Snelle en goede service.

Na telefonische melding verstopping, snel overleg met de planner om een afspraak te maken. Keurig op tijd ter plaatse voor uitvoering.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

perfect, snel en netjes gewerkt

na veel geprobeerd te hebben, werkt alles weer naar behoren.

• Nazorg en Garantie

Goed geregeld en vriendelijk personeel.

Goed geregeld en vriendelijk personeel. Er ging alleen wat niet goed met de communicatie via de telefoon.

• Nazorg en Garantie

Alleen de euro 160 voor het eerste bezoek van 20 min vind ik een beetje overdreven.

Erg duur

Vriendelijke man die verstopping keuken oploste, ook liet hij alles keurig netjes achter. Tot zover alles goed..........tot dat de factuur kwam !!!!!!!. Wat een belachelijke prijzen, totaal niet in verhouding met her uitgevoerde werk.

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Top opgelost rioolprobleem

Vakkundig, direkt,

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Super geholpen door de vakmannen van Te Vogt! Een bedrijf met snelle en vakkundige service.

Snel en betrouwbaar

Te Vogt heeft ons snel uit de brand geholpen. Wanneer je belt zijn ze snel ter plekke. Onze verstopping snel verholpen en daarnaast meegedacht aan een oplossing voor de toekomst.

• Nazorg en Garantie

Service goe, kundig, werken netjes en vriendelijk.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Snel geholpen. Kundige en vriendelijke medewerkers

We zijn snel geholpen op oudejaarsdag. Het probleem kon niet snel verholpen worden. Begin januari is contact opgenomen om het probleem defenitief te verhelpen. Dit duurde een hele dag, maar is naar tevredenheid opgelost.

• Nazorg en Garantie

Snelle, zeer klantvriendelijke en oplossingsgerichte organisatie en medewerkers.

Op de vrijdagmiddag net na het middaguur alle afvoeren verstopt. Dicht bij huis begonnen met meerdere rioolontstoppers te bellen. Na meerdere lompe antwoorden de firma Te Vogt als zoveelste bedrijf gebeld. Direct vriendelijk en professioneel te woord gestaan. "Wij kunnen u niet het hele weekend met een totale rioolverstopping laten zitten". Er werd een ploeg georganiseerd die dezelfde middag vakkundig en zeer beheerst werkend de verstopping heeft verholpen dmv verwijderen toiletpot, hoge drukslang en opgraven en doorspoelen van een verzamelputje onder het trottoir. Met de inpectiecamera werd de vermoedelijke oorzaak, een te hoog geplaatste gemeenteput, gevonden. De toiletpot werd keurig terug gemonteerd en de mannen konden enigszins verlaat aan hun weekend beginnen. Top bedrijf!

Vlotte en prima service

‘s Ochtends gebeld i.v.m. lekke afvoerbuis in kruipruimte. Dezelfde ochtend verholpen door twee vriendelijke monteurs. Super!

Goede vakmanschap

Naar aanleiding van ons telefonisch contact op zondag zijn de werkzaamheden reeds de volgende dag aangevangen. En alles is ook netjes opgeruimd.

Zeer goede service

Wij hadden op zondag een hardnekkige verstopping in het riool, We hebben ter Vogt riooltechniek techniek gebeld en ze kwamen meteen,erg netjes van hun En de hardnekkige riool verstopping zeer goed en professioneel opgelost!!

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Ervaren personeel. Weten wat ze moeten doen. Ps. Nazorg kan ik niet beoordelen. Maar dat zal ook ok zijn

• Nazorg en Garantie

Snelle service door vriendelijke & kundige vakmensen.

Snelle service. Vriendelijke en kundige vakmannen die de tijd nemen om het geconstateerde probleem te bespreken en in overleg tot een goede oplossing komen. Zeer tevreden.

• Nazorg en Garantie

Ze waren er snel naar mijn bellen, binnen uur. Ook snel en vakkundig opgelost!

• Nazorg en Garantie

Snelle en goed service van vriendelijk personeel.

De afspraak was snel gemaakt. De medewerkers waren op tijd en hielden mij goed op de hoogte over wat ze zouden gaan doen. Ze werkten netjes en ruimde alles weer keurig op. De stoep is weer netjes hersteld. Prima ervaring, (behalve de kosten natuurlijk :) )

• Nazorg en Garantie

Goed en vriendelijk contact en altijd snel geholpen

Reageerden snel en vriendelijk. Kunnen vaak snel langskomen en op een offerte hoef je niet lang te wachten. Kundig personeel dat met je mee denkt over de beste oplossing.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Goede service en oplossing gericht

Goede service met eigen inbreng en overleg met de klant.Oplossing gericht!

Alles OK.

Goed werk

Snelle service, zelfde dag geholpen. Vakkundig ontstopt (dank Jordy), netjes gewerkt, redelijke prijs.

Snelle service

Snel vakkundig en buitengewoon netjes de verstopping verholpen

• Nazorg en Garantie N.v.t.

correcte mensen en uitvoering werkzaamheden

weet niet welke garantie we vervolgens zouden hebben

• Nazorg en Garantie

Snelle reactie en het probleem is perfect opgelost.

De verstopping is dezelfde dag opgelost na een telefoontje, perfect.

Zuidgang 1

7141 JK GROENLO