Kim heeft mij super goed op weggeholpen

Kim luistert goed naar je wensen en denkt goed met je mee. Staat voor je klaar.

Goede afwikkeling vso

Ik had juridisch advies nodig omdat ik een VSO van mijn werkgever wilde tekenen. Alleen ik had hier geen verstand van. Door meij juristen en mediation werd alles goed en duidelijk uitgelegd. Kim heeft mij hier goed mee geholpen met advies, het maken juiste beslissing. en het snel kunnen afhandelen. Het contact was vriendelijk en duidelijk.

Deskundig, warm & positief

Ontzettend blij & dankbaar voor de hulp! Kim is duidelijk, eerlijk en heeft een fijne open communicatie. Zeer prettig. Vanaf dag 1 voelde ik me serieus genomen en begrepen. Zonder haar waren we niet zover gekomen! Dankjewel! Een topper en echt een aanrader!

Deskundig en betrokken

Ik ben ontzettend dankbaar voor de hulp die ik heb gekregen. Vanaf het eerste contact voelde ik me serieus genomen en begrepen. Ze is niet alleen heel deskundig, maar reageert ook snel en denkt echt mee. De communicatie verliep altijd prettig en duidelijk, wat mij veel rust gaf. Het voelde echt alsof ik iemand naast me had staan. Ik had geen betere jurist kunnen wensen! Dankjewel!

Betrokken, deskundig en menselijk

Zeer goede ervaring met deze dame! Zij weet van aanpakken, is erg betrokken en up to date in haar vakgebied. Ook is zij de menselijke maat nooit vergeten. Higly recommended!

• Communicatie

Begripvol, duidelijk en goede communicatie

Goede begeleiding bij onze scheiding. Een emotionele rollercoaster die zij goed begeleidde, de juiste vragen gesteld werden en we een prima convenant kregen. Scheiden is niet leuk, maar er werd alle begrip getoond voor onze emoties zowel het verdriet en de boosheid. Een echte aanrader!

• Communicatie

Wat ben ik geweldig geholpen!

Ik had een onterechte boete gekregen. Na mijn bezwaar afgewezen te hebben gekregen heb ik Kim gecontact. Zij heeft mij bijgestaan en de boete is vernietigd! Zo ontzettend blij met haar!

• Communicatie

Heel positieve ervaring in de samenwerking met Kim. Duidelijke, eerlijke en open communicatie. Uiteindelijk gekregen waar ik recht op heb en zelfs nog meer. Ik kon hierdoor met een gerust hart mijn handtekening onder de vaststellingsovereenkomst zetten. Kim nogmaals bedankt!

Topper

Kim is een hele fijne gesprekspartner. Ze luister goed, vraagt door en antwoordt in begrijpelijke en heldere taal zodat je tussen de juridische letters begrijpt waar het over gaat. Ook heeft ze echt interesse in en aandacht voor mij als persoon. Dit voelt heel goed en als het moet zal ik zeker nog een beroep op haar doen.

• Communicatie

In een verhitte strijd hielp Kim mij overwinnen.

Na 1 jaar kwam ik erachter dat mijn werkgever het niet goed met mij voor had en Ik besloot om verder te kijken. Toen ik een nieuwe baan vond en mijn werkgever dit meededeelde was hij op z'n zachts gezegd not amused... Wij hadden een aantal zaken (loonsverhoging, leaseauto, kilometrage etc.) In goed vertrouwen afgesproken En die werden direct tegen mij gebruikt. Een schikkingsvoorstel volgde en ik heb Kim ingeschakeld om hier naar te kijken. Binnen 24 uur had ik een zéér uitgebreid antwoord waarbij Kim niet alleen naar mijn behoefte maar ook naar redelijkheid handelde. Zij vertelde in duidelijke taal wat ik kon doen en waar ik recht op had. Dankzij Kim heb ik hoger kunnen schikken dan in het voorstel stond en kan ik genieten van m'n nieuwe baan. Kim, bedankt voor je top service!

• Communicatie

Na een prettig telefoongesprek besloten om te kiezen voor mediation. Er was tijdens de gesprekken veel ruimte om punten bespreekbaar te maken en we werden goed begeleid door Kim. Ik had steeds het gevoel dat ze mij begreep en er voor ons beiden was. Aanrader!

Aanrader

Kim is een heel prettig persoon en neemt de tijd voor je. Afspraken worden ook nagekomen en verder goed advies gekregen. Mochten we haar nog nodig hebben dan is dit voor herhaling vatbaar.

uitstekend

We zijn uitstekend bij gestaan door Kim, en mocht het ooit weer nodig zijn dan is zij de 1e die we zouden bellen.

Vriendelijk en vertrouwd

Goede ervaring met dit kantoor. Zeer vlot geholpen, vriendelijk te woord gestaan en zeer ervaren. Heb het contact als zeer prettig ervaren.

Oude Middenweg 17

2491 AC Den Haag

Over Meij Juristen & Mediation

Wij helpen door middel van mediation mensen en organisaties de rechtbank en onnodige juridische procedures te vermijden. Is een procedure wel nodig? Dan gaan we graag samen het gevecht aan. Zie voor meer informatie over wie we zijn en wat we doen www.meijmediation.nl

Over Legalscore.nl