Bij het uitzoeken van de fiets werd uitgebreid de tijd genomen door de verkoper. Ook toen ik de door mij gekozen fiets ging ophalen, veel uitleg gekregen. Kies wel een moment om naar de winkel te gaan waarop het waarschijnlijk minder druk is.
Beste Annelies, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u zoveel persoonlijke aandacht heeft ervaren bij het uitzoeken en ophalen van uw fiets. We hopen dat u veel plezier heeft van uw nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Wij hebben twee nieuwe Cube carbon fietsen gekocht. Er was toegezegd voor beide fietsen een extra korting van 150 euro. Bij betaling bleek dat de fietsen 150 euro goedkoper waren in prijs, wij voelen ons wel hiermee bekocht. Op de nieuwe prijs had dan de extra korting afgehaald moeten worden (zoals afgesproken). Nadat wij betaald hadden was de interesse van de verkoper snel afgenomen en hebben wij hen niet meer teruggezien en de fietsen nog niet helemaal klaar waren. Wij hebben iemand anders benaderd om ons verder te helpen. Thuis bleek dat van de dames fiets de bel het niet deed. Melding per email gemaakt waarop geen reactie is gekomen. Wij vinden de klantenservice onder de maat. Wij kopen al jaren onze fietsen bij jullie, maar vragen ons af of jullie wel de juiste zaak voor ons zijn. Wij hopen dat u hierop terugkomt.
Beste Martien, Het spijt ons zeer te horen dat uw ervaring bij ons niet is geweest zoals u van ons gewend bent. Wij begrijpen dat dit vervelend voor u is geweest. Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen en alles doorgenomen. We zijn blij dat we dit samen hebben kunnen bespreken en kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en hartelijk dank voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Klantgericht
Beste Ed, Bedankt voor uw review. Wat fijn dat u zo goed bent geholpen. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Er werden goede vragen gesteld over waar wij de fietsen voor gebruiken en hierop zijn ons een aantal verschillende merken fietsen aanbevolen. De fietsen werden meteen kkaargezet en konden we diverse proefritjes maken. Niet opdringerig, geen duurdere fietsen aansmeren dan nodig is maar kundig en goed advies, kortom wij zijn zeer tervreden.
Beste Edwin, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wij vinden het fijn om te horen dat u onze medewerkers als vriendelijk en kundig heeft ervaren en dat het advies over de verschillende fietsen goed bij uw behoeften aansloot. Wij hopen dat het uitproberen van de verschillende fietsen een prettige ervaring voor u was en staan natuurlijk altijd voor u klaar mocht u in de toekomst nog vragen hebben of advies nodig hebben. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Ze hebben het hier netjes voor mekaar. Het team is kundig en informeert je goed wat er nodig is bij een reparatie en garantie. Lost alles netjes en adequaat op. Ook met onderhoudsafspraken flexibel. Er zijn genoeg fietsenwinkels maar een zaak die altijd de gewenste kwaliteit levert maakt dat ik hier graag klant ben.
Beste Patrick, Hartelijk dank voor uw mooie review! Het doet ons veel plezier om te lezen dat u tevreden bent over onze service en kwaliteit. We waarderen uw vertrouwen in ons en kijken ernaar uit u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Goed advies, prettige verkoper. Alles keurig volgens afspraak.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u zo goed bent geholpen. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Een hele mooie zaak. Veel keuze. Erg goed geholpen. We hebben een top fiets gekocht.
Beste Arjen, Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over onze zaak en de service die u heeft ontvangen. Geniet veel van uw nieuwe fiets en we hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Voor n kapotte ketting ben ik mijn fiets 3 weken kwijt geweest. Zou gebeld zijn dat het langer zou duren. Is niet gebeurd. Klantvriendelijkheid is niet optimaal. Er is duidelijk te merken dat personeel via n protocol werkt.
Beste Marga, Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad, onze excuses daarvoor. Het is uiteraard niet de bedoeling dat een reparatie zo lang duurt zonder dat u hierover goed geïnformeerd wordt. Inmiddels hebben wij contact met u opgenomen om dit met u te bespreken. Wij hopen u in de toekomst graag weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Super geholpen!
Beste Ray, Wat fantastisch om te horen dat u zo blij bent met uw Cube! We zijn ook erg blij dat de verkoopervaring zo goed voor u was. Geniet van uw nieuwe fiets en we staan graag in de toekomst weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Op zoek naar een nieuwe racefiets ben ik goed geholpen en van advies voorzien.
Beste Alfred, Dank u wel voor de positieve review! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent en het advies naar wens was. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe fiets, en mocht u in de toekomst weer vragen hebben, staan we graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Fantastisch
Beste Jacinta, Bedankt voor de mooie review! Als er in de toekomst iets is waarmee we u kunnen helpen, staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Deskundig geholpen en zeer vriendelijk
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u onze dienstverlening als deskundig en vriendelijk heeft ervaren. Graag staan wij in de toekomst weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Fijn geholpen door deskundig personeel. Mooie inruilprijs gekregen voor mijn 'oude' e-bike. Werd goed geluisterd naar mijn wensen. Resulteerde in een mooie Cube die helemaal naar mijn wensen is. Drie weken later kon ik de fiets ophalen. Goed uitgelegd aan mij hoe de werking is. Mooi onderhoudspakket cadeau gekregen. Ook uiteraard een helm gekocht, is een must voor iedereen. Helm wordt ter plaatste goed afgesteld. Daarna rijden maar. Echt een hele mooie fiets, rijdt super. Broekhuis is echt een aanrader!
Hallo Wim, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en enthousiaste beoordeling. Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen en tevreden bent met uw nieuwe Cube, het advies en ons servicepakket. Wij wensen u veel plezierige kilometers en zien u graag weer bij Broekhuis! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Heel goed geholpen. Vakkundig en aardig.
