Super fijne service

Ik was op ziek naar een fietshelm met vizier. Deze is voor mij besteld (vrijblijvend). Keurig gebeld dat hij binnen was. Inmiddels al mee gefietst en ontzettend blij mee. Fijne winkel, fijne vriendelijke mensen. Top

Perfecte levering van de nieuwe fiets

Alles volgens afspraak. De nieuwe fiets keuring op tijd geleverd. Het goede advies deed mij bij besluiten om bij Broekhuis te kopen. De uitleg en persoonlijke afstelling van de fiets was prima, namen echt de tijd voor mij. Bovendien heb ik een mooi bedrag voor de oude fiets gekregen. FDC

Service beurt prima uitgevoerd

Afspraak gemaakt voor jaarlijkse servicebeurt van mijn Ridley racefiets. Voor onvoorziene reparatie of vervanging kostbare onderdelen wordt telefonisch goedkeuring gevraagd. Alles volgens planning en afspraak uitgevoerd.

Fijne winkelervaring

Vanaf het moment dat ik binnenstapte, werd ik vriendelijk begroet en meteen geholpen door deskundig personeel (Ray) hij nam uitgebreid de tijd om mijn wensen te bespreken en gaf eerlijk advies zonder opdringerig te zijn. De winkel heeft een ruime keuze aan kwaliteitsfietsen, accessoires en onderdelen. Ik kon verschillende modellen testen (framemaat), wat hielp om de juiste keuze te maken.

Supergoed en met verstand van zakengeholpen

Prima bedrijf. Snelle levering. Prima onderhoudsprijzen

Niet klant vriendelijk

Zoals het is veranderd van kroon /liefting naar broekhuis zijn jullie er niet op vooruitgegaan en nu met de nieuwe verandering nog minder klant vriendelijk niet het personeel maar het beleid die ze moeten volgen. Op deze manier koop ik niet nog eens en fiets.

Super goed en vakkundig geholpen

We zijn super vakkundig geholpen. Heel vriendelijk en behulpzaam.

Na Zeer slechte ervaring prima opgelost

Ik kom al jaren bij broekhuis [krone liefting] maar na de laatste 4 reparaties ben ik er klaar mee, daarvoor ben ik altijd super goed geholpen en was ik zeer tevreden, ik zelf heb een koga en mijn vrouw een riese muller, ik had de twee fietsen voor een beurt weggebracht met als opmerking in de koga zat een tik en de computer viel uit als ik over een hobbel ging en de riese muller piepte heel erg met remmen, ik heb de fietsen opgehaald met de fietsendrager dus niet getest, thuis gingen wij fietsen en tot onze grote verbazing was alles nog het zelfde dus weer terug, bij aankomst werd er gezegd dat ze over drie weken tijd hadden, ik ben boos weggelopen en afspraak gemaakt bij een ander, waar bleek dat de trappers waren versleten en accu los zat en van de riese muller waren de remblokken versleten, bij elkaar was ik ruim 450 euro achteruit, ik ben teruggebeld door broekhuis en ze vonden het ook een zeer vreemd verhaal, alles is vergoed en ze gaan het intern uitzoeken wat er nu precies is gebeurd, achteraf gezien prima service

Gekocht 2x cube Kathmandu 800 zeer goed goed advies vakkundig en vriendelijk personeel

Lange wachttijd in de winkel

Na 2 weken zelf moeten bellen nog geen bevestiging gehad was toen zo geregeld. Toen was de levering ook zo geregeld en dat laatste verliep prima erg blij mee

Prima geholpen! Goede service, en fiets op tijd klaar!

Ik bracht fiets voor onderhoud, maar zag ook haarscheurtjes in de achter velg. Velg is vervangen onder garantie, zonder enige discussie! Ik had al een korte fietsvakantie geboekt. Dus het was spannend of ik mijn fiets op tijd terug had, maar Broekhuis heeft mijn fiets op tijd weer klaar gekregen!!

Prima ervaring

Goede service en reparatie viel ook nog onder garantie. Niets te klagen.

