Al 17 verzorgen de tandarts en mondhygiënist mijn gebit en dat tot grote tevredenheid. Vriendelijke mensen in een keurige werkomgeving.
altijd zorgvuldig
Dhr Marun is onwijs fijne tandarts. Altijd goed geholpen! Het enige minpuntje is de oudere vrouw waar je afspraken maakt, zij heeft weinig begrip voor mensen met angst die maar bij 1 tandarts durven. Laat je rustig 3 maanden wachten op een afspraak als je aangeeft dat het spoed is
Dr Marun is een zeer ervaren fijne tandarts. Als iemand die niet graag naar de tandarts gaat is hij in staat geweest om mijn belevenis van niet prettig naar een fijne ervaring bij de tandarts. Heel fijn en prettig tandarts. De Marun, bedankt! Mvg, Nasra
Ben al mij leven lang bang voor de tandarts maar deze mensen stellen je op je gemak zeer tevreden
Goed geholpen en geen gezeur
word altijd ontvangen met een glimlach en word goed geholpen
E Marun is een vriendelijke tandarts ,en zeer bekwaam in zijn vak als tandarts.
Deskundige tandarts die niet zomaar een tand of kies verwijderd als er nog een mogelijkheid is om deze te behouden.
Goede voorlichting voor de behandeling met steeds aangeven wat er zou komen
prettige en goede communicatie
Goed ervaren en vriendelijke mensen. Weten wat ze doen, bieden hulp en denken mee.
Keurig op tijd
fijne zorgzame mensen
Al jaren bij tandarts en mondhygiëniste en gebit is er alleen maar beter op geworden
Enige nadeel : Groot verloop onder het behandelend personeel. Ik ben inmiddels aan m'n 3e mondhygiëniste en aan m'n 5e tandarts.v de
Buitengewoon professionele aandacht en ….vrijwel pijnloze behandelingen. Super kwaliteit!!
Ik ga al jaren naar Tandartspraktijk De Clomp en ben altijd zeer tevreden. De medewerkers zijn professioneel en vriendelijk, en leggen duidelijk uit wat ze doen en waarom. Ik zou deze praktijk aan iedereen aanbevelen!
Word vaak afgebeld.vaak weer andere tandartsen.en afspraken die ik persoonlijk afzeggen worden vaak niet doorgevoerd
Mijn ervaring is altijd goed bij dr marun
Zij werkt prima ben ik echt tevreden
Goede ervaring
Ik ben al 24 jaar bij het praktijk en ik ben tevreden.
Prettige ontvangst en behandeling van mij als persoon door zowel de receptie, tandarts als de mondhygiënist. Ook de medische behandelingen en voorlichting daaromtrent vind ik altijd prima.