ik vond het een goede behandeling
Er wordt wel veel verschoven/afgezegd voor de mondhygiëne
Goede behandeling en op tijd
Aardig en goed
Al vele jaren trouwe klant met uitsluitend goede ervaringen
Fijne en deskundige tandarts met geduld.
Wat een fantastische man stelt je op je gemak en zeker voor mij met een tandarts trauma. , Lig gewoon ontspannen in de stoel , vannmij krijgt hij een dlkke 10
Ik was zo blij dat alles ging zo snel en “mijn” tandarts (Maarten) en zijn assistent zijn zeer vakkundig en lief.
Vlotte en professionele behandeling bij het plaatsen van een kroon. Ik voelde me gedurende de hele behandeling op mijn gemak en goed gerustgesteld.
Hele fijne tandarts, luisteren goed naar je behoeften en nemen de tijd voor je
Al het personeel heel vriendelijk en bovenal kundig. Ik voel me in goede handen!
Ik kom er doorgaans 1 keer per jaar, zowel bij de mondhygiëniste als bij Maarten. Altijd prima en goed geregeld.
al meer als 32 jaar vaste client bij Cum Laude, professioneel personeel en bovendien heel aardig!
Ik voel me op mijn gemak tijdens mijn bezoek. Ik heb er alle vertrouwen in, dat de juiste behandeling wordt toegepast!
Heel veel beter dan mn vorige tandarts. Helder verhaal en duidelijk.
Verwachte kwaliteit
Vakkundig en zeer professioneel in de afhandeling en behandeling. Daarnaast ook nog zeer vriendelijk in de communicatie.
Heel netjes allemaal, vakmensen, kunstenaars!
Heb de afgelopen jaren diverse tandheelkundige problemen gehad die alle op deskundige wijze zijn verholpen.
Het echtte werk gaat nu beginnen . Maar heb er tot nu een fijn gevoel bij ondanks mijn angst voor tandartsen. Ze brengen je wel op je gemak . Hoop dat ik over een maand of 2 kan zeggen .... ja jullie hebben mijn droom voor een stralend gebit waar gemaakt!
Snel aan de beurt! Snelle behandeling!
zelfs Oma en sinds 20 jaar met mijn eigen gezin Altijd goede service en leuke medewerkers Aanrader!
Ik ben al jarenlang klant bij Cum Laude en toen enige tijd geleden de praktijk overging naar een nieuwe eigenaar was ik erg benieuwd of de kwaliteit die ik gewend was zou worden gehandhaafd. Inmiddels kan ik niet anders zeggen dan dat ik heel tevreden ben. Ik ben goed geadviseerd over mijn gebit en de behandelingen die ik heb ondergaan zijn pijnloos en vlot verlopen.
De zorg door de mondhygiënist is uitgebreid. De tandarts doet een snelle check.