Heeft een totaal van 196 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Positief sentiment95%
Klanten waarderen de vriendelijke aanpak en duidelijke uitleg. Het team wordt gezien als professioneel en betrouwbaar, met aandacht voor detail. De algehele ervaring komt over als soepel en uitnodigend, wat tot herhaalde bezoeken leidt.
Sterke punten
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Duidelijke communicatie
Betrouwbare service
Gebaseerd op 70 reviews
Top bedrijf onlangs een auto gekocht zeer tevreden!
Betrouwbaar bedrijf goed advies en komt zijn afspraken na. Daarnaast goed geholpen met de nodige onderhoudswerkzaamheden. Aanrader!
Martin
Al jaren tevreden klant!
Super service en niks is teveel gevraagd.
Goudeerlijk en maken altijd tijd!
Michiel
Puttershoek
Snelle service
Snelle service voor redelijke tarieven
Serafeddin
Alblasserdam
Jan Gerrit
Barendrecht
Ik ben zeer tevreden
Zeer tevreden over de service van Vakgarage Elibolburda. Mijn auto hier laten repareren en alles is netjes en professioneel uitgevoerd. Vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en goede service. Alles werd goed uitgelegd en de afspraken werden nagekomen.
Ik ben erg tevreden met het resultaat en zou Vakgarage Elibolburda zeker aanbevelen aan anderen. Bedankt voor de goede service!
18 September 2026
Omer
top service!
Mijn auto was kapot maar ik kon hem gelukkig gelijk komen brengen, hij werd dezelfde dag nog gemaakt en kon hem aan het eind van de dag gelijk weer ophalen.
18 September 2026
Ryan
Schoonhoven
Betrouwbare en betaalbare Vakgarage Elibol
Mijn ervaringen met Vakgarage Elibol zijn zeer positief. Het begon met mijn zoektocht naar een Peugeuot 5008. Na eerste telefonisch contact werden al mijn vragen beantwoord en aangegeven dat er o.a. een Bovag 40 punten check in de aflevering zat.
Nadat ik de keus had gemaakt heb ik ze weer benaderd en gevraagd of ze nog wat konden betekenen als het gaat om garantie, wat ik zelf erg belangrijk vind. Dat was wel te bespreken.
Bij aankomst heb ik de auto bekeken en een proefrit gemaakt. Daarna hebben we diverse puntjes besproken die gefixt zouden worden bij aflevering zoals wat krassen en pitjes op het exterieur, een poets en polijstbeurt, grote beurt etc.
De prijs was al scherp en daarom konden ze niets van de prijs afhalen maar hebben wel een goed deal kunnen sluiten op het gebied van extra garantie.
Een paar dagen later werd ik gebeld en ze vertelden dat ze preventief de distributieketting zouden vervangen zodat ik gerust vele kilometers ermee kan maken.
10 dagen erna was de auto klaar en kon ik deze ophalen.
Inmiddels al wat kilometers gemaakt en tot nu toe zeer tevreden en de auto rijd perfect.
Kortom, ik kan Vakgarage Elibol ten zeerste aanraden.
11 September 2026
Serkan
Lelystad
Kan niet beter
Ik heb inmiddels 2 keer een auto gekocht bij Vakgarage Elibol en ben beide keren netjes geholpen. De jongens zijn vriendelijk en nemen gewoon de tijd voor je. Ook voor onderhoud ben ik de afgelopen jaren altijd bij hun terug gekomen en dat is altijd goed gegaan.
Met mijn vorige auto heb ik ongeveer 3 jaar met veel plezier gereden. Uiteindelijk heb ik hem weer bij hun ingeruild en kreeg ik er ook nog een nette prijs voor terug. Nu inmiddels mijn tweede auto hier gekocht en tot nu toe weer tevreden.
Wat ik vooral fijn vind is dat je gewoon normaal word behandeld en als er wat is kan je altijd even bellen of langskomen. Geen moeilijke verhalen. Hoop met deze auto ook weer een paar jaar veel plezier te hebben. Zeker een aanrader!
10 September 2026
Emre
Spijkenisse
Goed personeel en fijne en goede behandeling, en goeie garantie.
10 September 2026
25 August 2026
Perry
Strijen
Dik in orde!
Prima garage, vriendelijk personeel.
24 August 2026
KK
We zijn zeer tevreden!
We zijn zonder enige verwacting geweest, we zijn heel vriendelijk geholpen. Een testrit gemaakt, vervolgens aan tafels gezeten om verder afspraken te maken. Ze waren duidelijk, behulpzaam, vriendelijk en gaan ver als het gaat om service.
We hebben een mooie auto, nogmaals dank!
7 August 2026
Volkan
Rotterdam
Top garage met unieke service
Afgelopen week heb ik gereageerd op een prachtige Range Rover, welke te koop staat bij Vakgarage Elibol en besloot ik om te gaan kijken en proef te rijden.
Ze hebben een prachtig en ruimhartig inruilvoorstel gedaan op mijn huidige auto. Echter twijfelde ik uiteindelijk of Range Rover wel bij mij zou passen. Vakgarage Elibol legde geen enkele druk bij mij ondanks hun vele hulp bij het maken van mijn keuze. Een zeer vriendelijke manier van verkoop en daarnaast ook nog eens de BOVAG garantie. De koop is uiteindelijk niet doorgegaan, maar Vakgarage Elibol staat bij mij hoog in het vaandel. Ouderwetse manier van klantbehandeling, welke mij zeer aanstaat.
