Wij hebben tot nu toe elk jaar een andere tandarts gehad, niet dat ze niet goed zijn. Maar het is elke keer weer anders en dan ben je er weer blij mee. Maar volgend jaar is het weer anders. Dex tandarts pakten het heel serieus aan allemaal. Die was dus prima
Ik word altijd buitengewoon vriendelijk behandeld en het personeel is zeer deskundig. Een fijne tandartspraktijk!
Hele goed Tandarts
Goede ervaring, vriendelijkheid en goede gesprekken.
Al jaren vakkundig en heel plezierig geholpen. Pijn altijd voldoende bestreden. Bij te vrezen complicatie doorgestuurd naar de kaakchirurg
Altijd een fijne ervaring, professioneel team en uitstekende zorg. Heel tevreden, goede service en duidelijke communicatie.
Hele fijne en professionele praktijk
Als het echt nodig is kan je met enig gepuzzel vrij snel op afspraak
Zeer kundig, en weten je goed te begeleiden. Ook de balie denkt goed met je mee en zeer vriendelijk
Al bijna 20 jaar alleen maar positief! Ja ik kan deze praktijk echt aan iedereen aanbevelen. Ook het feit dat vanaf het begin sprake is van diversiteit en inclusie bij de personeelsleden vind ik een groot pluspunt, en dat maakt dat ik mij veilig voel. Dr. Marun staat bij de kaakchirurg in de top-tien van de ca. 50 praktijken waarvan hij patiënten behandelt. Dat zegt hij ook niet zómaar.
Vriendelijk personeel en vakkundig geholpen.
Helaas heb ik in de afgelopen jaren veel verschillende tandartsen in de praktijk meegemaakt. Hopelijk blijft de huidige tandarts langere tijd werkzaam in deze praktijk.
Fine tandartsen praktijk .
Goede behandeling
Prima praktijk waar rekening wordt gehouden met de wens van de patiënt om behandeld te worden door een vaste tandarts.
xxxx
Ervaren en vriendelijke tandarts,mondhygiëniste en medewerkers
Alle behandelingen worden met de grootste en beste zorg uitgevoerd, nadat er eerst goed wordt gecommuniceerd wat er gaat gebeuren. Daarnaast is er altijd ruimte voor een sociaal praatje.
Ik kan er altijd terecht. En er wordt met je meegedacht. Fijn en vriendelijk benadering. Professionele behandelingen.
Panisc was ik Kiespijn Lekke vulling Bijna niets gevoeld Lieve rustige tandarts Mondhygiëniste is ook fantastisch Zal nooit van mijn angst komen maar een rustige vriendelijke tandarts helpt me wel
Mijn afspraak word vaak afgezegd. Ik zou gebeld worden door de manager maar nu 1 maand verder nog geen telefoontje gehad. Dure behandeling ondergaan. Met weinig resultaat. Had anders gekunt.
Tandarts Marun is een tandarts zoals je dat wilt hebben - ik zou werkelijk Niets weten op- of aan- te merken. Begroeting en behandeling allemaal even vriendelijk en deskundig merk ik door de jaren heen.
Vriendelijk en secuur geholpen
Ik zag er tegenop om een wortelkanaalbehandeling te ondergaan. Maar ik er werkelijk niks van gevoeld. Top