Wat zijn Dianne en Bart lief! En leuk met kids!
Goed en snel geholpen
Altijd een rustige sfeer, zowel in wachtkamer als in behandelkamer. Nooit langer wachten dan een enkele minuut. Altijd bejegend als een "oude bekende".
Super snel en zonder pijn een kroon gewisseld
Na zoveel jaar nog steeds blij dat ik bij tandartspraktijk van Alphen zit. Ook mijn jongens die allang uit huis zijn en niet meer in de buurt wonen blijven graag bij de praktijk
Ben tevreden over de behandelingen
Altijd vriendelijk assistente en tandarts
I'm a buitenlander, these guys have a lot of patience and understanding with me as mij n.l is not the best.i am more comfortable each visit.so much care is taken not to cause discomfort,there is no nonsense get the job done attitude from everybody,with a smile.
Prettig adres voor onprettige behandelingen.
Erg vriendelijk en veel interesse voor de cliënt.
Altijd juist behandeld
Duidelijke uitleg over wat er eventueel moet gebeuren.
Betrof de halfjaarlijkse controle. Afspraak op tijd en gelukkig snel klaar
Deskundige mensen en luisteren naar de patiënten Prettige praktijk.
Ben altijd bang voor de tandarts maar bij jullie totaal niet. Tanden ook prachtig schoongemaakt door de mondhygieniste
Correcte behandeling na korte wachttijd. Wel was het tijd om foto’s te laten maken. Ik vraag mij telkens af waarom?
Nieuwe tandarts - Bart - gehad voor het afboren en plaatsen van een kroon. Vriendelijke arts met aandacht voor de patiënt. Ook de assistenten zijn vriendelijk.
Zeer tevreden over de praktijk en de behandelingen
Fijne ervaring
Inmiddels ben ik 30 jaar oud, maar ik zit al bij deze praktijk vanaf het moment dat ik tanden heb :) ! Het allerfijnste aan deze praktijk vind ik dat je echt persoonlijk benaderd en behandeld wordt. Als kind zijnde was het altijd een feestje bij deze tandarts, ik was nooit bang. Nu als volwassene heb ik wel wat gaatjes laten vullen en verstandskiezen laten trekken, met napijn tot gevolg. Deze tandarts & assistenten zijn hier echter van tevoren heel transparant over en bij gevoeligheid / pijn tijdens behandeling schakelen zij snel om de ervaring zo prettig mogelijk voor je te maken.
Duindoornstraat 38
2211 PK Noordwijkerhout