Blij dat ik hier mag komen voor een fantastisch resultaat
Kom al 25 jaar bij Cum Laude
voor de duidelijkheid normaal gesproken zullen ze best goed werk bieden,maar in mijn geval wilde ze niet doen wat ik vroeg. ik wilde mijn hoektanden een klein beetje laten verlengen en zonder het ook maar een keer te proberen werd er al meteen nee gezegt. ik respecteer iemands besluit maar op proffesioneel gebied vind ik het een beetje minder,als de klant iets vraagt kun je zeggen dat je het geen goed idee vind maar laat de klant doen wat ze vragen en als het niet goed uitpakt is dat het probleem van de klant,dan komt de klant terug en los je het op zodat het niet meer gebeurd en dan is de les geleert,werk het wel dan heeft de klant ook wat ze willen,ik vind het meteen nee zeggen beetje jammer
Beste meneer, Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Wij begrijpen dat het teleurstellend voor u is geweest dat wij niet zijn ingegaan op uw verzoek om de hoektanden te verlengen. Graag lichten wij ons standpunt toe. Binnen de tandheelkunde zijn wij als zorgverlener gebonden aan professionele richtlijnen en de zorgplicht zoals vastgelegd binnen de geldende wet- en regelgeving en de kaders van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde. Dit betekent dat wij alleen behandelingen uitvoeren die medisch verantwoord, duurzaam en in het belang van de mondgezondheid van de patiënt zijn. Het verlengen van hoektanden (in de volksmond ook wel “draculatanden” genoemd) is geen behandeling die bijdraagt aan een functionele of esthetisch verantwoorde verbetering van het gebit. De anatomie van het natuurlijke gebit is hier niet op ingericht. In de praktijk zien wij dat dergelijke aanpassingen een verhoogd risico geven op afbreken, overbelasting en vervolgschade aan het gebit. Ook wanneer een patiënt aangeeft deze risico’s te accepteren, blijft het onze professionele verantwoordelijkheid om geen behandelingen uit te voeren waarvan wij verwachten dat deze op korte termijn tot problemen zullen leiden. Dit soort situaties resulteert in de praktijk vrijwel altijd in vervolgklachten en herstelbehandelingen, wat wij juist willen voorkomen. Binnen Cumlaude Esthetische Tandheelkunde hanteren wij daarom het uitgangspunt dat wij alleen behandelingen uitvoeren waar wij als behandelaren volledig achter staan, zowel vanuit kwaliteit als duurzaamheid. Om die reden hebben wij ervoor gekozen om uw verzoek niet uit te voeren. Wij begrijpen dat dit niet het antwoord is waar u op hoopte, maar hopen u hiermee wel duidelijkheid te geven over onze werkwijze en de zorgvuldigheid waarmee wij onze behandelkeuzes maken. Met vriendelijke groet, Cumlaude Esthetische Tandheelkunde
Ik kom er al vele jaren en men is altijd vriendelijk en bijzonder kundig.
Mijn tandarts vertrekt na een jaar weer. De vorige ook maar 2 jaar. Dus alweer een derde tandarts. Dat is niet goed te nomen.
Nadat onze tandarts met pensioen ging, en zijn nicht je het overnam, zijn we gebleven. Nichtje 1 keer gezien en hoorden bij een volgend bezoek tussen neus en lippen door dat ze er niet meer werkte. Zonder ons. Antevoren in te lichten. Men stuurt ook iedereen, zonder uitzondering, door naar de inpandige mondhygiënist. Een jong meisje waar je €100,- betaalt voor een half uurtje poetsen. Dat doe je dan maar omdat je vertrouwd op de deskundigheid en het oordeel van de tandarts. We gaan er weg. Jammer na 25 jaar.
Beste meneer Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het oprecht jammer om te lezen dat u uw bezoek aan onze praktijk op deze manier heeft ervaren, zeker gezien de lange periode dat u bij ons patiënt bent geweest. Graag willen wij enkele punten verduidelijken. Binnen onze praktijk wordt niet “iedereen zonder uitzondering” doorverwezen naar de mondhygiënist. Een dergelijke verwijzing gebeurt uitsluitend op basis van een individuele mondgezondheidsbeoordeling door de tandarts en is gericht op het behoud en verbeteren van de mondgezondheid. Dit is in lijn met de geldende richtlijnen binnen de tandheelkundige zorg. Daarnaast begrijpen wij dat u een opmerking maakt over de leeftijd van de mondhygiënist. Wij willen benadrukken dat binnen onze praktijk deskundigheid, opleiding en kwaliteit van zorg leidend zijn, ongeacht leeftijd of ervaring in jaren. Al onze behandelaars zijn gekwalificeerd en werken volgens de geldende professionele standaarden. Ten aanzien van de kosten willen wij aangeven dat deze niet door de praktijk zelf worden bepaald, maar landelijk zijn vastgesteld via de geldende tandheelkundige tarieven. Deze tarieven zijn transparant en voor iedere patiënt inzichtelijk. Wij betreuren dat u het gevoel heeft niet vooraf geïnformeerd te zijn over personeelswijzigingen. Wij streven ernaar om dit zo zorgvuldig mogelijk te doen, maar begrijpen dat dit anders door u is ervaren. Kwaliteit en zorgvuldige behandeling staan bij ons altijd voorop. Het spijt ons dat dit in uw geval niet zo is overgekomen. Mocht u uw ervaring verder willen bespreken, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Cumlaude Kliniek
Het laatste jaar worden we door plotselingen tandarts wijzigingen zonder dat dit vooraf meegedeeld word of je het hiermee eens bent. Na vele jaren door Leo behandeld te zijn is dit een echte teleurstelling. We hebben nu al voor de derde keer een andere tandarts gekregen. Daarnaast de verdeling van de taken bij de behandeling was verrasend.
