Top!
Hebben mij snel en bekwaam geholpen. Communicatief sterk. Kortom;top.
´s avonds gebeld ivm verstopping toilet bij mijn op leeftijd zijnde ouders. Vriendelijke man aan de telefoon die aangeeft hoe laat hij er ongeveer zou zijn. Dit klopte en toen hij er was ondernam hij meteen actie. Hij gaf tips over hoe zij de toilet beter konden doorspoelen, had de juiste spullen bij zich en had het euvel meteen verholpen. Liet ook alles heel netjes achter. Zeer tevreden over de service én een hele vriendelijke man. Zeker aan te bevelen dus
Denkt mee in oplossingen
deskundig personeel
Snelle service. Vakbekwaak en erg vriendelijke medewerker met goede apparatuur
Erg geschrokken van de rekening, (Echt alles is berekend) Maar blij dat het riool het weer goed doet. Volgende keer, ga ik wel beter in verdiepen wat het bij andere kost.
Te Vogt komt snel na bellen. En wat ze doen, doen ze goed!
Zeer goede ervaring gehad met firma Te Vogt. Verstopping snel verholpen en de oorzaak achterhaald. Glasvezel was door riool geschoten. Paar dagen later riool opgegraven en defect stuk riool verwijderd. Nieuw stuk pvc ertussen gezet en alles loopt weer perfect door. Vakmanschap.
Snelle service, netjes geregeld
Verstopte hemelwaterafvoer laten ontstoppen en regenpijpen laten vervangen voor zinken regenpijp. We zijn erg tevreden met het geleverde werk.
van telefoon tot aan de werkzaamheden heel correct en vriendelijk.
Het kost een paar centen maar de mannen lossen het wel voor je op!
Het probleem snel en conform afspraak opgelost
snel geholpen en tevreden over het resultaat
In eerst instantie hebben we met jullie contact opgenomen vanwege een verstopping van het toilet. In het verleden kwam dit ook wel eens voor maar werd in een handomdraai opgelost. Dit verliep nu wat moeizamer met name om dat wij ook niet meer precies wisten waar de buizen liepen. Maar goed, dit is uiteindelijk opgelost. De toiletpot werd ook verwijderd om het probleem op te lossen. Echter, deze werd er weer opgezet er wij vanuit gingen dat het goed was. Na een week zat de Wc-pot weer los (het zou aan een poreuze ondergrond liggen) De monteur is toen terug geweest en heeft een poging gedaan om het probleem op te lossen. Met het verwijderen van de Wc-pot knapte de watertoevoer waardoor er een andere buis gehaald moest worden. Het probleem is toen niet opgelost. Een week later kwam een collega om de Wc-pot er stevig op de vloer te zetten. Tot op heden (09-02-23) zit de pot nog vast, spoelt het gewoon door en is het probleem opgelost.
Het is prima gebeurt
Goede service.
We konden snel een afspraak maken, daarbij is er goed werk afgeleverd voor een goede prijs en waren er erg blij dat de hemelwaterafvoer goed ontstopt was op professionele wijze. Tevens een goede offerte gekregen voor vervangen regenpijp voor een zinken pijp .
ze waren snel aanwezig en hebben het probleem vakkundig opgelost en ook nog nodig aanpas advies gegeven
Prima contact via de telefoon, mijn probleem uitgelegd en er is de zelfde dag nog een monteur geweest, die alles naar volle tevredenheid heeft opgelost.
Rustige fijne jongens die wisten wat ze deden
Ze waren er dezelfde dag nog en hadden het zo voor elkaar. Gaven ook een goed advies!
Verstopping verwijderd en alles netjes achtergelaten.