Ben tevreden alleen 1 minpunt...dat ik geen bericht heeft gekregen dat mijn tandarts is gestopt..dus 2 jaar zonder gezeten...ben benieuwd hoe me gebit is nu..kreeg wel oproep mondhygenist
Jammer dat zij de praktijk gaat verlaten! Normaliter vul ik geen enquetes in, hierop de uitzondering! Vandaar dat ik nu de andere vragen heb overgeslagen..... En de rest met nvt heb aangestreept.
Alle dames zijn vakkundig en zeer vriendelijk.
Ik had een spoedsituatie ivm vakantie en daar is zowel door de receptie, als de tandarts en assistente alles aan gedaan om te zorgen dat alles voor m’n vakantie was afgehandeld. Top!!
Keurig behandeld en op tijd
De behandeling ging naar wens De afspraak voor volgende behandeling duurt te lang
Ik word er goed geholpen.
Het personeelsverloop is hier enorm, ben de tel kwijt over hoeveel mondhygiënisten en tandartsen ik en mijn dochter inmiddels gezien hebben. Er worden beloftes gemaakt niet nooit ten uitvoering komen. Geplaatste kronen breken af, elementen laten los en kosten rijzen de pan uit. Zijn erg goed in het wijzen naar anderen, maar nemen nooit eigen verantwoordelijkheid. Heb het helemaal met deze tandarts gehad, mijn dochter is al weg en zoek zelf ook naar een ander.
Ik ben heel tevreden over de mondzorgbehandeling. De mondhygiënist kwam capabel en sympathiek over.
De mondhygiëniste was zeer vriendelijk en noteerde mijn medische perikelen ,verder was de behandeling prima.
super vervelend want ik wil gewoon een afspraak als mn afspraak is, ze lopen altijd uit
Ik heb grote moeite met het grote verloop aan tandartsen en mondhygienisten binnen de praktijk. Dat maakt het lastig om een vertrouwensband op te bouwen met de zorgverlener. Mede daardoor is de wachttijd vaak onnodig lang of moeten geplande behandelingen verplaatst worden. De kwaliteit van de verleende zorg is gewoon goed. Ik zou de praktijk aanbevelen maar met de genoemde kanttekeningen.
Dit jaar minder ervaringen gehad met deze tandartspraktijk. De laatste afspraak was echt heel triest. was 5 minuten vertraagd binnen en werd door de receptioniste met een blik en scherpe snauw erop gewezen dat ik te laat was en de tandarts nu geen tijd voor me had. Moest maar nieuwe afspraak maken. Toen ik daar te ageerde werd de sfeer er niet beter op en met een diepe zucht werd de tandarts gevraagd of deze me nog wilde helpen. Nee dus. Verklaring : ze had geen tijd om mij te helpen omdat de behandeling nu te kort was. waren namelijk nog 25 minuten over. Conclusie : klant kwijt en daarmee ook de partner. Overigens worden de mondreinigingen per 6x5 minuten gedeclareerd en doen ze er in de praktijk maar 15-20 minuten over. Dus klanten kijk uit je krijgt aanvullende rekeningen omdat ze iedere keer 10 tot 15 minuten teveel rekenen. Er hangt een onprofessionele sfeer en je krijgt constant andere tandartsen of zelfs een assistentie die zich op uw gebied botviert
Ik ben ontzettend tevreden met mijn mondhygiënist,die mij in de behandelingen zeer op mijn gemak heeft gesteld. Hij is erg deskundig en vertelde duidelijk wat hij aan het doen was, Ik ben nog nooit met zoveel plezier naar de tandarts geweest. Dankjewel, Hamza!
verder geen commentaar doet zijn of haar werk goed zoals het moet
Was fijn en goed
Hele fijne tandarts die tijd voor mi neemt en mijn angsten begrijpt. Dankzij haar ben ik niet meer bang om naar de tandarts te gaan zoals vroeger.
ik ben blij met christina Marjolein en de telefoniste altijd vriendelijk en geduldig
Halfjaarlijks maken wij afspraken voor tandarts en mondhygiënist. Na 6 jaar is er niet een afspraak doorgegaan volgens planning. We worden altijd gebeld om afspraken aan te passen.
Wordt altijd vriendelijk ontvangen en behandeld.
Na mijn parodontitis behandeling nieuwe mondhygiënist ghad. Die na het krijgen van hoge rekening ik aan de telefoon had over uitleg hierover, zeer onbeschoft was. En als antwoord gaf dan moet j maar ergens anders heen gaan of door assistent laten doen die 3maanden cursus heeft gedaan.
Professional
Al zolang ik mij kan herinneren ben ik bang voor alles in een tandartspraktijk maar bij Carnisse word ik altijd zo lief geholpen en gerust gesteld.
Er is op korte termijn niemand beschikbaar en als je dan naar een ander wilt word er erg moeilijk gedaan
Heel fijne mondhygiënist. Zonder pijn door gekomen en dat is wel eens anders geweest. Rustige en vriendelijke man.
Middeldijkerplein 16-18
2993 DL Barendrecht