Vriendelijk en fijn
Uitstekende uitleg en behandeling met dus fantastisch resultaat.
Wat Meer Gedreven op geld verdienen en daardoor minder belang voor de patiënt Wel vriendelijke zorgverleners
Kundig en vriendelijk
Over de zorg...deskundigheid...vriendelijkheid heb ik nooit over hoeven klagen, ik kom al decennia bij Cum Laude dus ook verschillende behandelaars meegemaakt maar de zorg was en is nu ook nog uitstekend.
zeer tevreden,
Bij Cum Laude is alles tot in de puntjes verzorgd. Je wordt altijd met een glimlach ontvangen en op je gemak gesteld. De tandarts en de assistente/receptioniste luisteren heel goed wat je nodig hebt. Je krijgt goede uitleg en advies. De behandeling is zeer professioneel. Men werkt met de beste apparatuur en de tandarts is deskundig en werkt heel precies.
Sinds ik in de praktijk ben heb ik zelden problemen gehad met mijn gebit terwijl het bij vorige tandarts altijd gedoe was en ik de halfjaarlijkse controles niet kon halen .
Goed behandeld
Fijne tandarts, vriendelijk, deskundig duidelijk in behandeling.
Het was door omstandigheden 5 jaar geleden dat ik bij de tandarts geweest was en heb daardoor een aantal keren terug kunnen komen. Het was telkens een goede ervaring en ben elke keer geholpen door vriendelijke en vakbekwame mensen met persoonlijke aandacht voor de patiënt.
Naar de tandarts gaan is nooit prettig maar door de kundigheid en vriendelijkheid is het prima te doen
Zoals altijd al werd ik prima behandeld.
Goed contact met Maarten. Snelle controle.
Vriendelijke en bekwame zorg
Goed geholpen bij gebitsreiniging waarbij vulling verloren ging.Daarna bij tandarts nieuwe vulling geplaats en vakkundig afgewerkt.
Vakmensen die snel kunnen schakelen als het nodig en zorgen dat de basis steeds in orde is.
Ik kom al jaren bij Cum Laude en heb nog nooit een negatieve ervaring gehad. Kundige en vriendelijke mensen. Ben heel erg tevreden.
Hele fijne tandarts en mondhygiënistes!
Altijd goed geholpen..... Fijne tandarts
Bekwame tandarts. Vriendelijke benadering en kundig personeel.
Snel, duidelijk, goed
Vriendelijk en professioneel
alles is gedaan naar wens.
Fijne aanpak en behandrling