Al bijna 10 jaar woon ik in Utrecht, maar ik blijf bij tandartspraktijk de Clomp omdat ik het een erg prettige praktijk vind. Dr. Marun is hartelijk en laat je op je gemak voelen. De mondhygiënistes zijn vriendelijk en doen hun werk fantastisch. De praktijk oogt modern en ‘clean’.
Goede en zorgvuldige behandeling
Altijd goed geholpen.
Prima behandeld
Erg goed
Op tijd aan de beurt, comfortabel, geduldig, goede uitleg. Wel vaak andere behandelaars.
Very good
Geen
Vriendelijke ontvangst; kort wachten in nette wachtkamer; correcte bejegening door mondhygieniste, zacht en duidelijk, flexibel onderbroken door tandarts die systematisch en vlot de periodieke controle verrichtte; even een belangstellend gesprekje, kortomzos je het wenst.
afspraken zijn snel te maken en , zo nodig, te wijzigen. je hoeft nooit lang te wachten. efficient. vriendelijke mensen en dito omgeving
Ik
Goede ervaringen, ga normaal 2xp/jaar voor controle. Als er tussendoor een bezoek nodig is, wordt hier iom met de telefoniste/baliemedewerker ruimte voorgemaakt. De praktijk is sinds de zomer een soort van gerenoveerd en ziet er prachtig uit. Je wordt per mail tijdig aan je afspraak herinnerd.
Ik heb alleen maar goede ervaringen met dhr. Marun. Een zeer vriendelijke en kundige tandarts. Hij stelt me op mijn gemak en ik vertrouw hem volledig.
Al jaren met nog meer Familie vaste klant .en houden dat graag zo.!
Vriendelijke en goede tandarts
Vriendelijk en vakkundig.
Een prima praktijk!
Professioneel aardig en geduld
in een woord Top!
Kundige prettige behandeling
Ik kom er al sinds de oprichting met het het hele gezin. Ik heb het zien groeien zonder dat de service en dienstverlening eronder leed. Fijne, menselijke benadering en goede uitleg van hetgeen ze gaan doen als je in de stoel ligt. Aandacht voor de verschillende behoefte's van individuele patiënten.
Lief, zorgzaam en luisteren goed naar je angsten
De tandarts is perfect. Laat je echt de baas zijn over eigen mond. Ze is zelf langer gebleven om 2e tand te doen. Anders zag het er niet uit. Ze denkt echt aan de patient. Alleen de eerste assistente (2e keer was andere assistent), bleef maar klagen over haar rug. Ik snap wel dat je even mag zeggen dat je last heb van je rug, maar ik betaal genoeg voor de tandarts en als je dan zenuwachtig (lees:net niet flauwval) in die stoel ligt is het niet prettig om steeds te horen dat haar rug zo moeilijk doet omdat ze in de tuin had gewerkt. Wel gaf ze me een goede tip: probeer door je buik te ademen. Bij de vraag welke persoon zie ik alleen nummer 1 of 2 staan. Het was de vrouwelijke tandarts. Mevr. Lhitveldt zoiets.
Ik ben tevreden
Zeer tevreden. Ga zo door