Fijne winkel, erg behulpzaam en service-gericht. We kregen goed advies en ik ben erg blij met mijn fiets!
Beste Martine, Bedankt voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en het advies. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe fiets, en staan natuurlijk altijd voor u klaar als we nog iets voor u kunnen betekenen! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Hier een nieuwe mountainbike uitgezocht grote voorraad fietsen en ook de fiets die ik graag wilde was op voorraad. Echter duurde het 3 weken voordat de fiets rijklaar werd gemaakt wat ik vrij lang vind voor een fiets die op voorraad is . Maargoed het was hoogseizoen zei de vriendelijke verkoper . Na navraag blijkt dat andere fillialen dit wel veel sneller doen en ook de website aangeeft binnen 5 dagen rijklaar thuis afgeleverd ?! Na 3 weken de fiets opgehaald blijkt er een 32t voorblad op zitten ipv 34 wat Cannondale origineel levert en wat ook op de website vermeld staat . Dus is er iemand met mijn voorblad vandoor gegaan ? Dit verhaal gemeld bij de klantenservice aangezien de vestiging zelf telefonisch zo goed als onbereikbaar is .Mail terug gehad dat ze erachteraan gingen en me op hoogte zouden houden helaas niks meer vernomen. Vervolgens bij het eerst sprongetje wat ik maak blijkt het stuur los te zitten en liggen nog net niet me voortanden eruit... Blijkt het Carbon stuur zonder residu in de aluminium clamp te liggen waardoor het gaat schuiven . Levengevaarlijk wat mij betreft . Helaas heb ik nog een onderhoudscontract bij deze zaak maar zoals je begrijpt heb ik daar weinig vertrouwen meer in .
Beste Dustin, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat dit uw ervaring is geweest, dat is uiteraard niet wat wij nastreven. We hebben inmiddels contact met u opgenomen en zijn gezamenlijk aan het kijken naar een passende oplossing. Uw feedback nemen we serieus en gebruiken we om onze service te verbeteren. Mocht u in de tussentijd nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Bij het onderzoeken naar welke fiets aan mijn wensen kon voldoen was ik enthousiast. Goed advies en hulp gekregen. Uiteindelijk met een ander merk dan waar ik voor ging kijken gevallen. Na 3,5 week kon ik mijn fiets ophalen. Dat had ik anders verwacht, omdat ik een tijd moest afspreken om de fiets in ontvangst te nemen en de daarbij behorende uitleg, wat ik had begrepen. Deze uitleg vond ik wat summier, ook was de fiets her en der nog stoffig en aan de banden zat zand. Ook waren er wat kleine beschadigingen en ik kreeg bij later toch een gevoel dat de fiets misschien een showmodel was geweest ( de fiets moest uit een ander filiaal gehaald worden ) dat is helemaal niet erg maar dan wil ik het wel weten. Of dit zo was weet ik niet zeker maar dat gevoel kreeg ik wel. De uitleg kwam bij mij wat overhaast over en ik zei dat ik het verder thuis wel rustig ging bekijken hoe alles werkt. Ben tenslotte wel ontzettend blij met de fiets want hij is prachtig.
Beste Muriel, Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe fiets! Wel jammer om te vernemen dat de aflevering als gehaast is ervaren. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We hebben geprobeerd contact met u op te nemen om dit met u te bespreken en u van verdere informatie te voorzien, maar we hebben u helaas nog niet kunnen bereiken. We horen graag van u op een moment dat het u uitkomt, zodat we dit alsnog goed kunnen afronden. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Ik heb een goed en duidelijk advies gekregen. Tevens heb ik met vele fietsen een proefrit mogen maken
Beste Theo, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent en duidelijk advies heeft ontvangen. We vinden het belangrijk dat onze klanten de mogelijkheid krijgen om verschillende fietsen uit te proberen, dus het is mooi dat u daar gebruik van heeft kunnen maken. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Na 9 jaar me Koga ingeleverd en na goed overleg een nieuwe Koga gekocht. Ben goed en vriendelijk geholpen.
Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe Koga! Wat fijn dat u hierbij zo goed bent geholpen. Wij wensen u veel veilige en mooie ritten toe! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Erg vriendelijk en geduldig geholpen. Nemen de tijd voor je. En superfijne fiets. Erg blij met deze winkel
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en uw nieuwe fiets. Wij vinden het belangrijk om de tijd voor onze klanten te nemen en u zo goed mogelijk te helpen, dus het doet ons goed dat dit gewaardeerd wordt. Veel plezier met uw fiets en graag tot ziens in onze winkel! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Garantiekwestie met fietsfabrikant. Intern niet goed gecommuniceerd maar ook niet met fabrikant en vele malen zelf contact gezocht om tot afhandeling te komen. Uit eindelijk na bijna 4,5 maand afgehandeld
Beste Dick, Bedankt voor uw feedback. We vinden het erg jammer om te horen dat uw ervaring met onze service niet naar verwachting was. We hebben geprobeerd contact met u op te nemen om dit persoonlijk met u te bespreken, maar helaas hebben we u tot op heden nog niet kunnen bereiken. We zouden dit alsnog graag samen willen evalueren, zodat we kunnen leren van uw ervaring en herhaling in de toekomst kunnen voorkomen. Mocht u in de gelegenheid zijn, zien we graag uw reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Aankoop Uebler fietsendrager. Niet de goedkoopste op de markt. Door uitleg en klantgerichte info toch besloten tot aankoop.
Beste Ben, Bedankt voor uw reactie en het vertrouwen in ons advies. Goed om te horen dat de uitleg en klantgerichte benadering u hebben geholpen bij het maken van uw keuze voor de Uebler fietsendrager. We wensen u er veel plezier en gemak mee. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Ik ben erg goed geholpen en geadviseerd door Wouter. Hij heeft voor mij ook de levering kunnen bespoedigen, waardoor ik nog in mijn vakantie gebruik kan maken van mijn nieuwe e-bike. Ook bij aflevering prima geholpen en uitleg gekregen over de fiets door Ruud. TOP!!!
Beste Angelique, Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat Wouter en Ruud je zo prettig en vlot hebben kunnen helpen, en dat je nog in je vakantie van je nieuwe e-bike kunt genieten. Veel fietsplezier gewenst en je bent altijd welkom bij ons! Met vriendelijke groet
Super snel en vakkundige hulp, goed advies bij aankoop fietsenrek en reparatie- planning fiets.
Beste Rens, Bedankt voor de mooie woorden! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het advies en de snelle, vakkundige hulp. We helpen je ook in de toekomst graag weer verder. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Ik ben op een zeer professionele manier geholpen en heb zeer veer goede info ontvangen
Beste Alex, Bedankt voor uw mooie woorden! Wij zijn erg blij om te horen dat u op een professionele manier bent geholpen en waardevolle informatie heeft ontvangen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan wij uiteraard graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
1ste controle beurt voor de fiets. Alle probleempjes zijn opgelost. Personeel heeft goed geholpen bij het zadel verstellen, luisteren goed naar de klant.
Beste Sandra, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de eerste controlebeurt naar wens is verlopen en dat alle problemen goed zijn opgelost. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
De verkoper die mij geholpen heeft verstand van zaken en is niet bezig om een dure fiets te verkopen maar een die bij je past. Qua fietsen en budget. Was heerlijk winkelen en de aflevering was ook perfect. Aan alles werd gedacht en ook hier werd tijd voor genomen! Broekhuizen dank !
Beste Theo, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen en dat onze collega de tijd heeft genomen om samen met u te kijken naar een fiets die écht bij u past, zowel qua wensen als budget. Veel fietsplezier gewenst en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Gazelle fiets had een onoplosbaar kraak probleem in de voor vork. Is met garantie voorzien van nieuwe voorvork.
