Heel blij met mijn nieuwe fiets, fijne verkoper fijn zaak.
Beste Sandra, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe fiets en onze service. We wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Goede (amper) tweedehands e-bike gekocht voor onze jongste dochter. Keurige fiets, nette prijs en goed ingelicht. Zeer tevreden dus.
Beste Wesley, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de e-bike en de hulp van onze verkoopster. We wensen uw dochter veel plezier met haar nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Een vriendelijke verkoper, met een goed verstand van het product. To the point, geen overbodige verkooppraat. Zelf keuze(s) laten maken, alleen ondersteunende informatie geven waar het nodig is. Goed meedenkend in het proces van "wat wil ik nu precies en wat is specifiek op mij van toepassing". Vragen stellen, voors en tegens afwegen, checklist afdraaien wat je nodig hebt mbt - in dit geval - een nieuwe fiets. Na de aankoop nog de puntjes op de i, tot aan het showen van het demonteren van een voorband mbt transport. Een allesomvattende service, waarbij service in dit geval met een hoofdletter S geschreven mag worden.
Beste Gerrie, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve feedback. Wat fijn om te horen dat u onze service, van informatie tot aftersales, als perfect hebt ervaren. We streven ernaar om onze klanten persoonlijk en deskundig te begeleiden, precies zoals u beschrijft. We wensen u veel plezier met uw nieuwe fiets en staan uiteraard altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Ik was op zoek naar een nieuwe fiets. De verkoper gaf goede informatie en bekeek welke fiets het beste bij mij paste. Hele goede ervaring!
Beste Petra, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat onze verkoper u goed heeft geholpen bij het vinden van de juiste fiets. We wensen u veel fietsplezier! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Klantvriendelijk, kennis van hun producten en een ruim assortiment!
Beste Mariska, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u onze klantvriendelijkheid, productkennis en assortiment waardeert. We staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Wij kwamen voor een bakfiets, wisten er niks van af en zouden graag een test rit maken. De verkoper van Broekhuis was ontzettend behulpzaam en had ontzettend veel kennis. Ook die prijs was prima in orde! Zouden deze winkel daarom zeker aanbevelen en wanneer we nog eens een fiets nodig zijn hier weer naar toe gaan!
Beste Patrick, Hartelijk dank voor uw enthousiaste review. Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen en tevreden bent over de service, uitleg en prijs. We waarderen uw aanbeveling en zien u graag weer terug in de toekomst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Alles straalt kwaliteit uit, de winkel het aanbod en het personeel, wederom weer goed geholpen na aanschaf van mij derde fiets bij deze zaak
Beste Henry, Hartelijk dank voor uw mooie review en uw vertrouwen in ons. Het is geweldig om te horen dat u wederom goed bent geholpen en dat u tevreden bent over onze kwaliteit en service. We zien u graag terug bij uw volgende bezoek! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
bij binnenkomst werden verrast door het grote aanbod. de verkoper, Tonnie, heeft ons door een fijn gesprek op een passende manier kunnen begeleiden bij de aankoop van onze elektrische fietsen.
Beste Hardy, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen en dat u tevreden bent met ons ruime aanbod. We wensen u veel plezier met uw elektrische fietsen! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Ben vriendelijk en behulpzaam geholpen,.goed advies en ruime keuze, ze hebben verstand van zaken,
Beste Martijn, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat u vriendelijk en deskundig bent geholpen en tevreden bent over ons advies en aanbod. We staan graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Kundig advies en in meting / afstelling van mijn gravelbike, thanks Peter!
Beste Twan, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u deskundig en vriendelijk bent geholpen met de meting en afstelling van uw gravelbike. Veel fietsplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Vorig jaar gekochte stadsfiets beviel niet, Coulant opgelost door aankoop nieuwe fiets met inruil tegen redelijke prijs
Beste Michel, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat we het probleem naar tevredenheid konden oplossen en dat u tevreden bent met uw nieuwe fiets. We wensen u veel fietsplezier! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Goed geholpen uit zoeken fiets Fiets lichte schade bij aflevering Probleem word gelijk opgelost En goede uitleg over de fiets.
Beste Harry, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u deskundig bent geholpen en dat het probleem snel is opgelost. We wensen u veel plezier met uw nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Na bestelling was de fiets er binnen een week en werd ik daar keurig over geïnformeerd. Bij het ophalen van de fiets was er geen enkele uitleg over de fiets. Het leek alsof de verkoper totaal geen verstand van de fiets had. Aanvulling: Bovenstaande beoordeling is met Broekhuis telefonisch besproken, over wat ging er wél goed en wat beter kan qua klantcontact. Met dit gesprek voelde ik mij echt gehoord door Broekhuis. Daar ben ik blij mee. De volgende keer gewoon weer naar Broekhuis!
Beste Marga, Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat de levering en communicatie rondom uw bestelling naar wens zijn verlopen. Tegelijkertijd vinden wij het erg jammer dat u bij het ophalen van de fiets geen uitleg heeft gekregen, dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen om dit met u te bespreken en zien uw reactie bij gelegenheid graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Originele beoordeling
Had direct behoefte aan nieuwe fiets. Kon vrij snel een keus maken met behulp van een jongeman en ik kon 'm ook direct meekrijgen nadat de werkplaats 'm had geprepareerd. Top
Beste Harrie, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo snel en goed bent geholpen en direct met uw nieuwe fiets kon wegrijden. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe en zien u graag weer terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Verkoper, heeft goed verhaal en heeft kennis van zaken. We zijn heel tevreden met de fiets.
Beste Hans, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het advies, de afhandeling en natuurlijk over uw nieuwe fiets. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe en staan altijd voor u klaar bij vragen of service. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Zo langzamerhand raak ik door mijn superlatieven over Broekhuis Groningen heen. Het feit dat ik in een jaar tijd er drie fietsen heb gekocht zegt natuurlijk een hoop. Gewoon dik tevreden. De werkplaats levert perfect werk af en de race afdeling is absoluut top. Wat niet altijd zichtbaar is, zijn al die dingen die er dan nog achter de schermen gedaan worden om te zorgen dat het allemaal klopt. Onder de streep rijdt ik dus met heel veel plezier op mijn fietsen. Oh en stiekem ben ik toch wel een beetje trots om in wielerkleding van Team Broekhuis te rijden...
Beste Tom, Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw ervaringen bij ons in Groningen. Het doet ons veel plezier dat u in één jaar tijd maar liefst drie fietsen bij ons heeft aangeschaft en dat onze werkplaats en race-afdeling volledig aan uw verwachtingen voldoen. Het is geweldig om te horen dat u ook de inspanningen achter de schermen waardeert – juist die details maken dat alles klopt en u met plezier kunt blijven rijden. Dat u daarnaast met trots in Team Broekhuis-kleding rijdt, is voor ons natuurlijk het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. Wij kijken ernaar uit u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn en u te blijven laten genieten van uw fietservaringen! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Vond het huiselijke en direct contact bij broekhuis Harkstede super veel persoonlijk contact. Nu deze dicht is en alles bij groningen in ging had ik toch m’n twijfels maar ook hier hebben en nemen ze alle tijd voor je.