7 August 2026
Arthur
Nieuwersluis
Fijne service en snel geholpen
Moreno en Nas hadden binnen de kortste keren de banden van mijn auto verwisseld. Terwijl ik in de lounge een kop koffie dronk en kon werken, deden zij dat beneden in de werkplaats ook. Super fijn geregeld!
6 August 2026
Lennart
Oud-Beijerland
PAS OP!
Pas op!
Ik bezocht Vakgarage Elibol voor een Ford B‑Max die online perfect werd gepresenteerd: schoon, netjes en met uitstekende reviews. Bij aankomst bleek de auto echter vies, verwaarloosd en incompleet, zowel van binnen als van buiten. Dit terwijl ze wisten dat we kwamen kijken.
Tijdens de proefrit kwamen meerdere serieuze technische problemen naar voren:
haperende achteruitrijcamera
auto trekt naar rechts bij remmen
slechte ruitenwissers
later zelfs een defect ABS‑systeem
Ondanks herhaalde beloftes dat “alles goed zou komen”, volgden alleen maar uitstel, tegenstrijdige berichten en nieuwe problemen. De auto was telkens “bijna klaar”, maar nooit echt af. Uiteindelijk wilde ik van de koop afzien, waarop werd gewezen op 15% annuleringskosten. Uiteindelijk mocht ik mijn aanbetaling van €500,- laten staan — een “coulance” die vooral als verdienmodel voelt.
Mijn vertrouwen was volledig weg.
Advies: mocht u hier een auto kopen laat de auto altijd elders keuren, wees alert op de annuleringskosten, en laat je niet misleiden door mooie foto’s of vriendelijke praatjes.
Ik heb een melding gedaan bij Bovag.
Beveelt niet aan
1 August 2026
Marco
Zandvoort
Reactie van Vakgarage Elibol
Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het oprecht jammer dat wij u niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Tijdens het aankoopproces hebben wij aangegeven dat de auto nog afleverklaar gemaakt moest worden en dat dit ongeveer één tot twee weken in beslag zou nemen. Binnen deze termijn is de auto gereed gekomen voor aflevering. Uiteindelijk heeft u ervoor gekozen de koop te annuleren voordat de auto aan u kon worden afgeleverd.
Wij respecteren dat u onze dienstverlening anders heeft ervaren. Tegelijk vinden wij het jammer dat dit heeft geleid tot een negatieve beoordeling, omdat wij ons hebben ingespannen om de auto volgens afspraak gereed te maken.
Wij wensen u veel succes met de zoektocht naar een passende auto en hopen u in de toekomst alsnog te mogen verwelkomen, zodat wij u kunnen laten zien welke service wij onze klanten willen bieden.
Met vriendelijke groet,
Vakgarage Elibol
Mijn ervaringen zijn zeer prettig
Ik ben prima geholpen en op korte termijn een afspraak kunnen maken alles is goed geregeld en vakkundig gedaan
1 August 2026
Cool Runner
Hendrik-Ido-Ambacht
Zeker meer dan voldoende
De verkoop en de mensen waren aardig goed en positief.
Het enige nadeel vond ik dat de auto die ik kocht niet van de buitenkant en binnenkant goed gewassen was.
Voor de rest top personeel aardige mensen vriendelijk en heel erg behulpzaam goed mee kunnen lachen.
24 July 2026
Djai
Rozenburg
Top ervaring
Vriendelijk geholpen en goede service
9 July 2026
Dejan
Willemstad
Top lui bij Elibol.
Word prima geholpen , krijg koffie.
Werken echt vaklui, en dhr.Elibol prima kerel kan je goed zaken mee doen, ga zeker terug.
Goed aan te bevelen.
8 July 2026
Jos
Spijkenisse
Fijne garage!
We konden snel terecht om de auto te bekijken en een proefrit te maken, we waren het snel eens dat deze auto het moest worden, onze andere auto ingeruild. Hele vlotte en snelle afhandeling, hele vriendelijke mensen die ons goed te woord stonden!
7 July 2026
Kaylee
Geertruidenberg
Uitstekende service
Na terugkomst van vakantie had de auto twee weken stil gestaan, door de enorme hitte waren de remschijven krom getrokken. Ik kon hem gelijk de andere ochtend brengen en werd gelijk gerepareerd. Ik had de auto voor de volgende dag weer dringend nodig. Kreeg ook een leenauto mee.
Dit is nog eens service wat je weinig meer tegenkomt. Top bedrijf
30 June 2026
Erik
Puttershoek
Super vakgarage
We wonen sinds kort in strijen en waren op zoek naar een garage dir onze Mini JCW in onderhoud wou nemen. Nas heeft tegen een juiste prijs zeer snel de remblokken vervangen . Top ervaring. Zeer net .
27 June 2026
Dave
Strijen
Fijn en snel geholpen
Zit vlakbij m’n werk.
Banden via bandenconcurrent laten monteren. Tijdstip kon ik makkelijk wijzigen met hen.
Gelijk de volgende dag m’n airco laten bijvullen zonder afspraak.
Kreeg nog de flesje water bij het afrekenen. Het was ook een super hete dag.
27 June 2026
Joeri
Nuland
Snel, vakkundig, netjes en eerlijke prijs.
26 June 2026
Carla