Top-service!

Fijne winkel, erg behulpzaam en service-gericht. We kregen goed advies en ik ben erg blij met mijn fiets!

Middelmatig

Hier een nieuwe mountainbike uitgezocht grote voorraad fietsen en ook de fiets die ik graag wilde was op voorraad. Echter duurde het 3 weken voordat de fiets rijklaar werd gemaakt wat ik vrij lang vind voor een fiets die op voorraad is . Maargoed het was hoogseizoen zei de vriendelijke verkoper . Na navraag blijkt dat andere fillialen dit wel veel sneller doen en ook de website aangeeft binnen 5 dagen rijklaar thuis afgeleverd ?! Na 3 weken de fiets opgehaald blijkt er een 32t voorblad op zitten ipv 34 wat Cannondale origineel levert en wat ook op de website vermeld staat . Dus is er iemand met mijn voorblad vandoor gegaan ? Dit verhaal gemeld bij de klantenservice aangezien de vestiging zelf telefonisch zo goed als onbereikbaar is .Mail terug gehad dat ze erachteraan gingen en me op hoogte zouden houden helaas niks meer vernomen. Vervolgens bij het eerst sprongetje wat ik maak blijkt het stuur los te zitten en liggen nog net niet me voortanden eruit... Blijkt het Carbon stuur zonder residu in de aluminium clamp te liggen waardoor het gaat schuiven . Levengevaarlijk wat mij betreft . Helaas heb ik nog een onderhoudscontract bij deze zaak maar zoals je begrijpt heb ik daar weinig vertrouwen meer in .

Begeleiding aankoop voldoende en compleet, aflevering krap voldoende

Bij het onderzoeken naar welke fiets aan mijn wensen kon voldoen was ik enthousiast. Goed advies en hulp gekregen. Uiteindelijk met een ander merk dan waar ik voor ging kijken gevallen. Na 3,5 week kon ik mijn fiets ophalen. Dat had ik anders verwacht, omdat ik een tijd moest afspreken om de fiets in ontvangst te nemen en de daarbij behorende uitleg, wat ik had begrepen. Deze uitleg vond ik wat summier, ook was de fiets her en der nog stoffig en aan de banden zat zand. Ook waren er wat kleine beschadigingen en ik kreeg bij later toch een gevoel dat de fiets misschien een showmodel was geweest ( de fiets moest uit een ander filiaal gehaald worden ) dat is helemaal niet erg maar dan wil ik het wel weten. Of dit zo was weet ik niet zeker maar dat gevoel kreeg ik wel. De uitleg kwam bij mij wat overhaast over en ik zei dat ik het verder thuis wel rustig ging bekijken hoe alles werkt. Ben tenslotte wel ontzettend blij met de fiets want hij is prachtig.

Goed geholpen

Ik heb een goed en duidelijk advies gekregen. Tevens heb ik met vele fietsen een proefrit mogen maken

Goed geholpen

Na 9 jaar me Koga ingeleverd en na goed overleg een nieuwe Koga gekocht. Ben goed en vriendelijk geholpen.

Hele fijne winkel.

Erg vriendelijk en geduldig geholpen. Nemen de tijd voor je. En superfijne fiets. Erg blij met deze winkel

Te lang geduurd en niet pro-actief gehandeld

Garantiekwestie met fietsfabrikant. Intern niet goed gecommuniceerd maar ook niet met fabrikant en vele malen zelf contact gezocht om tot afhandeling te komen. Uit eindelijk na bijna 4,5 maand afgehandeld

Klant vriendelijk

Aankoop Uebler fietsendrager. Niet de goedkoopste op de markt. Door uitleg en klantgerichte info toch besloten tot aankoop.

Erg goed geholpen en geadviseerd!

Ik ben erg goed geholpen en geadviseerd door Wouter. Hij heeft voor mij ook de levering kunnen bespoedigen, waardoor ik nog in mijn vakantie gebruik kan maken van mijn nieuwe e-bike. Ook bij aflevering prima geholpen en uitleg gekregen over de fiets door Ruud. TOP!!!

Goede en snelle hulp, daar heb je wat aan!

Super snel en vakkundige hulp, goed advies bij aankoop fietsenrek en reparatie- planning fiets.

Geweldig geholpen

Ik ben op een zeer professionele manier geholpen en heb zeer veer goede info ontvangen

1ste controle beurt voor de fiets. Alle probleempjes zijn opgelost. Personeel heeft goed geholpen bij het zadel verstellen, luisteren goed naar de klant.

Uitstekend geholpen!

De verkoper die mij geholpen heeft verstand van zaken en is niet bezig om een dure fiets te verkopen maar een die bij je past. Qua fietsen en budget. Was heerlijk winkelen en de aflevering was ook perfect. Aan alles werd gedacht en ook hier werd tijd voor genomen! Broekhuizen dank !

Prima geregeld

Gazelle fiets had een onoplosbaar kraak probleem in de voor vork. Is met garantie voorzien van nieuwe voorvork.

Super goede service

Op zoek naar een racefiets terecht gekomen bij Broekhuis. Marcel hielp me erg prettig. Kwam met mooie aanbiedingen en heeft me goed advies gegeven zodat ik een hele mooie fiets heb kunnen uitzoeken. Kan iedereen aanbevelen bij Broekhuis langs te gaan

Super service!

Onwijs goed geholpen met het uitzoeken van de juiste fiets. Goed op de hoogte gehouden van wanneer deze binnen was en na het proefritje ook goed geholpen het het op de juiste hoogte stellen e.d. Goede kennis van product!

Uitstekende service

Na een minder goede ervaring heeft Ruud Plevier een en ander uitstekend opgelost.

Positief, klantvriendelijk

Zie boven

Helemaal goed

Twee nieuwe fietsen voor de kinderen (10 en 13). Aanbod is gewoon goed, maar het fijne aan Broekhuis is dat je geen verkoper treft, maar een expert die je helpt om de juiste keuze te maken. Dat is de reden dat ik volgende keer weer terug kom.

Goed⅚

Netjes en Goed geholpen

Los tandwiel op nieuwe fiets

Nieuwe fiets gekocht die niet helemaal nieuw was omdat deze voor proefritten gebruikt was. Dat was in de eerste instantie niet helemaal duidelijk. Bij de 3e fiets tocht loopt de ketting van het voor tandwiel en deze blijkt helemaal los te zitten. En dat terwijl hij helemaal nagelopen was voordat hij aflever klaar was.

Zeer goede voorlichting en service

We waren op twee Ebikes uit. We zijn keurig ontvangen en uitgebreid geinformeerd over de diverse merken. Konden ook proef rijden. Toe we besloten hadden welke het worden moesten, de levertijd afgesproken. Deze werd keurig gehaald. Bij ophalen van de fietsen nogmaals uitgebreide uitleg en hulp opladen van de Ebikes . Hulde!!!

Racefiets voor een beurt naar Broekhuis Fietsen in Limmen, aardige medewerkers, alles goed geregeld mbt innamen, beoordeling van nodige werkzaamheden, transparantie mbt de kosten, ophalen van de fiets. Goed geregeld!

Zeer vriendelijk en kundig

Racefiets gekocht, echter het zadel is nog een issue. Broekhuis Limmen helpt mij zoeken en ervaren naar het juiste zadel. Top service!

Zeer goede ervaringen mee

Snelle levering, goede service, en g9ed geholpen.

Rijksweg 137

1906 BG Limmen