Na een aantal teleurstellingen met mijn 3008, vorig model, met name drijfriemproblemen en achteloze benadering daarvan door werkplaats-personeel was mijn voornemen een andere garage te zoeken en geen nieuwe auto te kopen bij Broekhuis. Om eea nog eens te bespreken en te evalueren werd ik uitgenodigd door Dhr van Amerongen voor een gesprek .Wij hadden een aangenaam gesprek waar over en weer wensen, mogelijkheden en onmogelijkheden werden behandeld. Na deze wederzijds evenwichtige afweging van de gang van zaken besloot ik tenslotte toch klant te blijven bij Broekhuisen Veenendaal. Een redelijk gesprek blijkt opnieuw de sleutel tot wederzijds begrip. Een uitstekende representant voor het bedrijf!
Beste Henk, Hartelijk dank voor uw open en eerlijke review. We zijn blij dat het gesprek prettig en duidelijk voor u was en dat er ruimte was om verwachtingen en ervaringen goed te bespreken. Het doet ons goed dat dit heeft bijgedragen aan uw besluit om klant te blijven. Dank voor uw vertrouwen. We staan graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Veenendaal
Fijn geholpen
Beste Nanny, Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Veenendaal
Ik ben ontzettend tevreden over mijn aankoop bij Broekhuis Peugeot. en met name het contact met Kristo van Amerongen. Vanaf de eerste kennismaking met Kristo van Amerongen jaren geleden tot op heden voel ik mij prettig en geeft hij mij een zeer betrouwbaar gevoel. Ook nu weer met de aflevering van de auto werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Kristo neemt de tijd om mijn wensen goed te begrijpen en gaf deskundig advies, zonder opdringerig te zijn. De aflevering van de auto verliep perfect – alles was keurig voorbereid, schoon en tot in de puntjes uitgelegd. Kortom, een fijne en betrouwbare dealer, waar klanttevredenheid echt vooropstaat. Ik geniet elke dag van mijn nieuwe Peugeot en kom hier zeker terug voor onderhoud of een volgende aankoop!
Beste Henk, Hartelijk dank voor uw mooie review en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de aankoop en het contact met Kristo. Wij wensen u veel plezierige kilometers met uw nieuwe Peugeot en zien u graag terug bij ons in de vestiging! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Veenendaal
Fijne garage aardige mensen
Beste Mario, Bedankt voor uw positieve review. Daar doen we het voor. Graag zien we u een volgende keer bij ons in de vestiging. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Veenendaal
Nieuwe Peugeot gekocht via Kristo van Amerongen. Al meer dan 30 jaar een uitstekend verkoper!
Beste Jeannette, Wij danken u hartelijk voor uw positieve terugkoppeling omtrent onze garage en de service van Kristo van Amerongen. Wij zien ernaar uit u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Veenendaal
Tijdens de koop van een nieuwe e208 prima geholpen en ook bij wat extra wensen werd goed meegedacht. Altijd ruimte voor een bakkie koffie en een praatje. Ook het onderhoud van de vorige e208 verliep steeds probleemloos. Deze e208 is 3 jaar onze trouwe en storingsvrije vriend geweest. Geen enkele aanspraak op garantie hoeven doen.
Beste Willem, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel de aankoop van uw nieuwe e208 als de service rondom uw vorige auto. We waarderen het dat u onze klant bent geweest en hopen dat ook deze e208 u weer veel zorgeloze kilometers zal bezorgen. De koffie staat altijd klaar, dus we zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Veenendaal
Op de site van Broekhuis een mooie Range Rover Evoque gezien met de gewense opties. Daarna telefonisch contact opgenomen om te kijken wat de inruilwaarde van mijn auto zou zijn. In eerste instantie was die voor mij reden om af te zien van aankoop. Kort daarop werd ik door Matthijs gebeld met een verbeterd bod op mijn auto met daarop nog een korting op de nieuwe auto. Na wat heen en weer gepraat heb ik een afspraak gemaakt om de auto te bekijken. Deze zag er geweldig uit en ook de opties bevielen mij zeer, waarop ik de auto gekocht heb. Matthijs heeft voor de onderhoudsbeurt, de poets- en renigingsbeurt gezorgd, zodat de auto ons tegemoet glom toen we die kwamen ophalen. Mathijs bedanken wij verder voor het bijzonder plezierige contact tijdens dit proces.