Beste meneer, Dank u voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het oprecht jammer dat u de veranderingen in onze praktijk als teleurstellend heeft ervaren, zeker na een langdurige behandelrelatie. Graag lichten wij een aantal punten toe. Wanneer een behandelaar onze praktijk verlaat, om welke reden dan ook, dragen wij er zorg voor dat er continuïteit van zorg is en dat een nieuwe, gekwalificeerde behandelaar de zorg overneemt. Vanwege de omvang van ons patiëntenbestand is het helaas niet mogelijk om iedere patiënt individueel te informeren. Wij communiceren dergelijke wijzigingen daarom via het zorgbord in de praktijk. Ten aanzien van de verdeling van taken binnen de behandeling: deze is binnen de mondzorg duidelijk afgebakend en vastgelegd in de geldende richtlijnen en professionele standaarden (o.a. KNMT). Dit betekent onder andere: De tandarts voert de algemene tandheelkundige behandelingen uit; Voor mondhygiëne wordt, indien geïndiceerd, verwezen naar een preventieassistent of mondhygiënist; Bij vervanging van een tandwortel (implantologie) wordt verwezen naar een implantoloog. Deze taakverdeling is gericht op het leveren van deskundige en passende zorg per behandeling en is gebruikelijk binnen de tandheelkundige praktijkvoering. Wij begrijpen dat wisselingen van behandelaar als onprettig kunnen worden ervaren, met name na een lange behandelrelatie. Tegelijkertijd blijft voor ons de kwaliteit, veiligheid en continuïteit van zorg altijd leidend. Het spijt ons dat dit in uw geval niet zo is overgekomen. Mocht u uw ervaring verder willen bespreken, dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Cumlaude Kliniek
Ik kom al heel mijn leven bij Cum Laude. Vriendelijk personeel je word altijd goed geholpen, en er word goed naar je geluisterd. Echte vakmensen!!
De kliniek straalt kwaliteit uit en persoonlijkheid. Ze kennen je bij name en zo wordt je ook begroet. En kwalitatief heel goed. Erg kundig.
Al 37 jaar een fijne tandartspraktijk . Helaas de laatste 2 jaar na dat Leo met pensioen is gegaan geen fijn gevoel meer. Onverwachts een andere tandarts als je binnenkomt. Omdat Eefje er niet meer werkt. De laatste keer te veel tandsteen weg gehaald door de tandarts assistente. Dat deed altijd de tandarts zelf. Veel last ervan gehad.
Goedemorgen mevrouw, Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat u uw laatste bezoek aan onze praktijk niet als prettig heeft ervaren. Al geruime tijd zetten wij ons in om onze patiënten goede en zorgvuldige tandheelkundige zorg te bieden. Daarbij handelen wij altijd volgens de geldende wet- en regelgeving en de richtlijnen van de KNMT, die voor ons een belangrijke leidraad vormen in de kwaliteit en veiligheid van onze zorg. Wij begrijpen dat het vervelend kan zijn wanneer u onverwacht door een andere tandarts wordt behandeld. Wanneer een tandarts de praktijk verlaat, zorgen wij er altijd voor dat de continuïteit van zorg gewaarborgd blijft. Dit doen wij door een nieuwe behandelaar aan te trekken en/of het patiëntenbestand zorgvuldig te verdelen onder de huidige behandelaren. Wij communiceren dit via ons zorgbord in de praktijk. Vanwege de omvang van ons patiëntenbestand is het helaas niet altijd mogelijk om iedereen hier persoonlijk over te informeren. Met betrekking tot het verwijderen van tandsteen: zoals u zelf aangeeft, is er tijdens de controle een grotere hoeveelheid tandsteen geconstateerd. Wanneer er sprake is van een beperkte hoeveelheid tandsteen, kan dit doorgaans tijdens een periodieke controle (C002) door de tandarts worden verwijderd. Hiervoor staat meestal 10 tot 15 minuten. In situaties waarin er meer tandsteen aanwezig is, is het niet altijd mogelijk om dit binnen dezelfde controle volledig te behandelen. Binnen onze praktijk werken wij met een duidelijke taakverdeling. De tandarts beoordeelt op basis van een screening (zoals de PPS-score) welke zorgverlener de meest passende behandeling kan uitvoeren. Dit kan een preventieassistent of een mondhygiënist zijn. De preventieassistent waar u naar verwijst, is hiervoor opgeleid, bevoegd en bekwaam om deze behandeling uit te voeren. Wanneer er sprake is van een grotere hoeveelheid tandsteen, kan het verwijderen hiervan gevoeliger zijn en kan dit tijdelijk napijn geven. Wij begrijpen dat dit vervelend voor u is geweest. Wij vinden het jammer om te horen dat u de veranderingen in de praktijk de afgelopen periode als minder prettig heeft ervaren. Mocht u dit verder met ons willen bespreken, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Cumlaude
Goed!