Beste Babet, Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn dat u zo goed bent geholpen. Graag zien we u de volgende keer bij ons in de vestiging. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Medewerker Broekhuis stelde gelijk de fiets goed in. Korte introductie was wel snel waardoor je thuis toch zit te kijken hoe haal ik nu de batterij en computer uit mijn fiets.
Beste Theo, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw complimenten over de deskundigheid en de mooie fiets. Fijn om te lezen dat onze medewerker de fiets direct goed voor u heeft afgesteld. Mochten er na afloop van de uitleg nog vragen zijn, bijvoorbeeld over het verwijderen van de batterij of de fietscomputer, dan bent u uiteraard van harte welkom om contact met ons op te nemen of langs te komen in de vestiging. Wij helpen u graag verder. Dank voor het delen van uw ervaring en veel plezier met uw nieuwe fiets. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Prima advies, deskundig en enthousiast!
Beste Robert, Hartelijk dank voor uw enthousiaste reactie. Wat fijn om te horen dat u ons advies als deskundig en enthousiast heeft ervaren. Graag tot ziens en mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Een test gedaan op mijn nieuwe cube nuroad pro. Leuk en goed personeel dat je bijstaat voor de juiste maat van de nieuwe fiets en algauw was de keuze gemaakt en ging ik tevreden naar huis met een aantal cadeaus en een heerlijk kerstbrood. Beter kon het niet. Zeker zal ik nog eens een bezoek aan de winkel brengen maar dan voor andere dingen. De fiets heb ik al!!
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw enthousiaste reactie. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de begeleiding en service bij uw aankoop. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe fiets en heten u graag opnieuw welkom in onze winkel. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Fijn geholpen; vriendelijk, flexibel en deskundig!
Beste Aleid, Dank u wel voor uw feedback. Wij waarderen uw positieve beoordeling en stellen het vertrouwen in onze service zeer op prijs. Graag staan wij ook in de toekomst weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
In 2.5 jaar de 3e e bike. De 1e gestolen De 2e Total loss na een ongeluk. En nu e 3e keurig thuis afgeleverd. Echt KLASSE
Beste Gerard, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat u in korte tijd zoveel tegenslagen hebt gehad met uw e-bikes. Fijn om te horen dat de levering van uw nieuwe fiets keurig is verlopen en dat onze service u goed bevalt. Wij wensen u veel veilige kilometers toe en staan graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Prachtige winkel Prima geholpen
Beste Marion, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat onze winkel u zo goed bevalt en dat u prima bent geholpen. Wij staan graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Ik was op ziek naar een fietshelm met vizier. Deze is voor mij besteld (vrijblijvend). Keurig gebeld dat hij binnen was. Inmiddels al mee gefietst en ontzettend blij mee. Fijne winkel, fijne vriendelijke mensen. Top
Beste Petra, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met zowel de helm als de service. Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat u er nu volop van kunt genieten. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze winkel! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Alles volgens afspraak. De nieuwe fiets keuring op tijd geleverd. Het goede advies deed mij bij besluiten om bij Broekhuis te kopen. De uitleg en persoonlijke afstelling van de fiets was prima, namen echt de tijd voor mij. Bovendien heb ik een mooi bedrag voor de oude fiets gekregen. FDC
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat de levering van uw nieuwe fiets geheel volgens afspraak is verlopen en dat onze tijdige keuring aan uw verwachtingen voldeed. Wij wensen u veel veilige en plezierige fietskilometers toe en staan graag voor u klaar als u ons nodig heeft! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Afspraak gemaakt voor jaarlijkse servicebeurt van mijn Ridley racefiets. Voor onvoorziene reparatie of vervanging kostbare onderdelen wordt telefonisch goedkeuring gevraagd. Alles volgens planning en afspraak uitgevoerd.
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat de servicebeurt aan uw Ridley racefiets naar tevredenheid is uitgevoerd. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of aanvullende service wensen, dan staan wij graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Originele beoordeling
Ik kom al vele jaren voor service en onderhoud tot genoegen bij Broekhuis (Kroone Liefting). Tegenwoordig is de dienstverlening minder. Vroeger werd je met een calamiteit, als je vroeg kwam, geholpen en kon je wachten op de reparatie. Tegenwoordig word je in de winkel door een dame opgevangen die geen inlevingsvermogen heeft. Ik kreeg te verstaan dat ik voor een onvoorziene simpele reparatie een afspraak moest plannen. Ik zou over 2 weken aan de beurt zijn. Ik heb me tot een specialist in de werkplaats gericht die mijn probleem wel begreep en me geholpen heeft. In zo’n grote werkplaats moet altijd een specialist zijn die niet ingepland wordt voor afspraken maar beschikbaar is voor onvoorziene problemen.
Vanaf het moment dat ik binnenstapte, werd ik vriendelijk begroet en meteen geholpen door deskundig personeel (Ray) hij nam uitgebreid de tijd om mijn wensen te bespreken en gaf eerlijk advies zonder opdringerig te zijn. De winkel heeft een ruime keuze aan kwaliteitsfietsen, accessoires en onderdelen. Ik kon verschillende modellen testen (framemaat), wat hielp om de juiste keuze te maken.
Beste Marc, Hartelijk dank voor uw mooie review. We zijn blij te horen dat u zo’n fijne winkelervaring had en dat ons personeel, in het bijzonder Ray, u goed heeft kunnen adviseren. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Prima bedrijf. Snelle levering. Prima onderhoudsprijzen
Beste Henk, Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij waarderen het dat u de snelle levering en de onderhoudsprijzen waardeert. We zien ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen