Boven verwachting.

Vond het huiselijke en direct contact bij broekhuis Harkstede super veel persoonlijk contact. Nu deze dicht is en alles bij groningen in ging had ik toch m’n twijfels maar ook hier hebben en nemen ze alle tijd voor je.

Een wachttijd langer dan het kijken van de Lord of the Rings-trilogie

Op vrijdag 8 augustus is mij door één van uw medewerkers meegedeeld dat ik mijn fiets op zaterdag 9 augustus kon ophalen en dat het tijdstip niet veel uitmaakte. Op zaterdag heb ik meerdere keren geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen om dit te bevestigen: In de middag circa 10 minuten in de wacht gestaan, waarna ik de verbinding heb verbroken. Vervolgens ongeveer 45 minuten in de wacht gestaan zonder iemand aan de lijn te krijgen. Later op de dag nog eens circa 45 minuten gewacht zonder te worden geholpen. Omdat telefonisch contact niet lukte, ben ik uiteindelijk maar naar uw vestiging gereden in de hoop dat de fiets klaar zou staan. Daar bleek dat dit nog niet het geval was en heb ik nog eens 1,5 uur ter plekke moeten wachten — een wachttijd langer dan het kijken van de Lord of the Rings-trilogie (zonder pauzes). Ik wil hierbij benadrukken dat het personeel vriendelijk en behulpzaam was. Mijn klacht gaat vooral over de slechte bereikbaarheid, gebrekkige communicatie en lange wachttijden, waardoor ik onnodig veel tijd kwijt ben geweest. Ik verzoek u om: Een verklaring voor de slechte telefonische bereikbaarheid. Een duidelijke bevestiging wanneer mijn fiets voortaan wél direct opgehaald kan worden. Te laten weten welke maatregelen u neemt om dit in de toekomst te voorkomen.

Goed en snel geholpen. Met een mooie fiets thuis gekomen

Precies wat ik zoek

Grote winkel met breed assortiment, en deskundig personeel met goede adviezen. Duidelijke toelichting gegeven na het horen van mijn wensen. Meerdere keuzes aangeboden en uiteindelijk zeer goed geslaagd.

Goede communicatie en komen de afspraken na.

Super tevreden, ik kom zeker terug.

Hele goede ervaring bij broekhuis fietsen.

Goede deskundige en vriendelijke verkoper. Als ik weer een fiets ga kopen dan kom ik hier 100 % zeker terug.

Super tevreden

Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen. Als je door de bomen het bos niet meer ziet met al die fietsen , weten ze met de juiste vragen precies bij de goede fiets uit te komen.

Broekhuis Fietsen Groningen: prima winkel.

Onlangs een mooie Cube Kathmandu Hybrid Pro gekocht bij Broekhuis Fietsen in Groningen. Broekhuis Fietsen Groningen heeft veel in huis. Letterlijk en figuurlijk. Heel veel fietsen (in alle prijsklassen), heel veel merken, een moderne werkplaats, maar ook kennis van zaken, klantvriendelijkheid en geduld. Ik had al wat huiswerk gedaan en wist in principe wat ik wilde kopen maar ik vind het altijd prettig om in de winkel nog wat te sparren om mijn overwegingen de revue te laten passeren. Ik ben wat dat betreft heel prettig geholpen door Kelly. Prima fietswinkel!

Was te druk voor 1 verkoopster.

Wij zijn correct geholpen, waarvoor bedankt!

Wij zijn correct geholpen, bedankt!