Beste Gerard, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en uitgebreide terugkoppeling. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze klantgerichte aanpak en dat de Range Rover helemaal aan uw wensen voldoet. Ook zijn we blij te lezen dat Matthijs u hierbij zo goed heeft geholpen. Wij wensen u heel veel rijplezier en veilige kilometers met uw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Veenendaal
Wij zijn van Ede, waar wij meer dan 30 jaar relatie waren van de Peugeot garage, overgestapt naar Veenendaal. Nadat er een afspraak was gemaakt voor een proefrit en het zeer aangename gesprek met uw medewerker Kristo van Amerongen, waren wij zeer positief en zelfs zo, dat wij na overleggen een beslissing hebben genomen. Alle complimenten zijn voor Kristo, wat heerlijk en gelukkig dat er werknemers bestaan in deze branche, die naar de mens kijken en ze zeer correct en juist weten te benaderen. Zeer prettig en warm, oprechte eerlijke duidelijkheid. Alle eer is voor hem. En wij zijn nu de gelukkig eigenaars van een prachtige Peugeot 3008.
Beste Géke, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie woorden. Wat fijn om te horen dat u zich bij ons zo welkom en goed geholpen voelt. We wensen u heel veel plezier met uw prachtige Peugeot 3008 en staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Veenendaal
snel schakelen door Kristo toen bleek dat het model voor Private Lease niet meer beschikbaar was. in een persoonlijk overleg in Veenendaal gekomen tot aanschaf van de nieuwe Peugeot 208 Style
Beste Teunis, Dank u wel voor uw bericht. Fijn om te horen dat Kristo snel en persoonlijk met u heeft meegedacht en dat u zo tot de aanschaf van uw nieuwe Peugeot 208 Style bent gekomen. We wensen u veel rijplezier met uw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Veenendaal
Extra reparatie:keurig in overleg met monteur besproken en is naar tevreden heid uit gevoerd.
Beste Willem, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u goed bent ontvangen. Graag tot ziens bij een volgend bezoek! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Veenendaal
Ik ben tevreden met de service en de uitleg,netjes en vriendelijk personeel
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat ons team u vriendelijk en duidelijk heeft geholpen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Veenendaal
De auto, of in mijn geval de camper, brengen kan wel een probleem zijn omdat alles bij en rond het bedrijf vol staat met geparkeerde voertuigen. Gelukkig kon ik mijn buscamper nog net ergens kwijt . De uitvoering van de werkzaamheden en het kontakt met de receptie was top.
Beste Cas, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de uitvoering van de werkzaamheden en het contact met onze receptie. We begrijpen dat de parkeersituatie lastig kan zijn en nemen uw feedback hierin mee. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Veenendaal
Geweldige service!! Nogmaals hartelijk dank ☺️
Beste Gijs, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling. We zijn blij dat onze service boven uw verwachtingen is geweest. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Veenendaal
Ik heb bij deze dealer geen Peugeot maar een Audi gekocht. De verkoper (Matthijs) is zeer vriendelijk en correct en denkt mee in de mogelijkheden van de klant. Afspraken worden keurig en tijdig nagekomen. Een verademing: zo kan het dus ook! Top!
Beste Albert, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u onze service als zeer klantvriendelijk en correct heeft ervaren. Ook vinden we het fijn om te horen dat Matthijs u zo goed heeft geholpen. Wij wensen u veel rijplezier met uw Audi en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Veenendaal
Mijn ervaring is de mensen het gevoel te geven dat ze gehoord worden met hun wensen. Daar op ingaan en kijken of ze iets kunnen vinden waar ze naar zoeken. we hebben niet het gevoel dat ze iets aan willen praten. Wij zijn fijn geholpen.
Beste Peter, Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn dat u goed en kundig bent geholpen. Een volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Veenendaal
Zeer netjes de nieuwe auto afgeleverd met een mooie bos bloemen. Kristo heeft alles netjes uitgelegd gewoon super!!
