aardige en vakkundige mensen
De administratie is goed op orde, afspreken, aanmelden, factureren. Preventie-assistentie is vriendelijk, rustig en zeer gedegen. Ruime tijdsbesteding. Periodieke controle geschiedt netjes en snel.
Prettige behandelaars. Vriendelijk, open en professioneel. Stellen je op je gemak. Gaan goed om met angst. Overleggen over behandeling mogelijkheden cq onmogelijkheden.
Goede behandelingen. Vriendelijk en professioneel
Altijd uitstekend geholpen.
Mijn ervaring met Elias Marum zijn bijzonder goed, werkt geduldig we gaan altijd weer tevreden met een glimlach naar huis.
Alles is prima oké
Ben erg bang, zowel tandarts als mondhygiënist stelde me erg op mijn gemak Mocht aangeven als het niet meer ging
Goede ervaring met de behandeling van de uitvoerende tandarts.
Eventuele angst voor tandartsen raak je hier absoluut kwijt!
Fijn dat ik meestal een reminder per mail krijg voor de afspraak. Iedereen is vriendelijk: tandarts, mondhygienist, assistenten, baliemedewerkers. Over deze enquête: Bij de laatste vraag "welke persoon..." kun je alleen kiezen uit 1 of 2, terwijl je niet kunt zien wie wat is. Uit het antwoord kun je dus niets afleiden. In mijn geval was het dhr. Marun. Verbeterpuntje voor dit formulier.
Klantvriendelijk en kundig!
Prettig geholpen
Iedere keer wordt ik prima geholpen. Door duidelijke en deskundige uitleg weet ik wat er gebeuren moet. Voor een kiesverwijdering werd ik doorverwezen naar een specialist, de tandartsassistente maakte voor mij daar een afspraak. Prima service!
Heb geen drempel om te komen en heb vertrouwen
In geval van problemen wordt je snel en goed geholpen. De tandartsen zijn vriendelijk en geduldig (en deskundig).
Altijd goede ervaring. Duidelijk wat er moet gebeuren. Geen klachten.
Deskundige en zeer vriendelijke praktijkmedewerkers. Altijd weer prettige ervaring bij tandarts Marum en zijn medewerkers(sters).
Ik kreeg heel snel een afspraak en de behandeling was super goed met heel vriendelijk personeel
Weinig opties,gebrekkige communicatie. Op mijn e-mails wordt niet gereageerd. Uitzondering voor de mondhygiëniste,daar ben ik zeer tevreden over.
Ik maak graag elke keer een afspraak bij dezelfde tandarts, vanwege mijn medische voorgeschiedenis. In deze tandartspraktijk krijg ik de nodige aandacht en zorg wat mij meer vertrouwen geeft in de behandelaar. Daarnaast heb je de vaste bekende gezichten, vriendelijke mensen en betrouwbaar.
Ik heb een hele fijne ervaring bij de tandartspraktijk.
De tandarts (Marum) is deskundig en prettig in de omgang. Adviseert goed over de de behandelingen.
Deskundige hulp, telefonisch goed bereikbaar