ben goed ontvangen
Beste Mart, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen deze zeer. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Moesel
Prettige omgang met Parva
Beste Ton, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen deze zeer. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Moesel
zeer goed
Beste Jos, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen deze zeer. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Moesel
Goed te woord gestaan
Beste Bovend Eerdt, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen deze zeer. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Moesel
Vriendelijk en deskundig.
Beste Truus, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen deze zeer. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Moesel
afspraken worden nagekomen. Communicatie verloopt prettig.
Beste Wim, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen deze zeer. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Moesel
Alles wat er gedaan werd, werd uitgebreid en duidelijk besproken. De behandeling was ook zeer vriendelijk.
Beste Heleen, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen deze zeer. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Moesel
Kroon keurig geplaatst, 2 afspraken, eerste met wortelkanaal behandelijk.Alles vlgs afspraak, met volle tevredenheid geplaatst.
Beste Herbert, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen deze zeer. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Moesel
Had n tandarts die me helemaal begreep en heel goed met je mee denkt!! N heel fijn gesprek gehad.
Beste Ans, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen deze zeer. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Moesel
Slecht behandeling gekregen als klant.de eerste keer net op tijd gekomen en zegt de assistente dat ik toch een andere afspraak moet maken.de tweede keer moest ik 45 minuten moeten wachten omdat de dokter met iemand anders bezig de derde keer mijn afspraak is gewijzigd voor onbekende redenen de vierde keer was weer gebeld voor een afspraak wijziging datis toch geen toeval all die kernwaarden blijft het gezegd klant is koning ?
Geachte Haij, Wij hebben u inmiddels telefonisch gesproken. Zoals besproken belt u ons in januari terug om dit te bespreken. Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, Met vriendelijke groet, Inge Sommer Praktijkmanager
Als nieuwe patiënt heb ik gevoel gekregen dat het alleen om het geld gaat.
Geachte, Wat jammer dat u niet tevreden bent. Wij hebben u telefonisch proberen te bereiken, maar hebben helaas geen gehoor gekregen. Zou u met ons contact op willen nemen, zodat wij het kunnen bespreken. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Inge Sommer Praktijkmanager.
Uitstekende praktijk
Beste Kupers, Bedankt voor uw review. Wij waarderen deze zeer. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Moesel
Ontsettend lieve en meegaande tandartsen en heel erg vriendelijk Zo fijn geholpen Kom heel graag vanuit belgie helemaal daarheen super tevreden over hun Zou geen andere meer willen
Beste Helga, Bedankt voor uw review. Wij waarderen deze zeer. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Moesel
Je word er altijd prettig & netjes geholpen. Fijne, aangename tandarts + mondhygiëniste!
Beste A.w, Bedankt voor uw review. Wij waarderen deze zeer. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Moesel
Christinelaan 12
6006 CJ Weert