Mijn ervaring met tandarts Hoofwijk en assistentes is geweldig ze zijn allemaal rustig en vakkundig.
communicatie kan beter zodat de patienten op tijd afspraken kunnen maken met b.v. tandtechnieker.
Goed gezocht naar mogelijkheden
Heel kundig en vriendelijk
Allereerst wil ik aangeven dat ik het een zeer vriendelijke praktijk vind. Ik ben in de korte periode dat ik als cliënt in de praktijk ben gekomen ontzettend vriendelijk verwelkomt. Tandarts Makri heeft ook de tijd genomen voor mij en mijn klacht en ik denk ook zeker vakkundig geholpen (daar moet ik vanuit gaan…). Alleen drie keer terug geweest daar de kaak en wond niet goed aanvoelde na trekken van verstandskies, ik veel en lang pijnklachten heb ervaren. Tweede keer terug bij tandarts Makri, toen hechtingen eruit, wond schoongemaakt en met een kuur en wond spoelen terug naar huis. De derde keer bij een andere tandarts geweest daar ik dan dezelfde dag nog kon komen (door de afspraakbevestiging vanuit de praktijk las ik tandarts Aurag). Deze tandarts zei dan wel hallo en liep gelijk door naar het scherm maar stelde zich niet voor. Na een kijkje in mijn mond werd er met een assistente zachtjes gesproken (achter mijn rug om en mij als cliënt niet betrekken). Toen kwam er een uitleg en plan van aanpak en weg was de tandarts. Er is een foto gemaakt van mijn mond. Super aardige dame die geduldig overkwam en goede uitleg gaf. Ik heb verder niks meer vernomen over de uitslag van de foto. De informatie betreffende proces na het trekken van een kies is voor verbetering vatbaar. Ik heb dit genezingsproces op deze manier niet verwacht en als erg onprettig ervaren.
zeer prettig en ontspannen
Tandarts Aurag is een hele kundige tandarts. Hij is rustig en luistert naar vragen die er gesteld worden en vervolgens verteld hij wat hij precies gaat doen.
zie bovenstaand
Uitstekende klantvriendelijkheid en razendsnelle service rekening houdend met mijn wensen.
zeer prettig en professioneel
nieuwste techniek gebruikt bij de mondhygieniste behulpzaam personeel.
Afspraak op gewenst tijdstip Ook tandarts op tijd Goef advies
Heeft lang geduurd, resultaat zeer goed.
Fijn geholpen!
Professionele en duidelijke benadering wanneer er problemen zijn. Ook zeer meedenkend en adviserend over het kostenaspect.
benadering is altijd persoonlijk. behandelingen deskundig en professioneel. In geval van 'nood' kun je snel terecht. goede logistiek
Wat ik al schreef gewoon goed!
Top praktijk!
De assistente verdoofde voorzichtig en heel goed, waarna de tandarts mijn tanden erg snel getrokken had.
Super vriendelijke tandarts die echt tijd neemt voor haar patiënten en zorgvuldig uitlegt wat er nodig is .wat super prettig was dat er echt rekening word gehouden met mogelijke pijn tijdens de behandeling
Alles goed verlopen
Ondanks mijn angst perfect geholpen, helemaal gerust gesteld, zelfs gelachen
Het was een andere tandarts dan mijn vertrouwde. Dat was vooraf overlegd. Ik ben erg tevreden over haar benadering en behandeling.
Ervaring is prima, krijg uitleg en is vriendelijk
Hoogstraat 15
6086 BH Neer