"Goede uitleg en een fijne behandeling. Zeer tevreden!" "Deskundig, rustig en klantgericht. Hele fijne ervaring."
Vaak te lang wachten in de saaie wachtkamer.
Te lang moeten wachten als ik de tandarts hard nodig heeft en dan te horen krijgt praktijk is gesloten,als ik 14 dagen geleden een ongeluk kreeg ga ik niet kijken of ik dan terecht kan voor mijn hele gebit.Het lijkt er op nieuwe regels met een nieuwe eigenaar,mag nu tot augustus wachten tot ik terecht kan.
Helaas moest ik in deze praktijk door het grote verloop vaak wisselen van tandarts, maar alle drie vond ik professioneel en vriendelijk. De vorige mondhygiëniste heeft me echt leren poetsen en daar pluk ik nu de vruchten van.
Luisteren goed naar patiënten
makkelijk toegankelijk en goed bereikbaar
Ondanks mijn angst voor de behandeling, een hele goede praktijk
Professionele en vooral ook aardige mensen!
Tandarts Marun is kundig en zeer vriendelijk.
Mijn ervaringen zijn uitstekend
Snelle, professionele en vriendelijke behandeling.
De laatste jaren zijn er binnen de praktijk wat wisselingen van tandartsen geweest maar door iedere tandarts goed geholpen. De tandarts neemt de tijd om alles goed uit te leggen.
Er wordt goed naar je geluisterd. Je wordt altijd vriendelijk behandeld. Ik ga nooit met tegenzin er naartoe. Lijkt me dat dat genoeg zegt
Super, zowel receptioniste, tandarts en mondhygiënist helpen je goed.
ik ben dik tevreden met de tandarts
Ik vind naar de tandarts gaan geen pretje, maar wordt verzacht door de manier zoals men de cliënt tegemoet treedt.
Ze stellen je echt op je gemak echt allemaal
Hoewel ik in Leersum woon ben ik altijd in Zeist gebleven voor tandarts en mondhygiëniste. Zoals gezegd ben ik heel tevreden. Enige minpuntje (waar jullie, zo lees ik regelmatig in de krant, weinig aan kunnen doen) : Er is een behoorlijk verloop onder het personeel. Zo ben ik inmiddels aan m'n vierde mondhygiëniste en aan m'n vierde of vifde tandarts. Hopelijk blijft het zoals het nu is, want......heel prima !
Het is prima
Deskundig en geduldig
Sinds ik bij de mondhygiëniste kom heb ik geen gaatjes meer Ben hier zo blij meer. En de Tandarts is altijd vriendelijk.
Goede service en geen klachten