Ik ben ontzettend tevreden over deze praktijk. Zowel de tandarts als de mond hygieniste werken zeer professioneel en secuur er hangt een rustige sfeer wat ik prettig vind en mijn gebit ziet er weer verzorgt uit.
het rommelt aan alle kanten bij Cum Laude sinds het echtpaar van Berkel weg is. geen informatie wie onze ,,vierde " tandarts zou kunnen worden. toevallig hoorden wij dat mevrouw Lima wegging en konden wij de afspraak nog naar voren halen , anders hadden wij tegenover een onbekende gezeten , echt onacceptabel
Beste meneer, Dank u voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het oprecht jammer dat u uw laatste bezoek op deze manier heeft ervaren. Graag lichten wij een aantal punten toe. In uw dossier zien wij dat, nadat uw eerste tandarts met pensioen is gegaan, u momenteel door een tweede behandelaar binnen onze praktijk bent behandeld. Wij begrijpen dat wisselingen van behandelaar als onprettig kunnen worden ervaren, zeker na een langdurige behandelrelatie. Wanneer een behandelaar onze praktijk verlaat, doen wij er alles aan om de continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen, door een nieuwe behandelaar aan te stellen en/of het patiëntenbestand zorgvuldig te verdelen onder de bestaande behandelaren. Dit gebeurt conform de geldende richtlijnen en zorgplicht binnen de tandheelkundige zorg. Vanwege de omvang van ons patiëntenbestand is het helaas niet mogelijk om iedere patiënt persoonlijk te informeren over personeelswijzigingen. Om die reden communiceren wij dit soort wijzigingen via het zorgbord in de praktijk. Wij begrijpen dat u dit anders heeft ervaren en dat dit voor u als teleurstellend wordt gezien. Dat betreuren wij. Tegelijkertijd blijven kwaliteit, veiligheid en continuïteit van zorg voor ons altijd leidend. Mocht u uw ervaring verder willen bespreken, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Cumlaude Kliniek
Kundige artsen maar communicatie is ondermaats. De behandelaar was niet degene die was aangekondigd. Dit had m.i. vooraf gemeld moeten worden. Dit is al de tweede keer.
Ik kan Maarten aan iedereen aanbevelen. Niet dat ik graag naar de tandarts ga maar Maarten weet je prima op je gemak te stellen, heeft persoonlijke interesse en is deskundig in zijn vak.
vriendelijke en deskundige behandeling,
Zie boven.
Goede service,vriendelijk en bekwaam en vakkundig personeel.
Ik ben al jaren patiënt van Maarten, een super fijne tandarts. Stelt je altijd gerust en altijd vriendelijk. Nooit gekke onverklaarbare rekeningen. Denk dat ik een van de weinige mensen ben die kan zeggen ik ga niet met tegenzin naar de tandarts.
Heel vriendelijk en super professioneel Al jaren patiënt en nooit problemen Mvrgr Floor Nelen
ëniste toe jaren cliënt en erg kundige professionals tot aan de mondhygiëniste toe!
Ben vandaag 21/4 gebeld met de mededeling dat mijn tandarts Martin Zavattaro pas a.s. vrijdag kan reageren op een berichtje dat ik hem heb gestuurd. Is het niet wat veel om dan al meteen om een beoordeling te vragen? Als het gaat om de laatste behandeling, kan ik alleen maar mededelen dat de tand die het betreft inmiddels weer los zit. Of dat aan de tandarts ligt of een mijn eigen gebruik van mijn gebit laat zich niet beantwoorden. Alleen dat er nog een vervolg op de eerste behandeling gewenst is, lijkt mij evident.
Ik kom hier al jaren en ben heel tevreden.
Ik vraag me alleen af of er niet overbehandeld wordt om de luxe praktijk te kunnen bekostigen?
Enige punt is de gehorigheid in de wachtkamer van de telefoongesprekken van de receptie…!