Beste Marcel, Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Fijn om te horen dat het probleem met uw Gazelle fiets naar tevredenheid is opgelost. Wij wensen u nog veel veilige en plezierige kilometers toe op uw fiets! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Op zoek naar een racefiets terecht gekomen bij Broekhuis. Marcel hielp me erg prettig. Kwam met mooie aanbiedingen en heeft me goed advies gegeven zodat ik een hele mooie fiets heb kunnen uitzoeken. Kan iedereen aanbevelen bij Broekhuis langs te gaan
Beste Susanne, Hartelijk dank voor uw mooie reactie. Wat goed om te horen dat Marcel u prettig heeft geholpen en u met een mooie racefiets de deur uit bent gegaan. We waarderen uw aanbeveling en wensen u veel plezier met uw nieuwe fiets. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Onwijs goed geholpen met het uitzoeken van de juiste fiets. Goed op de hoogte gehouden van wanneer deze binnen was en na het proefritje ook goed geholpen het het op de juiste hoogte stellen e.d. Goede kennis van product!
Beste Amber, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken en afstellen van uw fiets. We wensen u veel fietsplezier en staan graag voor u klaar bij een volgend bezoek. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Na een minder goede ervaring heeft Ruud Plevier een en ander uitstekend opgelost.
Beste Hilbrand, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat de service uiteindelijk naar tevredenheid is verlopen en dat de situatie goed is opgelost door Ruud. Wij stellen het zeer op prijs dat u ons de kans heeft gegeven om dit recht te zetten. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan wij uiteraard graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Zie boven
Bedankt Ted, voor uw positie review. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Twee nieuwe fietsen voor de kinderen (10 en 13). Aanbod is gewoon goed, maar het fijne aan Broekhuis is dat je geen verkoper treft, maar een expert die je helpt om de juiste keuze te maken. Dat is de reden dat ik volgende keer weer terug kom.
Beste Sjors, Hartelijk dank voor uw mooie reactie! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons aanbod én over de service van onze collega’s. Fantastisch dat de kinderen straks kunnen genieten van hun nieuwe fietsen! We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Netjes en Goed geholpen
Beste Kees, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat u netjes en goed geholpen bent. We helpen u graag weer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Nieuwe fiets gekocht die niet helemaal nieuw was omdat deze voor proefritten gebruikt was. Dat was in de eerste instantie niet helemaal duidelijk. Bij de 3e fiets tocht loopt de ketting van het voor tandwiel en deze blijkt helemaal los te zitten. En dat terwijl hij helemaal nagelopen was voordat hij aflever klaar was.
Beste Ric, Bedankt voor uw review. We begrijpen dat uw ervaring niet volledig aan uw verwachtingen voldeed. Inmiddels hebben we contact met u opgenomen en de situatie telefonisch met u besproken. Met vriendelijke groet, Broekhuis fietsen Limmen
We waren op twee Ebikes uit. We zijn keurig ontvangen en uitgebreid geinformeerd over de diverse merken. Konden ook proef rijden. Toe we besloten hadden welke het worden moesten, de levertijd afgesproken. Deze werd keurig gehaald. Bij ophalen van de fietsen nogmaals uitgebreide uitleg en hulp opladen van de Ebikes . Hulde!!!
Beste Edwin, Wat een fijne review om te lezen, bedankt daarvoor! Geweldig om te horen dat jullie goed geholpen zijn en met een goed gevoel de juiste keuze hebben kunnen maken. We wensen jullie heel veel veilige en plezierige kilometers op de nieuwe e-bikes. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Racefiets voor een beurt naar Broekhuis Fietsen in Limmen, aardige medewerkers, alles goed geregeld mbt innamen, beoordeling van nodige werkzaamheden, transparantie mbt de kosten, ophalen van de fiets. Goed geregeld!
Beste Michiel, Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service van Broekhuis. Wij streven ernaar onze klanten altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn en waarderen uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Racefiets gekocht, echter het zadel is nog een issue. Broekhuis Limmen helpt mij zoeken en ervaren naar het juiste zadel. Top service!
Beste Ronald, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de vriendelijke en kundige service bij de aankoop van uw racefiets. We begrijpen dat het vinden van het juiste zadel belangrijk is voor uw comfort, en we helpen u daar uiteraard graag verder bij. Mocht u nog vragen of wensen hebben, staan wij graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Snelle levering, goede service, en g9ed geholpen.
Beste Siem, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Graag zien we u een volgende keer bij ons in de vestiging! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen