Een compliment voor de ontvangst en de behandeling door de tandarts en haar team. Uitstekend geholpen en met aandacht voor details.
Fijne tandarts, vriendelijke medewerkers, goede service
Vriendelijke en goede behandeling
Bedankt Aryan en Lizette
Deskundig en zeer vriendelijk
Wij komen al 30 jaar bij cum laude en bij Maarten , altijd goed geholpen , snel en vakkundig,dus veel vertrouwen
Wij komen sinds 2011 periodiek bij Liseth voor de mondhygiëne en zijn zeer content over de behandelingen.
Vriendelijke dames aan de telefoon, maar erg lange wachttijd
Reparatie verstandskies door Martin
Maarten en zijn assistentes zijn toppers leggen alles goed uit en doen hun werk goed
Prima, snel en behulpzaam geholpen
Bij Mondhygiëniste Lisette is het prima vertoeven!
Vriendelijk en ervaren professionelen
Twee uur na mijn melding van loslaten kroon, zat deze weer vast in mijn mond.
Ik ben heel goed behandeld
Hele fijne duidelijke tandarts Zeer tevreden
vriendelijk en begripvol
Geoed geholpen al jaren!
Voorheen zat ik al jaren bij dezelfde tandarts maar hij is gestopt. Sinds ik bij cum laude zit is er al veel verloop geweest in personeel. Daardoor is het steeds wennen aan een nieuwe tandarts. De afspraken lopen vaak uit qua tijd, zelfs als ik 's ochtends om 8:00 uur als eerste aan de beurt ben.
Prima, normaal, zoals een praktijk moet zijn.
Was mooi op tijd binnen en werd ook op tijd opgehaald door Liseth voor de controle van mijn gebit op tandsteen en oneffenheden. Vriendelijk en correct alles nagekeken en als laatste het polijsten van de tanden, Heerlijk. Hierna na korte tijd opgehaald door de assistente van Maarten die natuurlijk ook vriendelijk en correct de beoordeling van de staat van mijn gebit na keek. Dank jullie wel!!
Gezellig, betrokken en informatief ontvangst door Liseth mondhygiëniste, fijne behandeling, meteen afspraak gemaakt voor over 6 maanden, door naar Maarten, eveneens gezellig en betrokken, zorgvuldig gecontroleerd, gelukkig het zag er weer goed uit, fijn tot over 6 maanden, afspraak was al gemaak
wordt kundig en op een prettige manier geholpen.