Julie zijn de beste goede service en geduldig met julie klanten in zou volgende keer fiets bij julie hallen

Teleurstellend

Aanschaf 2 e-bikes incl verzekeringen ,met 1 van de 2 fietsen 3x terug geweest voor problemen die in mijn ogen niet hadden gehoeven als men iets meer toewijding zouden hebben voor hun vak ,als bonus blijkt ook nog verkeerde verzekeringen te zijn afgesloten ipv e-bikes hebben ze stadsfietsen verzekerd dus komt daat nu weer een extra kosten post boven op buiten de tijd en hoofdpijn die ik al heb gehad met de aankoop ,je snapt natuurlijk dat premie nu veel hoger uitvalt voor de verzekering. Wij zijn wel klaar met Broekhuis en zal niet snel hier nog iets kopen

Heel prettig

Werden goed geholpen door Anne. Zij heeft mijn zoon aantal fietsen laten proberen en daar kwam de beste voor hem uit. Erg fijne hulp, vriendelijk, verstand van zaken……top.

Zeer tevreden tot nu toe

Had Maandag fiets opgehaald zadel was kapot en een beugeltje ontbrak Gebeld, en donderdag met de fiets naar Broekhuis gegaan direct gemaakt en een nieuwe zadel top geregeld

Klantvriendelijkheid ten top en goede service

Telefonisch ontzettend goed geholpen door Broekhuis en met name door Anne. Gelukkig was de fiets voorradig waarbij we bij een concullega al maanden op zaten te wachten. Een goede snelle afhandeling en binnen enkele minuten waren wij verzekerd van de fiets die wij zochten. Na bestelling werd deze binnen 7 dagen geleverd en konden wij onze dochter eindelijk bij maken. In de winkel nog nauwkeurig de fiets getest en passend gemaakt. Dank voor de goede en snelle afhandeling!

Wederom top!

De servicebeurt duurde wat langer dan ik ingeschat had maar het resultaat is er ook naar. De fiets straalt gewoon uit dat er heel veel zorg aan besteed is. Meest opmerkelijke is wel dat de tubeless banden na een week nog steeds geen lucht kwijt zijn. Dan doe je toch wel iets goed. Dus wederom dik tevreden.

Goede service, nette prijs

In Groningen netjes geholpen bij kiezen fietsendrager. Kom er vaker en altijd goed advies gehad.

Eerlijk advies en ontzettend fijn geholpen!

Ik kwam eigenlijk alleen oriënteren voor een nieuwe racefiets, maar werd prettig geholpen door een medewerker die goed luisterde naar mijn wensen. Geen verkooppraatjes, maar eerlijke uitleg over verschillende modellen en prijsklassen. Na wat proefritjes in de winkel vond ik een fiets waar ik helemaal enthousiast van werd. Ik heb hem direct besteld, inclusief bikefit, en kort daarna opgehaald. Alles werd netjes afgesteld, en inmiddels heb ik de eerste kilometers erop zitten. Wat ik het belangrijkste vind: je koopt hier niet alleen een fiets, maar ook vertrouwen. Vakkundig personeel dat met je meedenkt, je niks onnodigs aansmeert, en je verder helpt met advies over onderhoud en meer. Een fijne winkel waar ik zeker terugkom voor het onderhoud van mijn nieuwe aanwinst. Heel erg bedankt Erwin!

Professioneel advies met passie

professioneel advies bij fantastisch perfecte fietsbroek, heel blij mee!

Mensen die weten waar het over gaat.

We zijn netjes bediend en goed voorgelicht. Behulpzaam personeel, die echt even de tijd voor je nemen en luisterend naar de wens van de klant.

Zeer goed geholpen

Goed advies ontvangen. Er werd volop tijd voor mij genomen. Prettige afhandeling

Enorm goed en vriendelijk geholpen

Goeie hulp, goeie service. Erg tevreden over de manier waarop je als klant benaderd wordt.

Vakkundig geholpen en een goede deal gesloten.

Op een leuke en plezierige manier een racefiets gekocht.

Een hele mooie winkel waar iedereen wel iets kan vinden

Heel goede service, personeel neemt alle tijd om je te helpen

Hele fijne winkel

Ik wordt altijd zeer vakkundig geholpen. Al jaren ben ik hier vaste klant en kopen wij hier onze fietsen.

Sontplein 3 b

9723 BZ Groningen