Tandartsenpraktijk geeft altijd de benodigde aandacht en spreekt alles goed door. Ze houden rekening met mijn angst en daardoor is mijn angst voor de tandarts een stuk minder geworden.
Prima tandarts en mondhygiëniste.
Bij deze praktijk voel ik mij al jarenlang thuis. De vriendelijkheid van alle medewerkers is een warm bad om te ervaren. Niemand gaat graag naar een tandarts, maar in deze praktijk is het fijn om door de deskundige medewerkers te worden geholpen.
Duidelijke uitleg
Behandeling als vanouds en betrokken.
Goede sfeer en prima behandeling.
Goed geholpen
ben echt op me gemak gesteld omdat ik me tanden en kiezen liet trekken waar ik heel erg tegen opzag maar prima op me gemak gesteld TOP!!
Sinds een aantal jaar over naar deze praktijk, voelde me echt welkom. Vriendelijk en kundig personeel, flexibel wanneer nodig, al met al erg tevreden!
Op tijd en vakkundig geholpen
Gewoon een goede tandarts, altijd vriendelijk en helder in de uitleg indien er wat moet gebeuren. Kortom, zeer tevreden !
Mijn gebit is problematisch, ik kwam op vrijdag en ik werd fantastisch door Bart en Sasja geholpen, ik heb geen angst alleen er is vaak iets en ik mag altijd komen , ik ben dankbaar met Peter en zijn team die naar mijn idee mee ontwikkelen met de tijd waarin wij leven. Mijn dank is oprecht groot dat ik geen kunstgebit heb!
Zeer goef
Bekwame tandarts, fijne assistentes (zijn bijna zelf tandarts). Leggen alles goed uit en nemen de tijd. Super tevreden, op naar de renovatie van mijn gebit, heb er alle vertrouwen in !!!
Eerste kennismaking was positief en betrouwbaar.
Vriendelijke en deskundige mondhygieniste
Het was een lang proces, ik wist dat het een paar maanden ging duren ,maar als het eenmaal gereed is ben ik blij met de keuze die ik gemaakt heb. De oplossing om gewoon een los zittende ondergebit te hebben zag ik niet zitten,ik hoop dat over een paar maanden het nog beter gaat
Ik kom hier al van kleins af aan en word altijd prettig en goed geholpen door Peter en het team.
Op tijd en vriendelijk geholpen en binnen 20 minuten weer weg.
Correct, vriendelijk en vakkundig
Toch weer prettig geholpen, hoewel voor mij de drempel steeds hoger voelt omdat ik me enorm schaam.
Vakkundig geholpen op de afgesproken tijd, rekening klopt, houden zo.
Ik kom al van jongs af aan bij deze praktijk. Ik word altijd fijn geholpen: ze luisteren goed, leggen goed uit wat ze gaan doen en leveren kwaliteit. Ze gaan mee in de nieuwste technieken. Ze proberen de behandeling zo aangenaam als mogelijk is te maken.
Duindoornstraat 38
2211 PK Noordwijkerhout