Vriendelijke behandeling, kwaliteit is goed! Efficiënt en niet of nauwelijks wachttijd.
Al meer dan 40 jaar "patient" en nog steeds vol lof over de behandelingen door de artsen verbonden aan dit centrum.
Deskundig, vriendelijk en betrokken
Ik heb een goede ervaring. Zowel de tandarts als de mondhygiënist behandelen mij op een prettige manier.
Ik kwam met een concrete vraag en voor een jaarlijkse controle. Tot mijn verrassing geen haakje in mijn mond tussen de tanden in om te controleren of er gaatjes zaten. Geen idee of de tandarts dat met het blote oog kon zien? Voelde wat spaarzaam. Was de tijd op gegaan aan mijn vraag?
Een hebt team van specialisten waarbij de mens voorop blijft staan. De zorg wordt met rust en aandacht verleend. Je voelt je welkom en gezien.
Kom er al jaren en altijd goed. Professioneel en deskundig.
Top.
Een top Tandarts
Goede afspraken en behandeling
Deskundig, professioneel en vriendelijk.
Goed verzorgd, niet veel vertraging en goede behandeling. Aardig personeel.
Hoewel we verhuisd zijn, komen we met ons hele gezin nog altijd terug naar Zeist voor deze tandarts. Altijd vriendelijk, rustig en kundig. Het enige minpuntje is het lang vooruit moeten plannen van een afspraak.
Kundige behandeling, goede uitleg en wanneer het nodig is kan ik altijd terecht voor een eerdere behandeling dan is afgesproken.
Ik had al 9 jaren klant ,dus ik heb zeer tevreden
Altijd vriendelijk, hartelijk. Doet goed werk, nog geen enkele keer klachten gehad over uitgevoerde behandelingen
Prima geholpen. Kon direct geholpen worden toen ik klachten had.
Duidelijke afspraken, bijzonder plezierige personen met veel aandacht voor jou als patiënt.
Voorheen altijd door dhr. Marun behandeld. Nu echter door een vrouw. Geweldige behandeling! Vriendelijk, rustig en secuur! Heel fijn.
Ik heb grote angst voor de tandarts maar bij deze praktijk word ik erg op mn gemak gesteld. Ze zijn super aardig en mn angst is niet weg maar een heel stuk minder en zoek ook geen smoesjes meer om niet te gaan.
Zijn duidelijk met adviezen en behandeling
Er heerst een uitermate ontspannen sfeer, wat er toe bijdraagt dat men de tijd neemt om goed te luisteren. Tijdens behandelingen wordt goed rekening gehouden met mijn houding en mijn reacties op wat er wordt gedaan. Men denkt ook graag mee als het gaat om het maken van opeenvolgende afspraken op een dag bij resp. mondhygiëniste en tandarts, zodat ik niet twee keer in korte tijd hoef te reizen naar de praktijk.
Ik kreeg mijn behandeling
Een fijn plek