Zie boven
Wordt goed geholpen & geluisterd naar jou wensen
Zoals reeds veel jaren goede, zorgvulige en vriendelijke behandeling.
Nette praktijk met deskundige medewerkers! Geen lange wachttijden.
geen poespas, zakelijke afhandeling
Hele lieve en kundige assistentes en hygiënisten. Bij deze praktijk durfde deze angsthaas elk half jaar terug te komen. Helaas moet ik een andere zoeken omdat ik inmiddels verhuisd ben naar Ede. Waar ik een net zo'n goede praktijk hoop te vinden. Voor de laatste hygienist: nog steeds geen één aangeraakt ondanks alle stress en mn gebit is niet meer gevoelig nu ik poets met sensodyne!
Zorgvuldig en prettig behandeld
Er werd meegedacht over plannen nieuwe afspraken. Super! De behandeling verliep verder gladjes.
Jullie geven geen reactie op mijn klacht die ik indien. Jullie geven informatie die niet klopt waardoor ik een (dure) overbodige afspraak voor saus heb moeten maken. Ik vraag of ik t een en ander bij een andere tandarts kan laten doen maar dat mag niet totdat hij degene is die belt. Vorig jaar hebben jullie mijn moeder nog gebeld omdat ik niet opnam binnen een paar uur (?). Ik was 21 al overigens. Er word overigens ook nooit echt gezegd hoe t met mijn gebit gaat of wat ik daar aan kan doen oid. Dat moet ik dan zelf specifiek naar vragen en dan krijg je een antwoord in tandartstaal. Heel vaag allemaal bij jullie. Onvriendelijk personeel over de telefoon ook vaak.
Goed geholpen door assistente en tandarts en mondhygiënist
Al meer dan 20 jaar.
Een puntje, ik heb een afspraak om 10 uur maar er moet een meisje van ong. 16-17 jaar voor!!! Heeft pijn!!! Heeft zeker een half uur geduurd!!! Vroeger lieten wij zo'n meisje eind van de dag komen, zodat er tijd voor haar was. Meestal had ze al veel langer pijn maar stelde een afspraak steeds uit!!! We lieten een patiënt hiervoor niet wachten!
De behandelingen waren goed en professioneel, wel in de laatste jaren 3x van tandarts moeten wisselen.
Sinds ik twee jaar geleden bij deze praktijk ben gekomen, heb ik al vijf verschillende tandartsen gezien. Dit zorgt ervoor dat het lastig is om vertrouwen op te bouwen en voelt erg onpersoonlijk. Elke keer opnieuw moet ik mijn situatie uitleggen, wat vermoeiend en inefficiënt is. Ook vraag ik mij af of de kwaliteit van mijn gebitscontrole hierdoor wel optimaal is, omdat er geen vaste behandelaar is die mijn dossier door en door kent.
Stuk kies afgebroken. Snel en vakkundig geholpen. Met Composiet stuk kies gemaakt, zodat mijn kies niet verder kapot kan gaan. Voelt alsof er nooit iets gebeurt is .
Correcte behandeling. Prettige benadering
Zeer vriendelijk personeel, sociale en kundige mensen. Schone praktijk, heel belangrijk! Ik word zelf altijd geholpen door de heer Elias Harun en mijn kinderen worden geholpen door de heer Fardin Ahmadzai. De heer Harun is een man met veel ervaring. Ik kom bij hem voor controle en heb mijn niet zichtbare beugel (nu bijna 2 maanden) door hem laten plaatsen. Beide heren hebben verstand van hun vak, nemen de tijd voor een goede controle, behandeling en het beantwoorden van vragen. Heel transparant en een no-nonsense mentaliteit. Dit werkt heel prettig voor mij. Ik kom altijd met een fijn gevoel binnen en ga met een goed gevoel weg. Mijn kids ervaren hetzelfde en ervaren de praktijk, de tandartsen, consulten en behandelingen als erg prettig. De ervaring leert dat je goed moet oppassen wie je in je gebit laat 'rommelen'. Gelukkig is mijn gebit en dat van mijn 3 kinderen in zeer goede handen en dat waardeer ik enorm!
Na afbreken kroon heeft de tandarts veel moeite gedaan om mij zo snel mogelijk te helpen.
klantvriendelijk, maar iets meer op de tijd letten, vaak toch langer wachten dan gewend.
zeer goed geholpen met vervanging kroon
Altijd direct geholpen, als nodig.
Zeer deskungig en behulpzaam
Mijn behandeling is volgens afspraak goed verlopen.
Ik ben een klant van deze tandarts voor meer dan twintig jaren, hij is altijd zeer professioneel maar ook echt vriendelijk. Zijn medewerkers ook, ik ga altijd met de idee dat alles goed zou gaan. Ik raad mensen aan dat als zij willen een andere tandarts dat mijn is echt een aanrader en zij hoeft niet verder te zoeken.