Beste Richard, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wat fijn om te lezen dat u het persoonlijke contact bij onze vestiging in Harkstede zo heeft gewaardeerd en dat wij ook in Groningen aan uw verwachtingen voldoen. Graag tot ziens in Groningen! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Op vrijdag 8 augustus is mij door één van uw medewerkers meegedeeld dat ik mijn fiets op zaterdag 9 augustus kon ophalen en dat het tijdstip niet veel uitmaakte. Op zaterdag heb ik meerdere keren geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen om dit te bevestigen: In de middag circa 10 minuten in de wacht gestaan, waarna ik de verbinding heb verbroken. Vervolgens ongeveer 45 minuten in de wacht gestaan zonder iemand aan de lijn te krijgen. Later op de dag nog eens circa 45 minuten gewacht zonder te worden geholpen. Omdat telefonisch contact niet lukte, ben ik uiteindelijk maar naar uw vestiging gereden in de hoop dat de fiets klaar zou staan. Daar bleek dat dit nog niet het geval was en heb ik nog eens 1,5 uur ter plekke moeten wachten — een wachttijd langer dan het kijken van de Lord of the Rings-trilogie (zonder pauzes). Ik wil hierbij benadrukken dat het personeel vriendelijk en behulpzaam was. Mijn klacht gaat vooral over de slechte bereikbaarheid, gebrekkige communicatie en lange wachttijden, waardoor ik onnodig veel tijd kwijt ben geweest. Ik verzoek u om: Een verklaring voor de slechte telefonische bereikbaarheid. Een duidelijke bevestiging wanneer mijn fiets voortaan wél direct opgehaald kan worden. Te laten weten welke maatregelen u neemt om dit in de toekomst te voorkomen.
Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor de ervaren wachttijden en de problemen met onze telefonische bereikbaarheid. We begrijpen volledig dat dit tot frustratie heeft geleid en betreuren de situatie zeer. Wij hebben contact met u opgenomen om dit persoonlijk te bespreken en zien uw reactie bij gelegenheid graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Goed en snel geholpen. Met een mooie fiets thuis gekomen
Beste Nienke, Wat fijn om te horen dat u snel en goed geholpen bent en met een mooie fiets naar huis bent gegaan. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Grote winkel met breed assortiment, en deskundig personeel met goede adviezen. Duidelijke toelichting gegeven na het horen van mijn wensen. Meerdere keuzes aangeboden en uiteindelijk zeer goed geslaagd.
Beste Rob, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het doet ons veel plezier te horen dat u zo tevreden bent over ons assortiment en het advies van ons team. Fijn om te vernemen dat uw bezoek aan onze winkel tot een geslaagde aankoop heeft geleid. Wij hopen u in de toekomst graag opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Super tevreden, ik kom zeker terug.
Beste Ronald, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat de communicatie en afspraken naar wens waren. We kijken ernaar uit u opnieuw te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Goede deskundige en vriendelijke verkoper. Als ik weer een fiets ga kopen dan kom ik hier 100 % zeker terug.
Beste Henk, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. We zijn blij dat u zo tevreden bent over onze service en deskundigheid. U bent uiteraard van harte welkom bij uw volgende aankoop! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen. Als je door de bomen het bos niet meer ziet met al die fietsen , weten ze met de juiste vragen precies bij de goede fiets uit te komen.
Beste Sieta, Hartelijk dank voor uw fijne review. Wat goed om te horen dat u zo vakkundig en vriendelijk bent geholpen en dat we u hebben kunnen begeleiden naar de juiste keuze. We wensen u veel plezier met uw nieuwe fiets en zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Onlangs een mooie Cube Kathmandu Hybrid Pro gekocht bij Broekhuis Fietsen in Groningen. Broekhuis Fietsen Groningen heeft veel in huis. Letterlijk en figuurlijk. Heel veel fietsen (in alle prijsklassen), heel veel merken, een moderne werkplaats, maar ook kennis van zaken, klantvriendelijkheid en geduld. Ik had al wat huiswerk gedaan en wist in principe wat ik wilde kopen maar ik vind het altijd prettig om in de winkel nog wat te sparren om mijn overwegingen de revue te laten passeren. Ik ben wat dat betreft heel prettig geholpen door Kelly. Prima fietswinkel!
Beste Willem, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het delen van uw ervaring! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze winkel, het aanbod én de service. Ook zijn we blij te horen dat Kelly u zo goed heeft geholpen. We wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe met uw nieuwe Cube Kathmandu Hybrid Pro. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of onderhoud nodig hebben, dan bent u uiteraard van harte welkom bij ons in de winkel. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Was te druk voor 1 verkoopster.
Beste Kees, Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat u over het algemeen een goede ervaring had. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als het druk is en er slechts één verkoopster beschikbaar is. We nemen uw opmerking serieus en bekijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Sontplein 3 b
9723 BZ Groningen