Goed behandeld ondanks de na pijn
Fijne tandarts ook voor mensen die bang zijn voor de tandarts.
Je wordt persoonlijk benaderd en vriendelijk onthaald. Natuurlijk is een tsndartsbezoek niet een feestje. Maar het helle team doet zijn best om je op het gemak te stellen.
Superfijn geholpen. Rustig vriendelijk en zeer kundig. Top.
Ik wil even aangeven ,dat ik net de rekening krijgt en me een rolberoerte schrok! We zijn allebei een half uur bij jullie geweest en moeten samen €450 betalen. Ik vind dit toch wel buiten proportie. Als een tandarts bezoek zo prijzig is,dan snap je toch wel dat dit niet voor de gewone burger.meer is weggelegd en dat veel mensen ervoor kiezen om niet meer naar de tandarts te gaan. Persoonlijk vind ik €100 voor een foto maken er duur. Wil dit toch even gezegd hebben Mvg Jolanda Heijnen
Zie hierboven
Super goede en snelle behandeling
Had flinke zwelling in mond. Praktijk was telefonisch niet bereikbaar. Gewoon naartoe gereden: telefoon was overbelast. Meteen te woord gestaan, 5 minuten later hebben ze even gekeken voor eerste diagnose. Dubieus dat meteen de grote €90,- kostende complete röntgenfoto gemaakt werd: 1 of 2 solo’s van €20,- hadden meer laten zien. Maar bereidheid om even te kijken ondanks drukte is op prijs gesteld.
Dit is een fantastische praktijk met zeer kundige vakmensen. Mocht je bang zijn om naar de tandarts te gaan dan moet je hier naartoe
Ik kom al heel wat jaartjes bij Cum Laude en ben zeer tevreden. Kundige en leuke mensen.
Wortelkanaalbehandeling ging goed Zeer kundig
Alles was goed geregeld
Maarten is een fijne, vrolijke en vriendelijke tandarts. Eerst zag ik er altijd tegenop om naar de tandarts te gaan. Sinds ik bij Cum Laude onder controle sta is mijn angst voor de tandarts een stuk minder. Hele fijne tandartsenpraktijk die je op je gemak stellen!
Vetrouwd en uitstekend werk, Zowel van mijn tandarts Maarten Falke, alsmede van de mondhygieniste.
Altijd zeer vriendelijk, goede uitleg en overleg of we het gaan doen of niet.
plezierig ..fijne geruststellende behandelingen..
Met een uitzondering, Wanneer ik de tandarts in het weekend nodig heb zij jullie in mijn ervaring niet aanwezig en of bereikbaar. Persoonlijk zou ik het prettig vinden als een praktijk als deze een weekend dienst mogelijk maakt.
Ben op de afgesproken tijd goed en professioneel behandeld. Het betrof een standaard controle
Tijdens het wachten op mijn afspraak zijn er behoorlijk wat vergissingen cq fouten gemaakt naar mij toe door verschillende medewerkers. Er werd naar mijn idee een beetje langs elkaar heen gewerkt.
Er zitten onervaren assistenten en de ortho zelf is er alleen op donderdag en laat alles door de assistenten uitvoeren. Zijn al bijna 3 jaar aan het beugelen en schiet nog niet op. Ze beginnen veel te vroeg waardoor je in het begin nog aan het wachten bent voor de wissel terwijl de beugel er al in zit. Dan ben je al door het verzekeringsbudget heen voordat je uberhaupt begint met beugelen.
Ik ben altijd door Lilian behandeld en nu door Maarten.
Goed en zeer vakkundig . Vriendelijk en een goed uitleg wat ze gaan doen. . Rustig en duidelijk .
Je wordt goed geholpen
cum laude is en blijft heel goed, maar dit keer was er een dubbele afspaak gemaakt en daaromtrent ontstond wat onduidelijkheid voor mij, overigens is het naar behoren/goed opgelost ;)