Wouter heeft ons geweldig geholpen

Nvt

Goed geïnformeerd en levering volgens afspraak

Keurig geholpen. Afspraak is afspraak. Slot niet inclusief, 40 euro. Had ik wel willen weten. Fiets bevalt tot op heden heel goed. Na een vervelende ervarin bij fietsenwinkel.nl is dit een verademing.

Meerdere fietsen gekocht top bedrijf met top service

Ongelooflijk goed geadviseerd en geholpen!

Op vrijdagavond een proefrit aangevraagd en zaterdagochtend stond al op mijn mail dat de fiets klaarstond…… Heel professioneel geholpen en een offerte meegekregen, dinsdag beslist en op zaterdag stond de fiets rijklaar en heb ik hem opgehaald. Geweldig en bedankt voor de goede service.

Op een zeer prettige manier geholpen.

Op een zeer prettige manier geholpen door verschillende personeelsleden van Broekhuis fietsen Limmen. Een stel mooie fietsen aangeschaft. Tijdens terugtocht naar huis ontstond er een klein probleem. Dit is op een zeer nette manier opgelost. Inmiddels een leuke fietstocht gemaakt en zeer blij met de aankoop. Personeel heel hartelijk dank. Verder raad ik een ieder deze firma van harte aan.

Geweldig geholpen, super service

In 1 woorden, gewoon TOP geholpen, super vriendelijk personeel, super service

Top fiets maar beetje teleurgesteld

2 fietsen gekocht (Cube Kathmandu Pro 800) en in de winkel uitleg gekregen. Bij thuiskomst eigenlijk meteen op vakantie gegaan en bleek dat 1 van de fietsen kennelijk een showroom model is geweest. (Stond al 10 km op de teller en er ontbreekt een magneetje. Ga ik de eerstvolgende beurt aangeven) Tevens waren de fietsen niet naar onze lichamelijke maten etc afgesteld en scheen de verlichting in ieder geval niet op de grond. Hiermee zelf aan de slag gegaan. Tevens zaten er enige onderdelen los en stond een stuur scheef wat we ergens bij een plaatselijke fietsenmaker recht hebben laten zetten. Uiteindelijk wel heerlijke topfietsen waar we nog veel plezier aan gaan beleven

Klantcontact kan beter

Ik ben blij met mijn (gebruikte) fiets, met de manier hoe die aan mij is verkocht en de wijze waarop de fiets uiteindelijk is afgeleverd. Ik was niet blij met het feit dat ik de afgelopen weken zelf drie keer heb moeten bellen en driemaal bij die belletjes heb moeten vernemen dat het herstel van de fiets op een later moment was ingepland (en dus langer zou duren). Het had mij geholpen als de werkplaats mij op de hoogte had gehouden van de voortgang Een belletje, SMS-je of appje is genoeg. Daarom ben ik maar even langsgereden om aan te geven, dat dit beter kan. Nadat ik dit face2face heb teruggekoppeld is de fiets conform nieuw gemaakte afspraken afgerond en afgeleverd en ben ik daar goed over geïnformeerd. Het kán dus wel gelukkig ! :)

Gewoon goed!!

Prima en vriendelijk geholpen, goede uitleg gehad bij ophalen!!!

Prima geholpen door zeer deskundig personeel

Het was als thuiskomen Alle vragen werden goed uitgelegd Niets was teveel

Ik ben prima geholpen, wel heb ik een paar vragen over de fietsen , maar die kunnen wachten tot het eerste Service buurt.

Redelijk

Nieuwe fiets gekocht.Bij aankomst thuis merkte ik dat de fietsbel kapot was.Bovendien waren de banden slap.Volgens de verkoper zou de fiets voor aflevering nagekeken worden.Was dat wel gebeurd?Vrijdag ochtend. Terug gegaan naar Broekhuis Limmen.Mederwerker had gebeld .De voorband was slap .Nieuwe binnenband er op gezet.Goed geholpen!Personeel was vriendelijk.Ben tevreden.

Netjes en duidelijk geholpen

Goed en duidelijk geholpen en goed afgeleverd..

Rijksweg 137

1906 BG Limmen