Beste Gerard, Hartelijk dank voor uw mooie reactie! Wat fijn om te horen dat de aflevering van uw nieuwe auto naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over de uitleg van Kristo. We geven uw compliment graag aan hem door. We wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe met uw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Veenendaal
Duidelijke uitleg Alle hulp met instellingen Persoonlijke aandacht, heel fijn Kristo Wij zijn al ruim 25 jaar klant
Beste Alie, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het vertrouwen dat u al ruim 25 jaar in ons stelt. Wat fijn om te horen dat u de uitleg duidelijk vond, de hulp bij de instellingen waardeert en de persoonlijke aandacht van Kristo als prettig heeft ervaren. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Veenendaal
Ik heb een nieuwe Avenger Summit, hybride, gekocht, lang op gewacht, maar dat was het dubbel en dwars waard!! Wat een geweldige auto!! Elk ritje is een feestje!! Ik geniet er elke keer van! Kristof, dik compliment!! Je genoot zichtbaar mee!! Van mij j krijg je een 10+!
Van harte gefeliciteerd met uw aankoop! Wat fijn om te lezen dat u zo blij bent met uw nieuwe auto en dat Kristo u hierbij zo goed heeft geholpen. Veel mooie en veilige kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Veenendaal
Het inruilen (inname) van mijn huidige auto en de aflevering van de nieuwe auto is uitstekend verlopen.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat zowel de inruil van uw auto als de aflevering van uw nieuwe auto naar volle tevredenheid is verlopen. Wij stellen het zeer op prijs dat u voor ons heeft gekozen en wensen u veel plezierige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Veenendaal
Je wordt bij Peugeot Veenendaal als klant prettig benaderd, professioneel en behulpzaam. Echt een aanrader. Geeft rust en vertrouwen!
Beste Maurits, Bedankt voor uw mooie en complimenteuze beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de service. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar, tot dan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Veenendaal
Via de website van Broekhuis had ik dé perfecte auto gezien voor mij en mijn gezin. Na contact met Matthijs was de deal eigenlijk snel gemaakt, hij gaf een heel nette prijs voor mijn inruil auto en met dat extra beetje korting (en service) was ik verkocht. Bij mijn volgende auto zien jullie mij in Veenendaal zeker terug!
Beste Jeff, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het vertrouwen in ons! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het gehele proces en dat Matthijs u goed heeft kunnen helpen bij het vinden van de perfecte auto voor u en uw gezin. Wij streven ernaar om altijd goed in te spelen op de wensen van onze klanten, dus het doet ons veel plezier om te lezen dat u onze service als persoonlijk en eerlijk heeft ervaren. Veel rijplezier gewenst en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Veenendaal
Goede ervaring in de contacten
Beste Jurrie, Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe Peugeot! Wat fijn dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Veenendaal
-afspraak snel gemaakt -gratis 1 jaar mobiliteitspas -factuurbedrag conform afspraak -hulp bij opnieuw aanmelden van connectvservice -kortom alles perfect geregeld
Beste John, Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Het doet ons plezier dat u de snelle afspraak, de gratis mobiliteitspas, de heldere facturering en onze ondersteuning bij het opnieuw aanmelden van de connectservice als uitstekend heeft ervaren. Wij waarderen uw vertrouwen in ons en staan ook in de toekomst graag voor u klaar om u van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Veenendaal
Voor een APK en grote beurt langs geweest. Beide keren op mogen wachten. Je kunt er prima werken met gratis koffie. Nette winkel en personeel is behulpzaam en vriendelijk
Beste Siegurd, Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn dat u het wachten als prettig heeft ervaren en tevreden bent over de service en faciliteiten. We helpen u graag weer bij een volgend bezoek! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Veenendaal
De verkoopadviseur gaf vanaf het eerste gesprek in december 2024 tot de levering op 10 juli blijk van grote deskundigheid, inlevingsvermogen, vriendelijkheid en openheid.
Beste Jaap, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Het is fijn om te horen dat onze verkoopadviseur u gedurende het hele proces zo goed heeft begeleid. We wensen u veel plezier met uw aankoop en staan een volgende keer ook weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Veenendaal