Uitgebreid advies, eerlijk, oprecht,

De adviseur heeft alle tijd genomen om ons tot een goede keuze te leiden. Niet sturend naar een bepaalde oplossing, maar ons duidelijk voorleggen wat de mogelijkheden zijn en waar we aan moeten denken. Vanaf het begin vertrouwen gehad dat het allemaal goed zou komen.Daarnaast is de flexibiliteit van ze een groot pluspunt!

Super advies.!

Goossens is aan te bevelen omdat je er een gepast advies op maat krijgt. Elke vraag die je hebt wordt snel beantwoord. En hij zet zich voor 100% voor je in. Van begin tot eind niks is teveel of lastig. Een eerste huis kopen is al spannend genoeg en Goossens zoegt ervoor dat je weet waar je aan toe bent zodat die spanning gezonde spanning wordt. Kortom gewoon een super adviseur waar je je op je gemak bij voelt.

meedenkend, adviserend, betrokken

Geen poespas. Hij is bereid zaken toe te lichten, zelfs meerdere malen. komt bij je aan huis. Geeft goed advies maar geeft je ook bedenktijd. Komt afspraken na en is bereid al de berekeningen opnieuw te maken indien nodig. Is duidelijk over zijn prijs voor zijn diensten, maar vraagt pas NADAT hij uitgebreid informatie heeft gegeven en overgaat tot het daadwerkelijk effectueren van de gemaakte keuzes

Eerlijk advies, denkt goed mee.

***** is een deskundig en vooral eerlijke adviseur welke ook aangeeft wanneer iets niet kan of zou kunnen en er dus echt voor de klant is. Hij denkt verder dan zijn eigen portemonnee en denkt goed mee om een passende hypotheek vorm te verkrijgen. Hij is altijd bereikbaar en op antwoorden hoef je nooit lang te wachten. Natuurlijk zijn we ook bij adviseurs geweest welke nog steeds terug moeten bellen maar bij Goossens Financi�le dienstverlening komen ze hun afspraken WEL na en doen ze zeker GEEN loze beloftes. Kortom een eerlijk en betrouwbaar bedrijf.

Zeer deskundige financiele hulpverlening

Eenvoudig taal en goede uitleg van moeilijke zaken, snelle reacties en acties, zeer flexibel met bezoeken, grondige kennis van het vak en de hypotheekmarkt en supervriendelijk.

duidelijk/begrijpelijk

Dit is mijn eerst aankoop, komt veel bij kijken waar ik zelf geen goed zicht op had. Werd met duidelijke bewoordingen meegenomen in het hele proces. Zelfs de onderhandelingen met de makelaar heb ik niet zelf hoeven doen.

Goede vriendelijke service

Er wordt goed persoonlijk advies op maat gegeven, daarbij rekening houdend met onze wensen en tijdstippen waarop wij konden.

Top adviseur

Een top adviseur,die mij heeft geholpen met het aankoop van mijn eerste huis. Ondanks alle tegenslagen toch mij blijven helpen.

Duidelijkheid voorop

**** neemt de tijd om je situatie in kaart te brengen. Hij geeft bij zijn advies de mogelijkheden en consequenties van keuzes goed aan. Daarna kies je zelf de voor jou beste optie, waarna **** snel de gewenste keuzes administratief afhandelt. Prettige bijkomstigheid is dat **** ook verstand heeft van verzekeren, zodat je ook die zaken meteen kunt afhandelen.

gewoonweg toppie

wij adviseren goossens financiele dienstverlening omdat, je als leek(wij dus die net onze eerste huis hebben gekocht) nog van geen toeten of blazen afweten....en hij voor zover bijna alles regelt.

super.

Een heel goed advies, niet opdringerig. Aardige man en hij legt alles piekfijn uit. geeft een aantal adviezen, zodat je keuzes kunt maken.Hij denkt goed mee en geeft tips.Als je een vraag stelt via zijn site dan heb je super snel antwoord.Hij geeft je een goed gevoel en vertrouwen

perfecte duidelijke uitleg en zeer goed advies

Het wordt allemaal goed en duidelijk uitgelegd je weet precies waar je aan toe bent en het advies wordt goed afgestemd op jou persoonlijke situatie. Alles wordt goed doorgenomen en voor vragen kun je ten alle tijden bij hem terecht.

Goed, onafhankelijk advies

We hebben bij de aanschaf van ons eerste goed advies gehad. **** was niet te beroerd om dingen uit te zoeken voor ons en was meerdere keren bereid net dat stapje extra te doen voor ons.

goed advies waar gekeken wordt naar de

In het advies is gekeken naar de belangen van de klant. Bovendien wordt dit duidelijk en naar de toekomst gezien uitgelegd

Wij zijn zeer deskundig adviseerd!

