Laden reviews...
76 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de vriendelijke aanpak en duidelijke uitleg. Het team wordt gezien als professioneel en betrouwbaar, met aandacht voor detail. De algehele ervaring komt over als soepel en uitnodigend, wat tot herhaalde bezoeken leidt.
We zijn zonder enige verwacting geweest, we zijn heel vriendelijk geholpen. Een testrit gemaakt, vervolgens aan tafels gezeten om verder afspraken te maken. Ze waren duidelijk, behulpzaam, vriendelijk en gaan ver als het gaat om service. We hebben een mooie auto, nogmaals dank!
7 August 2026
Volkan
Rotterdam
Afgelopen week heb ik gereageerd op een prachtige Range Rover, welke te koop staat bij Vakgarage Elibol en besloot ik om te gaan kijken en proef te rijden. Ze hebben een prachtig en ruimhartig inruilvoorstel gedaan op mijn huidige auto. Echter twijfelde ik uiteindelijk of Range Rover wel bij mij zou passen. Vakgarage Elibol legde geen enkele druk bij mij ondanks hun vele hulp bij het maken van mijn keuze. Een zeer vriendelijke manier van verkoop en daarnaast ook nog eens de BOVAG garantie. De koop is uiteindelijk niet doorgegaan, maar Vakgarage Elibol staat bij mij hoog in het vaandel. Ouderwetse manier van klantbehandeling, welke mij zeer aanstaat.
7 August 2026
Arthur
Nieuwersluis
Moreno en Nas hadden binnen de kortste keren de banden van mijn auto verwisseld. Terwijl ik in de lounge een kop koffie dronk en kon werken, deden zij dat beneden in de werkplaats ook. Super fijn geregeld!
6 August 2026
Lennart
Oud-Beijerland
Pas op! Ik bezocht Vakgarage Elibol voor een Ford B‑Max die online perfect werd gepresenteerd: schoon, netjes en met uitstekende reviews. Bij aankomst bleek de auto echter vies, verwaarloosd en incompleet, zowel van binnen als van buiten. Dit terwijl ze wisten dat we kwamen kijken. Tijdens de proefrit kwamen meerdere serieuze technische problemen naar voren: haperende achteruitrijcamera auto trekt naar rechts bij remmen slechte ruitenwissers later zelfs een defect ABS‑systeem Ondanks herhaalde beloftes dat “alles goed zou komen”, volgden alleen maar uitstel, tegenstrijdige berichten en nieuwe problemen. De auto was telkens “bijna klaar”, maar nooit echt af. Uiteindelijk wilde ik van de koop afzien, waarop werd gewezen op 15% annuleringskosten. Uiteindelijk mocht ik mijn aanbetaling van €500,- laten staan — een “coulance” die vooral als verdienmodel voelt. Mijn vertrouwen was volledig weg. Advies: mocht u hier een auto kopen laat de auto altijd elders keuren, wees alert op de annuleringskosten, en laat je niet misleiden door mooie foto’s of vriendelijke praatjes. Ik heb een melding gedaan bij Bovag.
Beveelt niet aan
1 August 2026
Marco
Zandvoort
Ik ben prima geholpen en op korte termijn een afspraak kunnen maken alles is goed geregeld en vakkundig gedaan
1 August 2026
Cool Runner
Hendrik-Ido-Ambacht
De verkoop en de mensen waren aardig goed en positief. Het enige nadeel vond ik dat de auto die ik kocht niet van de buitenkant en binnenkant goed gewassen was. Voor de rest top personeel aardige mensen vriendelijk en heel erg behulpzaam goed mee kunnen lachen.
24 July 2026
Djai
Rozenburg
Vriendelijk geholpen en goede service
9 July 2026
Dejan
Willemstad
Word prima geholpen , krijg koffie. Werken echt vaklui, en dhr.Elibol prima kerel kan je goed zaken mee doen, ga zeker terug. Goed aan te bevelen.
8 July 2026
Jos
Spijkenisse
We konden snel terecht om de auto te bekijken en een proefrit te maken, we waren het snel eens dat deze auto het moest worden, onze andere auto ingeruild. Hele vlotte en snelle afhandeling, hele vriendelijke mensen die ons goed te woord stonden!
7 July 2026
Kaylee
Geertruidenberg
Na terugkomst van vakantie had de auto twee weken stil gestaan, door de enorme hitte waren de remschijven krom getrokken. Ik kon hem gelijk de andere ochtend brengen en werd gelijk gerepareerd. Ik had de auto voor de volgende dag weer dringend nodig. Kreeg ook een leenauto mee. Dit is nog eens service wat je weinig meer tegenkomt. Top bedrijf
30 June 2026
Erik
Puttershoek
We wonen sinds kort in strijen en waren op zoek naar een garage dir onze Mini JCW in onderhoud wou nemen. Nas heeft tegen een juiste prijs zeer snel de remblokken vervangen . Top ervaring. Zeer net .
27 June 2026
Dave
Strijen
Zit vlakbij m’n werk. Banden via bandenconcurrent laten monteren. Tijdstip kon ik makkelijk wijzigen met hen. Gelijk de volgende dag m’n airco laten bijvullen zonder afspraak. Kreeg nog de flesje water bij het afrekenen. Het was ook een super hete dag.
27 June 2026
Joeri
Nuland
26 June 2026
Carla
's-Gravendeel
Ik zocht een garage omdat mijn auto Apk gekeurd moest worden. S ochtends gebracht,s middags klaar. Nieuwe remmen en een nieuw achterlicht. Ik helemaal blij ermee,omdat mijn 17 jaar oude fiatje weer is goed gekeurd. En ook nog aardig en behulpzaam personeel....
16 June 2026
Gaby
Strijen
remschijven en remblokken van BMW vervangen. Snel geholpen en melding gewist. Gelijk de auto gecontroleerd op veiligheid en toekomstige vervangingen.
10 June 2026
Henry
Strijen
Zelfde dag aangevraagd, kon gelijk in de avond langskomen en alles geregeld, top service
9 June 2026
Steven
Krimpen aan den IJssel
7 June 2026
Vita
7 June 2026
Ap
Strijen
Prettig gesprek, toegankelijk en eerlijk
6 June 2026
Wendy
Klundert
Geweldig denken mee met je en zijn ook heel eerlijk koffie was niet nodig meer gelachen dan gedronken kom vaker terug
4 June 2026
Devon
Strijen
Vriendelijk ontvangst, nauwkeurige keurmeester, meedenkend advies, netjes qua kosten en reëel bod voor verkoop.
1 June 2026
Martijn
Strijen
Werken erg transparent en stemmen persoonlijk af. Heb mijn auto gekocht bij hen en onder service bij Elibol
24 May 2026
Marisse
Dordrecht
Ik ben al een tijdje bij Bas. Geweldig leuke vent en behulpzaam. Verstand van zaken. Mijn teeedehands auto gekocht. Nas heeft gelijk de distributieriem vervangen. Persoonlijk contact. Goede prijs/kwaliteit.
23 May 2026
Hans
Mijnsheerenland
Vriendelijke en vakbekwame medewerkers. Topservice. Je wordt snel geholpen.
N.v.t.
21 May 2026
Hans
Strijen
Laatst een Seat gekocht en mijn oude auto ingeruild. De mensen waren heel vriendelijk en meedenkend en hebben nog een inruil voorstel gedaan waar beide partijen blij mee waren. Auto was sneller klaar dan afgesproken en alles is er netjes aan gedaan. Verder niks op aan te merken, zeker een aanrader.
18 May 2026
Jari