Prettig
Super Goed
N.v.t. Onderstaande vraag niet te beantwoorden, bovenstaande ook niet mbt totaal score.
DAT IS GEWOON GOED
Alles goed verlopen !
Rebasen boven-gebit en vulling vervangen
Tevreden. Paar puntjes. Roermoerig en geen privacy
Hartelijk dank voor uw bericht en voor het delen van uw ervaring met onze praktijk. Het spijt ons te horen dat u overlast heeft ervaren door het geluidsniveau. Wij begrijpen goed dat een rustige omgeving belangrijk is, zeker op een plek waar mensen vaak gespannen binnenkomen. We willen u laten weten dat we hier serieus mee bezig zijn. Zo hebben we recent een moswand geplaatst, die helpt om het omgevingsgeluid te dempen. Daarnaast zijn we op dit moment bezig om ook de behandelkamers te voorzien van akoestische panelen, wat een positief effect zal hebben op de algehele geluidsbeleving in onze praktijk. Wij blijven zoeken naar manieren om de sfeer en het comfort in onze praktijk te verbeteren en waarderen uw feedback daarin zeer. Met vriendelijke groet, Melanie van Rooij, praktijkmanager
Ik neem de laatste 2 controles en de tussenliggende behandeling(en) bijeen. Bij mijn vorige controle is een tanduitgeboord en met composiet gevuld, dit was niet op mijn vraag, noch vanwege klachten. Hierna ontstond veel pijn bij het bijten. Daarna een extra afspraak gemaakt waarbij alles (weer) bekeken is en opnieuw ´geschaafd´ is aan de tand. De boodschap bij het heengaan was dat het nog wel een tijd gevoelig kon zijn. Tot aan de volgende (en laatste) controle last gehad (gevoelig, pijn bij bijten) van deze tand. Nu verder bijgewerkt en lijkt de pijn wel te zijn, nog wel gevoelig. Mijn bezwaar ligt erin dat ik niet weet waarom de tand uitgeboord en gevuld was, daarna was het niet goed (genoeg) hersteld wat tot fiks ongemak leidde. Pas bij laatste controle ´hersteld´. Alle kosten zijn natuurlijk voor mij, wat vreemd is gegeven de omstandigheden.
Hartelijk dank voor het aangename gesprek. Ik waardeer de tijd die u heeft genomen om uw zorgen te delen en om samen naar een oplossing te zoeken. Uw feedback is voor ons van groot belang en helpt ons om onze service te verbeteren. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Melanie van Rooij
Goede behandeling en waardevolle tips.
eindelijk eens een tandartspraktijk die naar je luistert je helpt en adviseert en vriendelijk ook aan de balie
Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zich gehoord en goed geholpen voelt bij ons. We doen ons best om iedereen persoonlijk te benaderen en met zorg te adviseren — ook aan de balie. Uw waardering motiveert ons enorm. Graag tot de volgende afspraak! Met vriendelijke groet, Melanie van Rooij, praktijkmanager
op tijd, prettige ontvangst, professionele met een uitstekende toelichting en instructie
Afspraak zoals altijd later geholpen
Al een eeuwigheid tandzorg bij Kees Franken, always good !!
Alles naar wens
Goed overleg met klant/patiënt.
Heel vriendelijk en heel goede service.
Geen verdere specificatie nodig
De gemoedelijke sfeer en de inzet van AI om mijn probleem beter te diagnosticeren vind ik echt top!
Zie boven, dat geldt dus voor de gebieden die ik tot nu toe heb kunnen beoordelen. Daardoor is er een groot vertrouwen opgebouwd voor de toekomstige behandelingen.
Zeer tevreden .
Vriendelijke ontvangst door balie en assistente die me meeneemt naar de tandarts. Rustige, professionele aanpak van het probleem met voldoende toelichting door tandarts. Heb voortdurend het prettige gevoel dat ik in zeer deskundige handen ben.
Vriendelijke, duidelijk wat men gaat doen en tussentijdse check gedurende behandeling
Prima allemaal
(sorry voor de vertaling) Wanneer we langskomen, bellen of mailen, worden we altijd vriendelijk begroet. Al het personeel is zo aardig en professioneel.
Prima behandeling ervaren.
Sint Maartenslaan 41