Wij zijn zeer deskundig geadviseerd, ivm BKR registratie was ik bij veel banken niet welkom. **** verzorgde toch een product op maat tegen een concurrerend rentetarief bij een vooraanstaande hypotheekverstrekker. Kortom helemaal tevreden.Aanrader!

Duidelijk en goed advies

Je kunt altijd bellen als iets niet duidelijk is en je word vriendelijk geholpen. Erg prettig. Zeker als je voor de 1e keer een huis koopt. Wij zijn erg tevreden.

Super goed advies. Zeker een aanrader!!

We zijn heel goed geholpen. Het advies was heel duidelijk en als we iets niet begrepen werd het nog eens goed uitgelegd. Altijd bereikbaar en je bent geen nummer maar wordt gewoon persoonlijk behandeld. Een echte aanrader!!!

Zeer goed advies en zeer duidelijk

Ik kan dit kantoor aanbevelen om: zie omschrijving.

Fijn geholpen, in het tempo dat wij wilden. Top!

Erg goed geholpen door *********. Onze hypotheek moest snel geregeld worden maar natuurlijk moet er een wel overwogen beslissing gemaakt worden welke hypotheek het word. Goede hulp in een passend tempo hebben we gekregen. Daarnaast werd er goed rekening gehouden met je persoonlijke situatie nu maar ook over enkele jaren. Alle verzekeringen e.d. werden uitgelicht / toegelicht. We zijn erg tevreden en blikken met een positieve blik terug op de gesprekken.

helder advies

altijd bereikbaar,duidelijk advies,nette pesoon,what you see is what you get

persoonlijk en accuraat advies aan huis

ik kan het kantoor aanbevelen omdat het advies goed is en afgestemd op de wensen en mogelijkheden die tijdens het eerste gesprek aan de orde kwamen. dhr ******* is zakelijk en professioneel met een persoonlijke touch; hij maakt waar wat hij afspreekt en neemt de tijd die hij nodig vindt.

duidelijk, vraaggericht, persoonlijk, klantgericht

**** is flexibel met zijn werktijden, heeft voor ons de tijd genomen en is zorgvuldig met de stukken. Wij hebben de samenwerking als prettig ervaren, en hebben op een prettige wijze passend advies gehad.

Passend advies

**** is zeker aan te bevelen. Hij heeft de tijd voor ons genomen om het advies ook echt bij ons aan te laten sluiten. Daarnaast heeft hij ons heel duidelijk kunnen uitleggen hoe alles werkt en welke opties er mogelijk zijn. Hij is ook erg snel en volledig in het beantwoorden van mail of een telefoontje. Wij zijn echt meer dan tevreden!

goed en helder advies ,vriendelijk ,eerlijk

wij zijn goed geholpen door Goossens Financiele Dienstverlening,daarom raad ik iedereen deze adviseur aan. Hij heeft geen 9 tot 5 mentaliteit .Hij was goed bereikbaar en belt ook altijd terug.Als er een probleem is dan lost hij dat gelijk op.Hij geeft ook eerlijk advies en denkt goed met je mee.

Goed advies

Geeft goede adviezen en zoekt alles tot op de bodem uit, heeft over veel dingen meegedacht. Vaste prijs waarin alles is inbegrepen ook als je na het afsluiten van de hypotheek je toch nog iets wil aanpassen of bijvoegen in verzekeringen etc.Neemt de tijd om alles zo goed mogelijk en best bij je passend uit te zoeken en uit te leggen.Vriendelijk, correct en goede uitleg bij vragen

Bijsterveldenlaan 375

5045 ZR Tilburg

Over Goossens Financiële Dienstverlening

Goossens Financiële Dienstverlening is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van verzekeringen, hypotheken, financieringen en leningen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ook bemiddelen wij voor hypotheken van uw vakantie woning in het buitenland. Wij baseren ons advies op u specifieke wensen en behoeften. Precisie en vakbekwaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn geheel onafhankelijk en werken samen met bijna alle gerenommeerde banken en verzekeringsmaatschappijen, waardoor wij samen met u een pakket naar wens kunnen samenstellen. Als u vragen heeft op het gebied van verzekeringen, hypotheken, financieringen, aankoopbegeleiding, uitvaart, of bijvoorbeeld financiëel advies bij echtscheidingen staan wij u graag te woord.

Over Powerd by Independer

Alle reviews voor 1-12-2022 zijn verzameld via Independer.